prolaktin süt hormonu yüksek olup meme büyüten var mı

seseda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
149
12
arkadaslar selam,
uzun zamandır meme büyütme ile ilgili yazılar okuyorum ve açıkcası bende büyütmek istiyorum.

silikon yöntemi veya yağ enjekte yöntemleri, ikisini de arastırıyorum.

fakat benim prolaktin hormonum zaten yüksek yani süt hormonu, üstelik bekarım, ameliyat sonrası daha da artar mı artarsa.vazgeçecegim çünkü. bu hormonun yüksekliği vucutta butun dengeyı bozuyor.
ameliyat sonrası memesinden süt geldiğini söyleyenler var bu tamamen prolaktin hormonuyla alakalı.

lütfen bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşın.
büyük meme için sağlıgımdan olmak istemiyorum ama bir taraftanda mememin büyümesini istiyorum zor durumdayım:KK43:

yardım bekliyorum kızlar... :KK43:
Ben prolaktini ömrümde duymamıştım hamilelik dışında göğüsten süt geldiğini bilmiyordum bile ameliyattan sonra öğrendim maleseff zaten böyle bi sorun varsa hiç tavsiye etmem canım. Ben çok çekiyorum şu an evet göğüslerim büyüdü ama prolaktini düşüremiyorum düşsede süt kesilmiyor ve tüylenme oldu vücüdumda hemde baya iyi düşün derim keşke bende böyle bişey olabileceğini birinden duysaydım asla asla yapmazdım bu hatayı.

Ben prolaktini ömrümde duymamıştım hamilelik dışında göğüsten süt geldiğini bilmiyordum bile ameliyattan sonra öğrendim maleseff zaten böyle bi sorun varsa hiç tavsiye etmem canım. Ben çok çekiyorum şu an evet göğüslerim büyüdü ama prolaktini düşüremiyorum düşsede süt kesilmiyor ve tüylenme oldu vücüdumda hemde baya iyi düşün derim keşke bende böyle bişey olabileceğini birinden duysaydım asla asla yapmazdım bu hatayı.
Kac suan senin

prolaktin hormanu çoğu kişide yüksk oluyo artık günümzde bende duymştm benim bi arkdşmnda yüksekti amelyt olmadn bence önce neden yüksk onun araştrmasnı yaptr çünkü bldğm kadaryla yüksek olanlarn bazı hastalıklara yakalanması yüksek risk slikonu şuan ikinci plana at bence

prolaktin hormanu çoğu kişide yüksk oluyo artık günümzde bende duymştm benim bi arkdşmnda yüksekti amelyt olmadn bence önce neden yüksk onun araştrmasnı yaptr çünkü bldğm kadaryla yüksek olanlarn bazı hastalıklara yakalanması yüksek risk slikonu şuan ikinci plana at bence

Neden yuksek oldugunu arastirdim.
Beyindeki hipofiz beziyle alakali birsey.
Bi donem ilac kullandim fakat memeden sut gelmedigi icin ve adetlerimi bozmadigi icin doktor ilaci kesti.
Fakat kendiliginden yine yukseliyor malesef.
Sikayetin olmadikca ilac onermiyorum dedi doktor.

Ama silikon bu hormonu yukselteceksr zten kesinlikle dusunmem.
Hicbirsey sagligimdan onemli degil.

Bu arada arkadasin ne ameliyati olacakti. Ve yapildimi yuksek oldugu halde.

o ameliyat olmadı dolgu yaptırdı ama hala yüksekmi bilmiyorum çok zaman önce olmuştu.

Genelde 33lerde oluyodu geçen ay ilaç kullandığım halde süt geldiği için tahlil yaptırdım 0,4 tü.
Daha once sut geliyor muydu ve suanda sut geliyor mu?
Doktorun neye bagliyor bu durumu?
Meme ucundan mi girildi sana?
Doktorn kim?

Daha once sut geliyor muydu ve suanda sut geliyor mu?
Doktorun neye bagliyor bu durumu?
Meme ucundan mi girildi sana?
Doktorn kim?

Yoo daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım ameliyattan sonra oldu. Doktorun dediği ameliyatla ilgisi yok hormon problemi bu dio. Zaten öle olduğunu bende biliyorum bu hormonun yükselme sebeplerinden biride göğüs bölgesine yapılan ameliyatlarmış. Ki üniversitede bi doktor ameliyat sonrası 3 yıl sürer bu durum demiş aynı sorunu yaşayan başka bi arkadaşıma

Yoo daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım ameliyattan sonra oldu. Doktorun dediği ameliyatla ilgisi yok hormon problemi bu dio. Zaten öle olduğunu bende biliyorum bu hormonun yükselme sebeplerinden biride göğüs bölgesine yapılan ameliyatlarmış. Ki üniversitede bi doktor ameliyat sonrası 3 yıl sürer bu durum demiş aynı sorunu yaşayan başka bi arkadaşıma

Benim 110 du. İlacla 5 e indi. İlaci biraktim 6 ay sonra 60 oldu.

Sıkı sutyen giymek bile etkiler demisti doktor ( tabi meme bile yok bende sikan sutyeni nerden bulayim)

Meme ucu uyarilmasi (cinsellikte olabilir) etkiliyor.

Ve hic masum bi hormon degil. Cocuk sahibi bile olmana engel olabilir.

Benim ameliyatsiz halim boyleyse ameliyat dusunmuyirum artik.

Cocuk sahibi olmak memeden daha onemli:)

Sıkı sutyen giymek bile etkiler demisti doktor ( tabi meme bile yok bende sikan sutyeni nerden bulayim)

Kesinlikle öyle canım sağlığın geleceğin çok daha önemli. Benim çok yüksek çıkmıyor çok şükür adetlerimde düzenli inş çocuk konusunda sorun yaşamam. Burda başka bi arkadaşşla konuşmuştum bir sene düşsede ilaç kullanmış ve tekrarlamamış açtığım konuda okuyabilirsin.valla bende doktora gitmiyorum kendim ilaca devam ediyorum çünkü bırakınca yine aynı. Bi sürede böyle denicem inş kurtuluruz bu dertten

110 mu ? Zaten en fazla 20 olması gerek miyor mu? Sizin cok cok tüksek o zaman

X