Rabbimin mucizesi

Mutluanne79

vekil olarak ALLAH yeter
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
468
229
Merhaba arkadaşlar, herşey öyle hızlı geliştiki hala şoku atamıyorum, biz eşimle çocuk için kısa bir süre önce tedaviye başladık, herşey normaldi benimde eşimin de bi sıkıntısı yoktu, en son doktorum hsg (rahim filmi) istedi çektirdim ve tüplerim den biri tamamen kapalı diğerinde çok az bi geçiş vardı, ve ameliyatla açılmasına karar verildi, gün almak için adetin 2. Günü gelmem söylendi beklenen adetim bi türlü gelmedi ve dört gün sonra kahverengi bi leke geldi ben de adet oldum diye doktoruma gittim , vajinal ultrason ve kan testi yapıldı gün verilcekti ki doktorum siz gebesin iz dedi kan sonucu 84 çıktı yeni bi gebelik değer düşük on gün sonra tekrar kan ver dedi yaşadığım şoku anlatamam Rabbim büyük , şimdi değerlerim yükselsin diye dua ediyorum ve umarım isteyen herkese nasip eder , paylaşmak ve rahatlamak istedim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, herşey öyle hızlı geliştiki hala şoku atamıyorum, biz eşimle çocuk için kısa bir süre önce tedaviye başladık, herşey normaldi benimde eşimin de bi sıkıntısı yoktu, en son doktorum hsg (rahim filmi) istedi çektirdim ve tüplerim den biri tamamen kapalı diğerinde çok az bi geçiş vardı, ve ameliyatla açılmasına karar verildi gün almak için adetin 2. Günü gelmem söylendi beklenen adetimi bi türlü gelmedi ve dört günü sonra kahverengi bi leke geldi ben de adet oldum diye doktorum gittim , vajinal ultrason ve kan testi yapıldı gün verilcekti ki doktorum siz gebesin iz dedi kan sonucu 84 çıktı yeni bi gebelik değer düşük on gün sonra tekrar kan ver dedi yaşadığım şoku anlatamam Rabbim büyük , şimdi değerlerim yükselişin diye dua ediyorum ve umarım isteyen herkese nasip eder , paylaşmak ve rahatlamak istedim

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar, herşey öyle hızlı geliştiki hala şoku atamıyorum, biz eşimle çocuk için kısa bir süre önce tedaviye başladık, herşey normaldi benimde eşimin de bi sıkıntısı yoktu, en son doktorum hsg (rahim filmi) istedi çektirdim ve tüplerim den biri tamamen kapalı diğerinde çok az bi geçiş vardı, ve ameliyatla açılmasına karar verildi gün almak için adetin 2. Günü gelmem söylendi beklenen adetimi bi türlü gelmedi ve dört günü sonra kahverengi bi leke geldi ben de adet oldum diye doktorum gittim , vajinal ultrason ve kan testi yapıldı gün verilcekti ki doktorum siz gebesin iz dedi kan sonucu 84 çıktı yeni bi gebelik değer düşük on gün sonra tekrar kan ver dedi yaşadığım şoku anlatamam Rabbim büyük , şimdi değerlerim yükselişin diye dua ediyorum ve umarım isteyen herkese nasip eder , paylaşmak ve rahatlamak istedim
Okurken çok duygulandım, Rabbim her şeye kadir, ol dedikten sonra olduramayacağı şey yok... Allah hayırlısıyla yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin.

Okurken çok duygulandım, Rabbim her şeye kadir, ol dedikten sonra olduramayacağı şey yok... Allah hayırlısıyla yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin.
Ewt canım kün fe yekün Rabbim ol dedi oldu hiç beklemediğim anda, aklımda bile yokken oluverdi , amin canm inşaallah sağlıkla dünyaya gelir

tatlım hayırlı olsun maşallah da takvımı yanlıs yapmıssın son adet tarıhını gırıp ordan muhtemel dogum tarıhını bulacaksın sen yum gununden baslamıssın 4 haftalık yazması gerekır orda

tatlım hayırlı olsun maşallah da takvımı yanlıs yapmıssın son adet tarıhını gırıp ordan muhtemel dogum tarıhını bulacaksın sen yum gununden baslamıssın 4 haftalık yazması gerekır orda
Ewt canım o heyecanla yanlış yapmışım farkettim ama düzeltemedim Sağol canm

Kasık ağrım var canım ya daha önceki gebeliğimde de vardı doktorum rahim bağları genişlediği için olur demişti ama Dikkatli yim düşük tehlikesine karşı
anladım tuplerın yarı tıkalıymıs o acıdan dedım ıkı gunde bır ölçtur degerını yukselısı ızleyın

X