Erkek İnfertilitesi Proxeed morfolojiyi etkiler mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gaziliii

20.06.2017 Hosgeldin minnak kizim :)
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
1.477
798
Kizlar bugun ramazanin ilk gunu insallah dualarimizi kabul olur..
Esim 1 ay once istanbul duzen laboratuvarinda spermiyogram vermisti ve bizim %2 olan morfolojimiz esime verdigim solgarin ek takviyeleriyle 3 ayda %6 olmustu sayimizda 70 milyondan (ml de) 195milyona cikmisti .. simdi ise aradan 1 ay gecti ve universite hastanesinde bu sabah sperm testi verdi oglen sonuclari verdiler
sayimiz ayni ama morfoloji %2 olmus... eve geldigimden beri oruclu oruclu agliyorum 1 yildir hep metanetli olmaya calistim aglamadim ama bugun kendimi tutamiyorum artikk :KK42: acaba proxeed mi dusurdu cunku 1 aydir esim proxeed kullaniyor.. diger haplari ayri ayri icmek zor geliyormus

canım biliyosun proxeed bizde de ters tepti %70 olan morfoloji %2 ye düştü.5 kutu proxeed kullanmıştı eşim.
proxeed kullanmadan once tekrar dusunun derim
ilacı bıraktıktan sonra tekrar yukselir inş

Zehrecim canim %70 den mi %2 ye dustu bu cok buyuk bi fark.. benim aklimda sadece sayinizin dustugu kalmışti.. inanamiyorun ya hemen esime soyliyeyim.. cok sagol tatlim.. bu arada siz ilk sperm testini ne zaman vericeksiniz dualarla bekliyoruz hayirli sonucu

Bosuna zaman kaybettik desene.. neyse bizden sonrakilere akil olur en azindan

Zehrecim canim %70 den mi %2 ye dustu bu cok buyuk bi fark.. benim aklimda sadece sayinizin dustugu kalmışti.. inanamiyorun ya hemen esime soyliyeyim.. cok sagol tatlim.. bu arada siz ilk sperm testini ne zaman vericeksiniz dualarla bekliyoruz hayirli sonucu
evet canım sana yazmıştım..3 ay sonra yeni test yaptıracagız canım

Esim 15 gun sonra ist daki laba gidecek bakalim ordaki sonuc ne cikicak.. bu universite hastanesi 2 saate sonuc verdi esim pek guvenmiyorum diyo.. artik o sonuca gore hareket edicez hayirlisi..

arkadaşlar bir yerde okumuştum proteex plus 6 ay kullanılır yazıyor , bazıları nedenine içerisindeki çinko gibi maddelerin sperm sayısında ve morfolojide düşüklüğe yol açabileceği için 6 aydan fazla kullanılmaz diye yazıyor diyorlar bu bilimsel bir açıklama değil ama forum sitesinde bu görüşte yazılar okumuştum tabi doktorlar daha iyi bilir sperm morfolojisinde önemli olan vitamin ve enzimler diye biliyorum oyüzden keçiboynuzu kürü ve e vitamininin çok iyi geldiğini söyleyenlerde var RABBİM şifa versin herkese

Nerde okumustun tatlim? Ben esime icme dedim ama dinlemedi beni.. doktorlar veriyo kaan aydos bile onu veriyomus hastalarina dedi ve icti 1 ay ve sayilar dustu iste..
Valla biz biraktik artik keciboynuzu pekmezine basladik bosuna vakit kaybettik.. simdi saracoglunun keciboynuzu pekmezine basladik ondan 1 cay kasigi yiyo..bakalim artik yoruldum bende

Nerde okumustun tatlim? Ben esime icme dedim ama dinlemedi beni.. doktorlar veriyo kaan aydos bile onu veriyomus hastalarina dedi ve icti 1 ay ve sayilar dustu iste..
Valla biz biraktik artik keciboynuzu pekmezine basladik bosuna vakit kaybettik.. simdi saracoglunun keciboynuzu pekmezine basladik ondan 1 cay kasigi yiyo..bakalim artik yoruldum bende
inan nerede okuduğumu hatırlamıyorum zaten ilacın kendisindede 6 ay kullanılması gerektiği yazıyor diye biliyorum nedeninine ben içerisindeki çinko gibi metallerin vücuda çok alınınca sper sayısına yarar değil zarar olur diye biliyorum bu yüzden normalde günde 2 tane içilmesi gerekirken günde 1 tane içiyordu benim eşim yanınada keçiboynuzu kürü içiyordu

Canım bizimde başta sayılar düştü sonra Yükseldi hatta morfoloji %2den %17 ye çıktı. Keçiboynuzu kürü yaptık proxxed ve evicap içti eşim. Kaan hocanın hastasıyız. Varikosel ameliyatında oldu tabi. 2 Yıldır istiyoruz çocuk bizde ama hayırlısı..

Canım bizimde başta sayılar düştü sonra Yükseldi hatta morfoloji %2den %17 ye çıktı. Keçiboynuzu kürü yaptık proxxed ve evicap içti eşim. Kaan hocanın hastasıyız. Varikosel ameliyatında oldu tabi. 2 Yıldır istiyoruz çocuk bizde ama hayırlısı..

Aaa gercekten mi ya.. biz degerler dusunce biraktik.. acaba sizin morfoloji varikrosel ameliyati olunca mi duzeldi yoksa proxeed den mi iste onu anlamak lazim.. bu arada esinin varikrosel test sonucunu da yazarsan canim cok sevinirim.. bizim sol tarafta 3.4 mm venuz reflü.. grade 1 varikrosel..

Aaa gercekten mi ya.. biz degerler dusunce biraktik.. acaba sizin morfoloji varikrosel ameliyati olunca mi duzeldi yoksa proxeed den mi iste onu anlamak lazim.. bu arada esinin varikrosel test sonucunu da yazarsan canim cok sevinirim.. bizim sol tarafta 3.4 mm venuz reflü.. grade 1 varikrosel..
Kaç hatırlamıyorum ama üzerinden 7 ay geçti ilk evlendiğimizde Değerler iyi gerek yok demişlerdi sonra birden tüm değerler düştü, herşey Kötüye gitti. Hem sağ hem soldan ameliyat oldu sonuçta. Ama ameliyat mı proxxed mi keçi boynuzumu bilemiyorum neyi yapabilirsek yaptık. Sen hiç tedavi aldın mi?

Kaç hatırlamıyorum ama üzerinden 7 ay geçti ilk evlendiğimizde Değerler iyi gerek yok demişlerdi sonra birden tüm değerler düştü, herşey Kötüye gitti. Hem sağ hem soldan ameliyat oldu sonuçta. Ama ameliyat mı proxxed mi keçi boynuzumu bilemiyorum neyi yapabilirsek yaptık. Sen hiç tedavi aldın mi?

Yaa.. sizin degerleriniz nasildi ileri hizli falan peki tatlim.. yok canim tedavi olmadim ama tum kontrolleri oldum bende bisey cikmadi

Yaa.. sizin degerleriniz nasildi ileri hizli falan peki tatlim.. yok canim tedavi olmadim ama tum kontrolleri oldum bende bisey cikmadi
Bizim değerlerimiz çok kötüydü hatta aşılama bile tutmaz dediler bir anda, sayı 5 milyon ileri hareket %12 toplam hareket %30 morfolojide %3 tü. 6 ayda sayı 75 milyon ileri hareket %70 toplam %75 oldu. Morfolojide şuan %17. Kaan Aydın'ın hastasıyız dna hasar testide %5 çıktı. Ameliyatı 1 yıl geciktirdik doktorlar yüzünden ama keşke olsaymış. Ameliyat olalıda 8 ay oldu.

X