Progesteron seviyem 10.36 doktorum hamile kalmak zor diyor..acilim

halek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
135
2
96
İzmir
Merhaba geçen ay progesteron seviyem 11 idi. Bu ay yine 21 günde progesteron testi yaptırdım10.36 çıktı..bu seviye hamile kalman için yeterli değil diyor.değerleri benim gibi olup hamile kalan varmı??? yaşım 39 acaba Mezopoza mı giriyorum ???
değerim biraz ondan mı düşük..bundan 4ay önce progesteron seviyem 22 idi..bundan bir yıl önce sezeryan ile birlikte kürtaj yapıldı??onla ilgili yumurtlamamda problem yaşıyor olabilirmiştim??? Acaba başka bir doktora falamı gitsem..teşekkür ederim..

DOKTOR 10;36 KÖTÜMÜ BULDU sonuc olarak enteresan..:44::44::44::44:genellikle 10 un altindakilerde sorun var derler ama öyle olanlarda bile hamile kalani cok duydum...bi arkadasimki 3 cikmisti doktoru ona bile normal demis...ben ona bile sasirmistim...benim mesala eylül ayinda ayni böyle bi sonuc cikmisti doktorum güzel bi sorun yok dedi..dedidgi gibida ekimde hamile kaldim hemen.....ama malasef kan pihtilasmasindan dolayi 2 hafta önce kaybettimtelas yapma canim benim...ama istersen yumurta takibi yaptir daha cabuk hamile kalabilirsin....öyle olsa ben sorun yasardim 5 bebek kaybim var kürtajda oldum 3 defa ama yumurtlamamda hic bi sorun yok..sadece kan pihitlasma sorunum var oda genetikle ilgili bi sorun....

Son düzenleme:
Benimde geçen Şubat ayında down sendromu sebebiyle gebeliğim sonlandırılmıştı.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum..doktorum değerlerimi beğenmedi.bu değer ile hamile kalamazmışsın bende anlamadımve şaşırdım anlayacağın..

Bu arada sanada çok çok geçmiş olsun canım..işallah Allahım sanada sağlıklı bir bebek nasip eder...

cok gecmis olsundiger horman sonuclarin nasil:26rogesteron bence cok iyi onda sorun yok

Bu arada sanada çok çok geçmiş olsun canım..işallah Allahım sanada sağlıklı bir bebek nasip eder...

halek saol canim benim..rabbim inslalah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Doktorum başka bir hormon testine gerek yok dedi...down sendromu genetik bişey olmadığı için başka bişeyde önermedi ama başka hangi hormon testlerini yapmam gerekiyor acaba?bu ay olmazsa başka bi doktor ilede görüşmem gerekecek galiba..kafam çok karışık....niye bana bu değerler yumurtlama olmamış şeklinde yorum yaptı yaaaaa..

baska bir doktora daha gözükmelisin bence,,,sonucta hamile kalmışsın önceden...yumurtlama konusunda tsh fsh lh esd2 ye bakıloyr onlara baktımı özel e mi gidyin devlet emi

Özele gidiyorum.bunların hiç birine bakılmadı.. En iyisi başka doktora gitmek olacak.. Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…