Arkadaşlar merhaba. 3 yıldır bebek tedavisi görüyorum. Herhangi bir sorun yok ama tedaviye başladığımızda hormon ilaçlarından dolayı, progesteron hormonu yükseliyor ve tedaviyi sürekli ertelemek zorunda kalıyoruz. Bu durumda olupta olumlu sonuç alan var mı? Veya bitkisel Bi kür uygulasam Bi faydası dokunur mu? Yardımcı olun lütfen
Arkadaşlar merhaba. 3 yıldır bebek tedavisi görüyorum. Herhangi bir sorun yok ama tedaviye başladığımızda hormon ilaçlarından dolayı, progesteron hormonu yükseliyor ve tedaviyi sürekli ertelemek zorunda kalıyoruz. Bu durumda olupta olumlu sonuç alan var mı? Veya bitkisel Bi kür uygulasam Bi faydası dokunur mu? Yardımcı olun lütfen
Merhabalar
Öncelikle rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsiz size ve isteyen herkese.Hormon tedavisi ile ilgili soruma cevap ararken gördüm yazınızı.Ben de 3 aydır endometrium tahribatı için hormon tedavisi görüyorum progesteron ve öströjen hormonu ve adet miktarında azalma oldu hormon tedavisinin böyle bir etkisi var mı sizin bilginiz var mı?
Bir de belki duymuşsunuzdur C-Life ballı bitkisel macun öneririm size benim kullandığım dönemde adetlerime hormonlarıma güzel etkisi olmuştu.Instagramdan araştırarak kullanmayı deneyebilirsin şifa Allah’tan bitkisel bir macun ve bu macunla hamile kalan çok kişi var denemekle ne kaybedilir ki?