• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik eziyet bitti/ evden ayriliyorum

Günlüğe yazar gibi yazmışsınız.Olayları çok bilmiyoruz konuya yazacak pek bir şey yok.Ama sizde gidebilecek bir potansiyel göremedim.Giderseniz de geri dönersiniz.
Gidiyorum hazirlandim ve bu sefer benim tarafimdan donusu yok .eminim buna.evet gonlum var gecinmeye ama onun yok.tek tarafli evlilikte kalmak beni iyi etmez.
 
Canım benim de gözlerimin içi gülerdi. Bir komşumuz anneme söylemiş kızın evlendi evleneli çok değişti. Sürekli durgun. Annem de neler yaşadığımı bilmiyordu. Yok o mutlu demiş. 15 gün sonra aradım boşanıyorum diye. Boşandım ben kendimi tanımaya başladım. Meğer benim olmayan bir hayatı yaşıyormuşum. Çok neşeli, hareketli biriyim. Boşandıktan sonra her yaz yurtdışı tatili yaptım, ailemle muhteşem vakitler geçiriyorum. Özgürlüğümü hiçbir şeye değişmem. Görüştüğüm biri vardı annesiyle yaşamamız şartını koştu, burda konu açtım. Tüm hanımlar yapma dedi ayrıldım. Doğru kararı verdim. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın🙏🏻
Şimdi hatırladım konunuzu, yorumlarınızı okuyunca ne kadar iyi niyetli böyle bir ilişkinin sonu ne kadar açık göremiyor maalesef demiştim kendi kendime.
Zorlu bir evlilikten çıktıktan sonra niye tekrar eziyet çekmek ister insan ama sonrasında açtığınız konuda sevindim adınıza.
 
Duygulari tasimak,onlari tedavi etmek cok zor.Telefonum bozuk,bir de cok esyam var mesaj attim birakir misin cok zor olacak diye.Sadece ' ok' cevabi geldi:) birbirimiz icin oluruz diyen ciftin geldigi nokta:)
Kararınızın doğruluğunu gösterir verdiği tepki, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Bir de sizin istediğiniz şeyler normal bir evlilikte olması gereken şeyler ama eşiniz aile kavramını anlamak istemeyen bencil herifin teki.
Şartları zaten çok absürt, bir de kendini haklı gibi görmesi zaten akıl sağlığının yerinde olmadığını gösterir.
İlerde başka biri de olsa hayatında sonuç yine aynı olur, belki daha hızlı biter. Hangi aklı başında bir kadın böyle bir evliliği kabul eder.

Değer görmediğiniz bir yerde zamanı çürütmenin anlamı yok. Ben eminim zamanla tekrar yüzünüz gülmeye başlayacak.
 
Şimdi hatırladım konunuzu, yorumlarınızı okuyunca ne kadar iyi niyetli böyle bir ilişkinin sonu ne kadar açık göremiyor maalesef demiştim kendi kendime.
Zorlu bir evlilikten çıktıktan sonra niye tekrar eziyet çekmek ister insan ama sonrasında açtığınız konuda sevindim adınıza.
Teşekkür ederim🙏🏻☺️
 
Back
X