Psikolojiktir di m

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
Lafi uzatmadan soze gireyim.
3 aylik bebem var emziriyorum.
1.5 ay once kondom kazasi yuzunden ertesi gun hapi kullanmis akabinde adetimsi gibi bir sey gormustum. (8 gun suren lemelenme)
15 gun sonra da normal bi adet daha gordum.
Simdi adetim 1 hafta gecikmis oldu. 3 gun once test yaptim negatifti. Hala gelmedi adet. Acaba emzirdigim icin mi bozuldu duZeni.
Aksi gibi dunden beri agzimin tadi yok. Hafif bi mide bulantisi falan. Psikolojik belki de.
Bu arada hic korumasiz iliskiye girmedik.
Yarin tekrar test yapacagim.
Insallah korktugum basima gelmez. 3. Cocuk hele de kizim yeni dogmusken hayatimiz alt ust olacak :KK43:

Emzirmeden dolayı gecikmistir muhtemelen. Ben ilk 6 ay hiç adet gormemistim. Ama için rahat degilse bi kan testi yaptir. Allah gonlune göre versin

Emzirmeden dolayı gecikmistir muhtemelen. Ben ilk 6 ay hiç adet gormemistim. Ama için rahat degilse bi kan testi yaptir. Allah gonlune göre versin
Sagolasin. Ilk hamilligimde 3. Ay basladi duzenliydi.
Bunda boyle olunca sasirdim. Bir de mide bulantisi canimi sıktı. Kan testi sansim yok malesefz

Lafi uzatmadan soze gireyim.
3 aylik bebem var emziriyorum.
1.5 ay once kondom kazasi yuzunden ertesi gun hapi kullanmis akabinde adetimsi gibi bir sey gormustum. (8 gun suren lemelenme)
15 gun sonra da normal bi adet daha gordum.
Simdi adetim 1 hafta gecikmis oldu. 3 gun once test yaptim negatifti. Hala gelmedi adet. Acaba emzirdigim icin mi bozuldu duZeni.
Aksi gibi dunden beri agzimin tadi yok. Hafif bi mide bulantisi falan. Psikolojik belki de.
Bu arada hic korumasiz iliskiye girmedik.
Yarin tekrar test yapacagim.
Insallah korktugum basima gelmez. 3. Cocuk hele de kizim yeni dogmusken hayatimiz alt ust olacak :KK43:
Emzirdiğim zaman benim de düzensizdi 2 ay zamanında oluyordu diğer ay geç ya da erken oluyordu bir müddet öyle gitti ki siz ertesi gün hapı da kullanmışsınız o da etkiliyor

Benim oglum 15 aylik oldu ben hala adetimde duzensizlikler yasiyorum doktorada gittim tum testler yapildi sadece emzirmekden dolayi dedi doktor insallh sizinkidr oyledir zor olur arka arkaya sizin icin ama Rabbim yokluklarinida gostermesin

X