psikolojim çok bozuk

missnazly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
29
2
29
hayattan hiç zevk almıyorum eskiden şakalar yapan neşeli güler yüzlü biriydim ama artık asık suratlının tekiyim eskiden ufacık bişey bile beni çok mutlu ediyodu ama artık çok büyük bişeyle bile mutlu olamıyorum herkesten nefret eder hale geldim kendimi öldürmek istiyorum cinlerden korkuyorum rüyama bile giriyolar sanki ruhumu ele geçiriyolar sürekli ağlıyorum 2 aydır evden çıkmadım telefonum bozuldu hattımı kırdım tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım insanlardan kaçıyorum kapı çalsa açmıyorum telefon çalsa ailemden birini arasalar açmıyorum kendime hiç bakmıyorum üstüm başım yırtık pırtıklarla geziyorum çoğu zaman kendi kendime konuşuyorum durduk yere ağlıyorum beğnim benle konuşuyo ben bıktım artık ölmek istiyorum psikoloja gittim ilaçlar kullandım daha kötü oldum ben napıyım bu gün hocaya gidicez yardım edinnn :KK43:(((((((((

Durduk yere mi başladın böyle hissetmeye yoksa büyük bir olay falan mı yaşadın?hani mesela ölüm,ayrılık,boşanma?

kendinin de gayet net farkındasın halbuki .. toparlanmanın daha kolay olması lazım diye düşünüyorum..

aslında çok şey üst üste geldi biriyle konuşuyodum o beni bu hale getirdi çok aldattı beni sonrada aldatmadım diyodu ağlıyodu ama ondan sonra iyidim aylar sonra böyle oldum :KK43:

hoca falan kar etmez. İstanbuldaysan çok iyi bir psikiyatr var onun adını verebilirim . Burda bir çok insana tavsiye ettim . Çok yakın akrabalarımı , arkadaşlarımı , beni sağlığıma kavusturdu. Dr. Hasan basri izgi. Google da ismini yaz tüm bilgilerini bulursun face hesabında. Sadece 1 dr gitmişsindir onlada frekansın tutnamıştır yada iyi bir dr değildir ilaç verip yollamıştır yüksek ihtimAlle.

hoca falan kar etmez. İstanbuldaysan çok iyi bir psikiyatr var onun adını verebilirim . Burda bir çok insana tavsiye ettim . Çok yakın akrabalarımı , arkadaşlarımı , beni sağlığıma kavusturdu. Dr. Hasan basri izgi. Google da ismini yaz tüm bilgilerini bulursun face hesabında. Sadece 1 dr gitmişsindir onlada frekansın tutnamıştır yada iyi bir dr değildir ilaç verip yollamıştır yüksek ihtimAlle.

antalyadayım ama iyi gelcekse giderim

İstanbula gelme imkanın varsa mutlaka tavsiye ederim. Hacı hoca seni kurtarmaz inan. Nomalde sesler duyuyormusun? Kimsenin görmediği şeyleri görüyormusun? Yoksa sadece gece uyurken mi?

eskiden sadece uyurkendi hatta ben uyurken biri yanımdan geçsin bağırıyorum çok korkuyorum bazen ailem bana sesleniyo sanıyorum efendim diyorum biz çağırmadık diyolar bazen böyle yürüyorum sanki arkamdan biri geliyo gibi oluyo

ya ne hacısı ne hocası..
kendinizi bu saçma duruma daha çok kaptırmak istiyorsanız gidin hocaya, kalan sağlığınızı da o yesin.

ya ne hacısı ne hocası..
kendinizi bu saçma duruma daha çok kaptırmak istiyorsanız gidin hocaya, kalan sağlığınızı da o yesin.

eskiden sadece uyurkendi hatta ben uyurken biri yanımdan geçsin bağırıyorum çok korkuyorum bazen ailem bana sesleniyo sanıyorum efendim diyorum biz çağırmadık diyolar bazen böyle yürüyorum sanki arkamdan biri geliyo gibi oluyo
Tanı koymak yanlış olur ama bipolar başlangıcı olabilir ve sizofreni ile çok sık karıştırılır. Sizin çok iyi bir dr a gitmeniz gerekiyor. Doğru dr 6. Ay içinde sizi kurtarır en azından normal hayata adapte eder. Bu bir süreç bunu unutmayın. İmkanınız varsa dediğim gibi hasan beyi tavsiye ederim istanbula gelin. Yoksa burda antalyalı arkadaşlardan yardım alın. Yeni bir konu açıp antalyada iyi bir psikolog varmı tavsiye edebileceğiniz diye onlara sorun. Hiç üzülmeyin ben ne psikolojik rahatsızlığı olan insanlar gördüm iyileştiler hepsi hayatlarına devam ediyor. Sizde iyileşiceksiniz buna emin olun

Tanı koymak yanlış olur ama bipolar başlangıcı olabilir ve sizofreni ile çok sık karıştırılır. Sizin çok iyi bir dr a gitmeniz gerekiyor. Doğru dr 6. Ay içinde sizi kurtarır en azından normal hayata adapte eder. Bu bir süreç bunu unutmayın. İmkanınız varsa dediğim gibi hasan beyi tavsiye ederim istanbula gelin. Yoksa burda antalyalı arkadaşlardan yardım alın. Yeni bir konu açıp antalyada iyi bir psikolog varmı tavsiye edebileceğiniz diye onlara sorun. Hiç üzülmeyin ben ne psikolojik rahatsızlığı olan insanlar gördüm iyileştiler hepsi hayatlarına devam ediyor. Sizde iyileşiceksiniz buna emin olun

inşallah tşk ederim

X