rahat olmak, takmamak, umursamamak...bunlari yapabilen bi akil versin

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
36
ben herseyi takarim.
herseyi ayrintisina kadar düsünürüm
özenirim.
misafirim mi gelecek özene özene yemek yaparim günler öncesinden ne yapsam diye düsünüyorum.
esimin ailesine karsida hep böyleyim.
ama onlar hic öyle düsünmüyo. bana öyle yaklasmiyo.
sorsan cok seviyolar kendi kizlari gibi...
ama sanki deger vermiyolar gibi geliyo bana.
ben yokmusum gibi konusuyolar sürekli.
esim bazen beni konusmaya dahil etmek icin ugrasir bazen oda dalar gider eskileri konusuyolar sürekli... hep ayni seyler... sanki ben herkesi taniyo her ani onlarla yasamisim gibi görümcem olsun kayinvalidem olsun hic bana dönüp biseyler anlatmiyolar...
soguyorum.
bunda bisey yok diyeceksiniz ama
esimle beni birarada görünce sanki beni bilerek dislamakk istiyolarcasina hareketler.

ben fazla ince düsünüyorum galiba
onlarin benide konusmaya dahil etmelerini bekliyorum. bazen heyy bende burdayim diyesim geliyo...
ben onlara öyle yapmiyorum cünkü
beklentilerim yüksek.... özensinler istiyorum....

onlari degistiremiyecegime göre....
ben takmamam lazim bunu ögrendim artik.
ama nasil?
böyle hayat zehir oluyo sürekli düsün düsün.

ben herseyi takarim.
özenirim.
misafirim mi gelecek özene özene yemek yaparim günler öncesinden ne yapsam diye düsünüyorum.
esim bazen beni konusmaya dahil etmek icin ugrasir bazen oda dalar gider eskileri konusuyolar sürekli... hep ayni seyler... sanki ben herkesi taniyo her ani onlarla yasamisim gibi görümcem olsun kayinvalidem olsun hic bana dönüp biseyler anlatmiyolar...
soguyorum.
esimle beni birarada görünce sanki beni bilerek dislamakk istiyolarcasina hareketler.

onlarin benide konusmaya dahil etmelerini bekliyorum. bazen heyy bende burdayim diyesim geliyo...

ama nasil?
Maalesef bende böyleyim çok takıntılı ve mükemmeliyetçi bu yüzden bir türlü huzur bulamıyorum.

sen de kendi halinde takıl sadece eşini muhattap laarak konuş
kendi kendine mutlu ol ve göster
telinle oyna
sevdiklerini ara
onlar yokmuş gibi davran bak o zaman sana nasıl da varlıklarını göstermek için sana birşeyler anlatmak isteyecekler
hepsi gerizekalı bunların
kıskançlıklarından geberiyorlar ya daha da kıskandır,
aciz durma

bende çok şeyi takmamak geniş olmak isterdim ama mümkün deil malesef..yaratılışımız böyle..

Yeni evlisin sanırım, bir müddet sonra bahsi geçen insanları sen de tanıyacaksın ama o zamana kadar muhtemelen -benim gibi- kendini bir türlü yakın hissedemeyeceksin. Saygı duymayı,çok umursamamayı filan beceriyorum da kendi ailem kadar sevemebilmeyi,oraya gittiğimde rahat edebilmeyi çok isterdim.

sen de kendi halinde takıl sadece eşini muhattap laarak konuş
kendi kendine mutlu ol ve göster
telinle oyna
sevdiklerini ara
onlar yokmuş gibi davran bak o zaman sana nasıl da varlıklarını göstermek için sana birşeyler anlatmak isteyecekler
hepsi gerizekalı bunların
kıskançlıklarından geberiyorlar ya daha da kıskandır,
aciz durma
keske yapabilsem
saygisizlik yapmak istemiyorum
icim rahat etmiyo....:KK43:(

Hicbseyi takmayan insanlara cok ozeniyrm..kske bende oyle olabilseydm..boyle boyle kendimizi yiyip bitiriyoruz bize zarar aslinda.kmsenin ruhu duymuyo

ben herseyi takarim.
özenirim.
soguyorum.

ama nasil?
İnsanlar üstüne hayal kurup senin beklediklerini gerçekleştirmiyolar diye hayal kırıklığına uğruyorsn. Onların bir suçu yok. Evet gelinleri olabilirsin sana saygısızlık etmek, kötü davanmak gibi şeyler yapmıyorlarsa, iyi de davranıyorlarsa fazlasını beklemek senin talebin. Senle aynı mizaçta olmayabilirler, tarzları bu olabilir. dünyadaki en mühim şey senmişsin gibi davranamazlar. İnsanlardan beklentini düşür, mutlu olursun.. Tavsiyedir,

keske herkes ince dusunse ve geregince davransa,kasitli olarak yapildigini dusunmuyorum ben cunku herkes ayni hassasiyette olamayabiliyor malesef, takmamanin bi ilaci yok bence zaten kelin merhemi olsa kendi basina surer once:)

Kız alışacaksın zamanla tanımaya başlayınca sende muhabbetlere dahilolacaksın panik yok sadece zaman gerek. Benimkiler yanımda Kürtçe konuşuyorlar bazen unutuyorlar varlığımı ama ben sorun yapmıyorum eşime soruyorum yada görümce e tercüme ettiriyorum. Onlar sizi dışlıyorlar diye siz kendinizi dışlamayın neticede onlarda senin bir ailen oldular dışlandıgını hissettirme gayet rahat olmaya calısıyor zor oluyor ama oluyor emin ol

hayat o kadar kolay değil maalesef.takmayanlara bakın mutlaka bir çıkarı vardır ve taktıkları şey çıkardır.çıkarlarına bir dokunun bakalım takıyor mu takmıyor mu

Kız alışacaksın zamanla tanımaya başlayınca sende muhabbetlere dahilolacaksın panik yok sadece zaman gerek. Benimkiler yanımda Kürtçe konuşuyorlar bazen unutuyorlar varlığımı ama ben sorun yapmıyorum eşime soruyorum yada görümce e tercüme ettiriyorum. Onlar sizi dışlıyorlar diye siz kendinizi dışlamayın neticede onlarda senin bir ailen oldular dışlandıgını hissettirme gayet rahat olmaya calısıyor zor oluyor ama oluyor emin ol

rahatlattin beni....SIKINTINin cogu benden kaynaklaniyo biliyorum. huyumu degistirmeyi cok istiyorum cok

İnsanlar üstüne hayal kurup senin beklediklerini gerçekleştirmiyolar diye hayal kırıklığına uğruyorsn. Onların bir suçu yok. Evet gelinleri olabilirsin sana saygısızlık etmek, kötü davanmak gibi şeyler yapmıyorlarsa, iyi de davranıyorlarsa fazlasını beklemek senin talebin. Senle aynı mizaçta olmayabilirler, tarzları bu olabilir. dünyadaki en mühim şey senmişsin gibi davranamazlar. İnsanlardan beklentini düşür, mutlu olursun.. Tavsiyedir,
cok güzel bi tavsiye
aslinda bunu biliyorum...ama uygulayamiyorum.... kendime o anlarda anlatamiyorum.
hemen yüzümden belli oluyo biseylerin beni kirdigi.
bunada en cok kocam sinir oluyo.
ama artik ben ondan dahada cok rahatsiz oluyorum bu huyumdan

Benim uykularım kaçacak kadar taktığım şeyler nadirdi zaten, artık onları da takmıyorum.

X