Gelinlik Modelleri Pronovias Atelıer 2017 Koleksiyonu

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.731
27.750
48
Untitled.png


Pronoviasın 2017 atelier koleksiyonuna bakınca aslında daha önceki yılların tekrarı şeklinde modellere rastlıyoruz.Sadeliğin ön planda olduğu modellerde dantel detaylara da yer verilmiş..
 
Vücut hatlarını en iyi şekilde ortaya çıkaran kayık yakalı, balık etekli, gelinlik. Krepten yapılmış, kollarda tül ve değerli taş detayları bulunan bir gelinlik. U şeklinde sırt dekoltesi. Şık ve modası asla geçmeyecek bir tasarım.


EMELIA_B.jpg
EMELIA_C.jpg
EMELIA_D.jpg
 
Krepten yapılmış, balık etekli, etkileyici gelinlik Gelinin sırt bölgesini gerçek anlamda göz alıcı bir hale getiren değerli taşlarla süslenmiş, çarpıcı asimetrik yakası sayesinde tüm bakışları üzerine çeker!


EMMETT_B.jpg
EMMETT_C.jpg
EMMETT_D.jpg
 
Kayık yakalı, kadınsı hatları vurgulayan, düşük belli, olağanüstü bir gelinlik. Kollarda ve sırt bölgesinde güzel değerli taş süslemeleri bulunan krep gelinlik.

EMERY_B.jpg
EMERY_C.jpg
EMERY_D.jpg
 

Önde olağanüstü kayık yakalı, arkada çarpıcı tül ve bürümcük katman ile krepten yapılmış, balık etekli etkileyici bir gelinlik. Düşük belli eteğin alt kısmı hacimli, sofistike bir görünüme sahiptir. Oldukça şık bir gelinlik seçeneği.


EIMI_B.jpg
EIMI_C.jpg
EIMI_D.jpg

 
Yuvarlak yakalı ve ince askılı, balık etekli gelinlik. Vücudu tamamen sararak hatları ortaya çıkaran, krep tasarım. Yaka kısmında değerli taş detayları bulunan uzun uçuşan pelerin, bu gelinliğin en öne çıkan detayıdır. Az ama öz bir tasarımın en iyi yanlarını gösteren, oldukça güzel bir seçenek.

EDURNE_B.jpg
EDURNE_C.jpg
EDURNE_D.jpg
 
Bu nefes alıcı güzellikte, robadan başlayarak açılan bu gelinlik, minimalist bir yaklaşımı destekleyen kloş bir etekle sonlanmaktadır. Kare şeklinde yaka, değerli taşlarda yapılmış zarif çiçek motifleriyle süslenmiştir. Rüya gibi, uzun bürümcük etekli, çarpıcı bir gelinlik.

EDA_B.jpg
EDA_C.jpg
EDA_D.jpg
 
Çarpıcı V yakası ve şık düğmeli sırt dekoltesi ile balık etekli, şık gelinlik. Kollarda, özel bir dokunuş katan değerli taş detayları ile feminen çizgileri öne çıkaran bir tasarıma sahiptir.


ELIA_B.jpg
ELIA_C.jpg
ELIA_D.jpg

 
Kayık yakalı, kısa, değerli taş detaylı kolları bulunan, krepten yapılmış, balık etekli şık gelinlik. Bu tasarım gelinin gövdesini zarif bir şekilde sarar. Sırt kısmındaki derin V dekoltesi, görünüme kusursuz bir seksapel katar.


EDREI_B.jpg
EDREI_C.jpg
EDREI_D.jpg
 
Zarif ve ultra feminen. Krep, bürümcük ve güpür gibi farklı kumaşların şeffaf katmanlar ve farklı dokular halinde bir araya getirilmesiyle üretilen balık etekli gelinlik. Bu tasarımı süslemek için korsaja stratejik şekilde yerleştirilmiş çiçekler kullanılmıştır.


ELSA_B.jpg
ELSA_C.jpg
ELSA_D.jpg
 
Tül, Chantilly ve dantelden yapılmış, V yakalı, balık etekli çarpıcı gelinlik. Karşı konulamaz tasarımı kaplayan doğadan esinlenilerek üretilmiş narin motiflerle baştan çıkaran, uzun kollu gelinlik.

ELVA_B.jpg
ELVA_C.jpg
ELVA_D.jpg
 
V yakalı, ince askılı, omuz ve sırt bölgesini öne çıkaran, balık etekli, etkileyici gelinlik. Gelinin vücudunu zarif bir şekilde sarmalayan dantel ve Chantilly motifleri ile oldukça romantik bir tasarıma sahiptir. Olağanüstü!

ELAIA_B.jpg
ELAIA_C.jpg
ELAIA_D.jpg
 
Ultra feminen, kolsuz, kalp şeklinde yakalı, balık etekli gelinlik. Zarif ve narin Chantilly, dantel ve değerli taş detaylı bir tasarıma sahiptir. Bu olağanüstü gelinliğin üst eteği, elbiseye ekstra şıklık katarak, benzersiz bir görünüme sahip olabilmenizi sağlar.


EDITH_B.jpg
EDITH_C.jpg
EDITH_D.jpg
 
Viktorya dönemini andıran, uzun kollu, balık etekli mütevazı gelinlik. Gelinin vücut hatlarını ortaya çıkaran ve vücudunu gösterişsiz bir şekilde saran, güpür, tül ve dantelin üstün kombinasyonu. Feminen ve oldukça mütevazı.


ELVIRA_B.jpg
ELVIRA_C.jpg
ELVIRA_D.jpg
 
Tül, dantel ve güpürden, balık etekli harika gelinlik. Uzun kollu, ekstra uzun etekli, zarif çiçekli dantellerle süslenmiş V yakalı romantik gelinlik. Bir rüya gibi!

ELUDIA_B.jpg
ELUDIA_C.jpg
ELUDIA_D.jpg
 
Seksi hem de çok seksi bir gelinlik. Ön ve arkada çarpıcı V dekolteli, romantik, balık etekli gelinlik. Feminen hatları öne çıkaracak şekilde vücudu saran, güpür, tül ve dantelden yapılmış, çiçek motifleriyle süslenmiş benzersiz bir kombinasyon. Karşı koymak imkansız!

ESTELA_B.jpg
ESTELA_C.jpg
ESTELA_D.jpg
 
Tül, Chantilly ve dantelden yapılmış, elbisenin tamamını zarif bir şekilde süsleyen, kolsuz, balık etekli gelinlik. Hem izlemesi hem de dokunması güzel, romantik tasarımlı gelinlik.

ELENA_B.jpg
ELENA_C.jpg
ELENA_D.jpg
 
Zarif evaze etekli, hareketli gelinlik. Güpür, tül ve dantel tasarımda olağanüstü el işçiliği. Özellikle, bu özel tasarımın işçiliğinin öne çıktığı yaka kısmı son derece etkileyicidir.


ELIDETH_B.jpg
ELIDETH_C.jpg
ELIDETH_D.jpg
 
Kayık yakalı ve evaze, fırfırlı etekli, ince kumaşlardan yapılmış ve tül ile Chantilly'nin olağanüstü kombinasyonu ile tasarlanmış olan çarpıcı, romantik gelinlik. Gerçek bir işçilik eseri!

EDINA_B.jpg
EDINA_C.jpg
EDINA_D.jpg
 
Kayık yakalı ve evaze etekli, vücut hatlarını açığa çıkaran, kolsuz, etkileyici gelinlik. Tül ve Chantilly'den yapılmış, etek kısmında özel katmanları bulunan romantik gelinlik. Değerli taş süslemeli, çarpıcı yaka bölgesi. Kesinlikle olağanüstü bir dokunuş!

EITANA_B.jpg
EITANA_C.jpg
EITANA_D.jpg
 
X