progesteron 13,6 adet günü yerleşme kanaması olur mu?

howto06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
48
6
37
Arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 21. gün doktora gidip progesteron testi yaptırdım 13.6 çıktı değerim yumurta çatlamış dedi. tam adet gününde bir iki damla kahverengi leke geldi devamı gelmedi hala, bugun kahverengi geleli 3 gün oluyor hala hastalanmadım. Göğüslerimde de acı var. Dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı. Doktor yumurta çatlamış dedi geç döllenme de yok bu kadar geç yerleşme ihtimali olabilir mi kafam çok karıştı. Çok umutlanmak da istemiyorum ama aklımdan çıkaramıyorum bi türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 21. gün doktora gidip progesteron testi yaptırdım 13.6 çıktı değerim yumurta çatlamış dedi. tam adet gününde bir iki damla kahverengi leke geldi devamı gelmedi hala, bugun kahverengi geleli 3 gün oluyor hala hastalanmadım. Göğüslerimde de acı var. Dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı. Doktor yumurta çatlamış dedi geç döllenme de yok bu kadar geç yerleşme ihtimali olabilir mi kafam çok karıştı. Çok umutlanmak da istemiyorum ama aklımdan çıkaramıyorum bi türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.
Progesteron değeriniz iyi olabilir bnmde progesteron degerim 0.97 idi 1tane yumurtam catlamamisdi adetim 3gundur yok sali kan vericem bence hastaneye gidin gec dollenme olabilir daha once adetiniz gecikmismiydi

Dün akşam hastalandım malesef bu ay çok ümitlenmiştim yine olmadı. Hiç gecikmezdi adetim normalde .Vücudum tepki veriyo artık çok halzsiz hissetmeye başladım bi iki ay ara vericem sanırım ben. İnsallah senin için iyi olur herşey:) sonucu yaz buradan

Merhabalar arkadaşlar sorum olacaktı ya yardımcı olursanız sevinirim. Geçen cuma günü kan testi yaptırdım sonuç 39 çıktı. Doktor çok umutsuz konuştu değerin düşük büyük ihtimalle gebelik sonlanır ama sonlanmazsa da gel cuma günü tekrar test yapalım dedi(bi kere kimyasal gebelik bi kere de kürtaj oldum o yüzden bu kadar umutsuz) Bugün öğlen akıntım hafif lekelendi kahverengi gibi. Devamı gelmedi bu yerleşme kanaması olabilir mi? yoksa adet mi olacam? yani sorum yerleşme kanaması pozitif çıktıktan sonra oluyo mu yoksa hamile olduğunu öğrenmeden mi oluyo?

X