• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim resmen bozuldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende kansızlık var-dı benimde eskiden saçlarım çok dökülürdü ama ilaç tedavisi gördüm 2 kutu ilaç bitirdikten sonra yani şimdi dökülmüyor hiç sende bir test yaptır istersen
üzülme demokraside çareler tükenmez opuyorumnanaktan

arkadaşlar burda bir sürü dert okuyoruz benim derdim de sağlığım 2 yıl evvel diyet ve yaşadığım sıkıntılar saçlarıma vurdu 2 yıldır saçlarım döküle döküle bir tutam kaldı çok morallerim bozuk halada dökülüyor bu arada.dışarı çıkınca gözüm hep bayanların saçında napcam ben ya allah daha büyük dert vermesin ama kızlar güpgür saçlarım vardı şimdi kendmi çok kötü hissediyorum aranızda böyle kafası bir evrim geçirip eski saçlarına kabuşan var mı?:gitme:

ela'cım saç dökülmesini en çok tetikleyen unsur stress ve dökülmeyi kafaya çok takmak canım...
ben üç sene uğraştım saç dökülmesiyle,seni çok iyi anlıyorum bir bayan olarak görsellikte işin içine girince yıkamaktan taramaktan korkar oluyor insan...
benim dökülme bebek tedavisinde aşırı hormon ve yanlış ilaç alımından sonra oluşmuştu.tedaviyi kesmeme rağmen bu yazın ortalarına kadar dökülmem hep aynı şiddette geçti.bende neredeyse saçlarımın 4/3ünü kaybettim desem abartmış olmam hani!...derken,çok sevdiğim birinin acısıyla beraber psikolojimde bozuldu.doktorun tavsiyesiyle "sarı kantaron" ilacı almaya başladım...bu depresyon için bana önerilen bir ilaçtı fakat zamanla farkettimki,saçlarımdaki dökülme azalmaya başlamış derken üç aydır kullanıyorum ve saçlarımın dökülmesi çokça azaldığı gibi hem ilk defa sonbaharı dökülme stresi yaşamadan hemde minik saçlarımın çıkmasının keyfiyle geçiriyorum...
ben ki çok üzülürdüm halime, ancak kendimide kabullenmiştim bu şekilde ama geçti gitti sıkıntılarım bak çok şükür...
sana hem moral hemde faydam olabilir diye yazıyorum bunları...hatta bu konuda topik var paylaşımlarımızı yazıyoruz,istersen incele bir bak...ama önce kafana takmamayı başarmaya çalış canım en büyük adım bu çünkü a.s

canım yaaa üzülme saç bi kadın için çok önemli ama sen stres yaptıkça daha çok dökülür eğer bulabilirsen hakiki zeytinyağı sabunu bul (aktar ve marketlerde satılanlara çokda itimat etme elden yapan birinden bulabilirsen daha iyi olur)ve onunla yıka dökülmeyi hemen kesiyo ve yeniden dolgunlaşıyo şaçlar

arkadaşlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim
aslında buraya bu konuyu hem dertleşmek hemde benim durumumda olup sonradan saçlarına kavuşanlar var mıdır ki bi umuttur diye yazdım pazartesi doktora gidicem ama kan verince bayılcam yine kesin:(

üzme kendını ela, stres yaparsan dökülmelerı durmaz.. babam sarımsağı saç diplerıne sürmenın saç çıkaracağını söyler hep.. ama önce tıpta ara çareyı, hormonal bır sorundur belkı. ama aklına olsun dıye söyledım ;)

bır de 40 gün boyunca 1 diş sarımsağı yutarsanız saçlarınızdakı beyazlar yıne normal rengınde çıkar der babam ama ne kadar doğrudur bılemem..

doktor eşime minoksil fort vermişti
istersen onu kullan eczanelerde reklamını görmüşsündür
50 tl falan

yok kendi kafama göre kullanmayı düşünmem.bu arada saçlarımda açılma yok şükürler olsun yenileri çıkıyor galiba ama hala dökülmesi beni çok üzüyor.ya hep seyrek kalır saçlarım diye korkuyorum.

arkadaşlar aranızda benim gibi yoğun saç dökülmesi yaşayıp saçları azalan ama belli bir zaman sonra eski saçlarına kavuşanlar varsa paylaşıma bekliyorum

yok mu arkadaşlar ne yapalım, nasıl takmayalım ,nasıl boşverelim .ömrümden ömür aldı bu sorun

Back
X