progesteron hormonu adet gecikmesi

bypanic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
36
11
37
Merhaba hanımlar son iki adetim bayağı bir gecikti bunun sebebi progesteron hormonu salgisnin az olması olabilir mi?önceden adetlerin dizenliydi ama bu aralar hep böyle. fsh lh prolaktin normal çıktı hepsi ama bunu doktor olcelim demedi. Araştırırken buldum. Doğal yöntemle nasıl bir çare bulunabilir ?hayıt otu kullansam acaba nasıl olur

Merhaba hanımlar son iki adetim bayağı bir gecikti bunun sebebi progesteron hormonu salgisnin az olması olabilir mi?önceden adetlerin dizenliydi ama bu aralar hep böyle. fsh lh prolaktin normal çıktı hepsi ama bunu doktor olcelim demedi. Araştırırken buldum. Doğal yöntemle nasıl bir çare bulunabilir ?hayıt otu kullansam acaba nasıl olur
Tahlillerini yazarmisin

Horm
fsh--- 6.36
lh---5.93
Prolaktin---11.95
tsh----1.35

Yani hepsi baz alınan aralıkta ama neden adetim hep geçiyor anlamadım
Hormonlarin iyi bencede yumurta tembelliği yok gibi kilo varmi

Horm

Hormonlarin iyi bencede yumurta tembelliği yok gibi kilo varmi
Hayır kilom da yok ama yumurtlasam adet olurdum diye düşünüyorum test de yapıldı negatif sonuç. doktora gideceğim en yakın zamanda ınş. Bir de progesteron hormonu var ona baktirmadim hiç

O
Hayır kilom da yok ama yumurtlasam adet olurdum diye düşünüyorum test de yapıldı negatif sonuç. doktora gideceğim en yakın zamanda ınş. Bir de progesteron hormonu var ona baktirmadim hiç
hormon adetin 21.günü bakilir hepmi boyle ilk kez mi oldu bazen gecekmeler olur

Valla aralıkta bi de subat in 26sinda oldum en son iki dir üst üste böyle malesef ki önceden böyle olmazdi iki üç gün geciktirdi en fazla
Yilda bir iki defa adet düzensizliği normalmis aslinda bence herhangi birsey alip hormonlarini bozma biseyin yok bence stres mevsim değisikligi falan olmustur daha oncede yokmus duzensizligin bir daha gecikirse detayli kontrole gidersin

X