Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bu eve taşınalı 7 ay oldu. Lojmanda oturuyorum o yüzden taşınmak çok mantıklı değil. Kayınvalidem de başka eve taşının dedi. Ben de taşınırsam başka şehre taşınırım dedim. Başka bir şehre gitmek için en az bir yılımız var
depresyon ilacı kullanıyor.deli galiba
Zaten öyle yapıyorum. Eşim beni evde yalnız bırakmıyor. Sürekli eşimle birlikteyim. Zaten kapımı çaldığında açmıyorum. Ne yapacağı belli olmaz1 yıl dayanacaksın canım iyi kötü.Durma evde gez dolaş. Kadının ne olduğu belli zaten. Sen sıkma canını.Açma kapını evde yoktum dersin
Kaynım umrunda değil. Amacı bizim huzurumuzu bozmak. Çünkü kendi huzuru yok.Kapıya yazı as...
Kaynim burda degiiiilll
okur da döner belki
Nereye gitsek oraya gelir. Ben hayatımda kimseyle kavga etmedim. Kavga edecek düzeyde biri değilim. Eşi sürekli ona kızıyor ama anlamıyor ki. Zaten evimin içine asla giremez ne ben ne de eşim izin verir. Ben de onun evine hiç gitmedim. O da sadece kavga etmek için geliyor biz de kapıyı açmıyoruz. Bir saat kapıya vuruyor komşular çıkınca gidiyor hemen.Çok çirkef çoktaşınsan nolcak bide kadın sen nerdeysen oraya gelir diye düşünüyorum haddini bildirien bir konuşma yapman gerekiyor senin evine gelmeye cesareti olamasın anladın mı. Ayrıca evi nasıl basıyor bunda senin korkacak ya da sıkılacak bişeyin yok baktı kocası yok çıkıp gidecek ama gelip kavga çıkarıyorsa seninde altta kalmaman lazım. ama belli ki çirkef biri böyle bir insalada ne yaparsan yap başa çıkılmaz.
30 yaşında.Kaç yaşında bu elti?
Öyle bir durumda eşim bana kızar. Sen onunla muhattap olma diyor.Sen bu eltiyi bir temiz fircala.. bir daha evinde görmek istemedigini açık açık söyle.. gerekirse bir kavga da siz edin.. gelemesin daha..
Eşim kapıyı açmama izin vermiyor ki. O gelince de eşim kapıda dilenci var birazdan gider sesini çıkarma diyor.Öyle deli gibi çaldığı zaman, bi hışımla aç kapıyı, uykudan uyanmış gibi yap, refleks icabı gibi yapıştır okkalı bir tokat, bir daha cesaret edemez
Yakında kaynımı yine sokağa atacak. Kaynımın parasını seviyor sadece. Ben kaynıma 9 ay baktım. Eltimin hiç umrunda değildi. Altında arabası gezip tozuyordu. Zaten evin bütün masraflarını kaynım karşılıyordu.bu eltiler zaten ekserisi kıskanç oluyor ama sizin ki farklı bir boyuta geçmiş. Kaynında ne diye barıştıysa