Pskolojim bozuldu resmen :/

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.108
85.744
Günaydın KK hatunları.
Normalde böyle şeyler için konu açmayı gerek bulmam ama 1 saattir etkisinden çıkamadığım bir olay yaşadım.
Sahura kalkmak için babamın telefonunu kurmuştum uyudum ve uyandığımda saat 6 idi çok kötü rüyalar görerek uyandım kendimi o kadar kasmışım ki her yerim ağrıyor şu an. Sahura kalkmadığımı o an farkettim sevgilim aramış kaç kere sahur için ama duymamışım. Kalktım odada telefonu aradım yok. Gittim annemi babamı uyandırıp sordum siz mi aldınız diye yoo dediler. Aradım kapalı. Bütün evde telefonu aradım en sandalyelere çıkıp dolapların üstüne kadar baktım telefon yok. En son koridordaki dolabın üzerini elimle kontrol ettim orda :KK57:
Sandalyeyle bile göremediğim bir yerde. Uyurgezer de değilim, öyle olsa bile oraya nasıl ulaştım hiçbir şey hatırlamıyorum o telefon oraya nasıl gitti.
Rüyamda da sevgilimin kuzenime aşık olduğunu gördüm annesine diyordu bende duyuyordum. Koca bi boşluğa düşüyorum ben iznimi bile ona göre ayarlamıştım şimdi napıcam falan diyorum o kadar gerçekçiydi ki hiç bir rüyadan bu kadar etkilenmemiştim.
İkisi bir araya gelince olayların, pskolojim alt üst oldu hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Sevgilime de rüyayı falan anlatmak istemiyorum empati kurup beni anlayacağını zannetmiyorum. Hala elim ayağım titriyor yazmak paylaşmak istedim bütün bunlar nasıl oldu anlam veremiyorum :KK43:

Bencede anlatma sevgiline.belki rüyan bilinç altıdır,olamaz mı ? Kuzenine bu konuda tam güveniyor musun? Herhangi bir mimiğinden hoşlanmamış olabilirsin eski bi tarihte. Başıma gelmişti de.. Eşime her gıcık olup uyuduğumda kuzenimle eşimin birlikte olduğu rüyalar görüyorum

Anlatmaniza gerek yok ruya bu kafaya takmayin fazla... bana da bir kere olmustu benzer bir durum, zihnen cok yogun oldugum ve duzensiz uyudugum bir zamandi. Ramazan ayında bana boyle seyler normal geliyor yemek ve uyuma duzeni bozuluyor, vucut su kaybedip gucden dusuyor falan. Yani sik tekrarlanmadigi surece kafaya takmana deymez stres yapma

peki o telefon oraya nasıl gitti ben onun merakındayım şuan o_O:KK17::KK17::KK17: telefonu oraya götürdüğünüzü hatırlamıyorsanız yarın bir gün kapıdan da çıkıp gidersiniz Allah korusun bence bunu ihmal etmeyin öteki durum ise sadece bir rüya onu takmayın derim

uyku sersemi olur böyle şeyler illaki uyur gezer olmanıza gerek yok o eylemi tam uyku uyanıklık arasında yapmışsınızdır ve dönüp uyumaya devam etmişsinizdir endişelenmeyin rüya da rüya işte hayır olsun de geç

bazen bende gece uyandığımda yaptıklarımı hatırlamam belliki uyku sersemi yapmışsın bu işi sonrada unutup gitmişsin anlaşılan korkma o telefon uçmadı ya oraya kimse koymadıysa sen koymuşsundur :) rüyalar bilinçaltını yansıtır kimi rüyada boştur hiç alakasız şeylerde görürüz hayır olsun de takılma bile :KK66:

Yorumlar için teşekkürler kızlar hala nasıl olduğunu çözemedim bugün çok gergin bir gün geçirdim akşam bol dua edip uyucam ve bu sefer iki telefonu birden kurucam alarmını

Bu kadar kafana takma..rüya bu neticede..
Anlatıp da durduk yere saçma bir tartışmanın ortasında bulma kendini..Gerek yok.

telefon mevzusu ise hayli garip..o_O

Yorumlar için teşekkürler kızlar hala nasıl olduğunu çözemedim bugün çok gergin bir gün geçirdim akşam bol dua edip uyucam ve bu sefer iki telefonu birden kurucam alarmını
ayetel kürsi oku canım uyumadan önce her insan unutabilir gece kalkınca yaptıklarını uykun ağır belliki senin ondan kaynaklı bu durum bence :)

ayetel kürsi oku canım uyumadan önce her insan unutabilir gece kalkınca yaptıklarını uykun ağır belliki senin ondan kaynaklı bu durum bence :)

Aslında en ufak sese uyanırım uykum ağır değil canım ondan bütün gün şaşkın gezdim bide telefonu bulduğum yer en tuhaf olanı. Neyse ki sabahki şoku atlattım çok şükür

Günaydın KK hatunları.
Normalde böyle şeyler için konu açmayı gerek bulmam ama 1 saattir etkisinden çıkamadığım bir olay yaşadım.
Sahura kalkmak için babamın telefonunu kurmuştum uyudum ve uyandığımda saat 6 idi çok kötü rüyalar görerek uyandım kendimi o kadar kasmışım ki her yerim ağrıyor şu an. Sahura kalkmadığımı o an farkettim sevgilim aramış kaç kere sahur için ama duymamışım. Kalktım odada telefonu aradım yok. Gittim annemi babamı uyandırıp sordum siz mi aldınız diye yoo dediler. Aradım kapalı. Bütün evde telefonu aradım en sandalyelere çıkıp dolapların üstüne kadar baktım telefon yok. En son koridordaki dolabın üzerini elimle kontrol ettim orda :KK57:
Sandalyeyle bile göremediğim bir yerde. Uyurgezer de değilim, öyle olsa bile oraya nasıl ulaştım hiçbir şey hatırlamıyorum o telefon oraya nasıl gitti.
Rüyamda da sevgilimin kuzenime aşık olduğunu gördüm annesine diyordu bende duyuyordum. Koca bi boşluğa düşüyorum ben iznimi bile ona göre ayarlamıştım şimdi napıcam falan diyorum o kadar gerçekçiydi ki hiç bir rüyadan bu kadar etkilenmemiştim.
İkisi bir araya gelince olayların, pskolojim alt üst oldu hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Sevgilime de rüyayı falan anlatmak istemiyorum empati kurup beni anlayacağını zannetmiyorum. Hala elim ayağım titriyor yazmak paylaşmak istedim bütün bunlar nasıl oldu anlam veremiyorum :KK43:

rüya bilinçaltı olabilir. normalde kuzeninden ya da sevgilinden böyle bir sebepten dolayı şüphelenmiş miydin?

diğer konuyu bilemiyorum ama insan bazen uyku sersemi yaptıklarını unutabiliyor.

rüya bilinçaltı olabilir. normalde kuzeninden ya da sevgilinden böyle bir sebepten dolayı şüphelenmiş miydin?

diğer konuyu bilemiyorum ama insan bazen uyku sersemi yaptıklarını unutabiliyor.

Yo hayır hiç öyle şüphelerim olmadı. Sadece önceki gün kuzenimle dertleştik sevgilisiyle kavga etmişler onu anlattı o kadar. Bilinçaltım bana nasıl böyle iğrenç bi oyun oynadı anlayamadım insanın pskolojisi alt üst oluyor

rüyayı geç bence deli rüya diye boşuna dememişler ama telefon olayına takıldım.

Rüyalarla amel etmeyiz. .:KK39:
rüyayı boşver de o telefon nasıl gitti oraya. .o_O

Uyur gezer degilsin ama bu bi baslangic bence uykunda telefonu oraya biraktin ve hatirlamiyosun. Benim bi arkadasim uyurgezerdi. Kuzeniyle salonda yatarmis gecenin bi vakti uyanip kiza dik dik bakarmis. Kiz seslenirmis seslenirmis gozunu dikip ona bakmaya devam edermis sonra yatip uyurmus. Sabah da hicbisey hatirlamiyo tabii. Kuzenim de gecenin bi yarisi saat uc civariymis uykusunda cikmis evden bakkala gidiyomus. Ablasi kapi sesine uyanip arkasindan kosmus da yakalamis ilk ve son kez olmustu ona da

Uyur gezer degilsin ama bu bi baslangic bence uykunda telefonu oraya biraktin ve hatirlamiyosun. Benim bi arkadasim uyurgezerdi. Kuzeniyle salonda yatarmis gecenin bi vakti uyanip kiza dik dik bakarmis. Kiz seslenirmis seslenirmis gozunu dikip ona bakmaya devam edermis sonra yatip uyurmus. Sabah da hicbisey hatirlamiyo tabii. Kuzenim de gecenin bi yarisi saat uc civariymis uykusunda cikmis evden bakkala gidiyomus. Ablasi kapi sesine uyanip arkasindan kosmus da yakalamis ilk ve son kez olmustu ona da

Bende de öyle birşey yok ve uykum da hafiftir en ufak sese uyanırım. oraya ulaşmak için sandalye koymam gerekir çok ilginç ya :KK17:

X