progesteron sonucu yardim lutfen

Eklentiler

• IMG_20150710_104158.jpg
    IMG_20150710_104158.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 209
merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

zayıflaman lazım ayrıca yumurtlaman olmamıs on ıkı gun boyunca sabah ac karnına bır yemek kasıgı bala bır cay kasıgı tarcın at karıstr ye cok etkılı bende işe yaradı ymurtalıklar ıcın ıyı

Canım yumurtlama olmuş ama yumurtan çok kalitesiz 10 ve üzeri değerlere yumurtan çok kaliteli yorumunu yapıyor Dr lar

X