- 18 Nisan 2007
- 404
- 3
- 316
- 39
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.081
evet ben serklajlıyım cnm.ilk gebeliğim 20+4 te sancıyla hastaneye gittim verahim tamamen açıktı.normal doğum bebeğimi kaybettim.3 ay sonra tekrar hamile kaldım doktorum 12. haftaa
muayene etti yetersizlik var dedi serklaj yapıldı bu günlere kdr geldim.inşallahsorunsuz bi şekilde sonuna kdr gidebiliriz.sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuşurum.ben ve burada ki bütün arkadaşlarım
Nidilat ,prepar gibi rahim kasılmalarını önleyici ilaçlara serklajdan hemen sonra mı başladınız?
hayır canım ben daha yeni baslıyorum.serkilajdan hemen sonra proloton depot iğneyi 4 hafta haftada bir kullanmıştım.ayda bir penisilinim var.magnesyum kullanıyorum.sen nasılsın transfer gercekleştimi
badem hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız canım
canım istediğini sora bilirsin burası niye var bunun için . ben ankarada yaşıyorum. sen nerdesin. burdaysan yardımcı olurum. benim doktorum en geç 14. haftamda dikişi atacak daha atılmadı. 12. haftamdayım. benim gittiğimyer klinik doktorumdan memnunum özel hastanelerelle anlaşmalı çalışıyorlar.
arkadaşlar, ben rahim ağzı yetmezliği yüzünden iki bebeğimi kaybettim. şimdi 14 aylık bir kızım var. bu konuda yardıma ihtiyacı olanlara elimden gelen desteği vermek isterim.
ben dikişi ankarada yaptırıcam ailem orada şuan doktorum hakan şatıroğlu ve kendi merkezinde 2650 ye yapacakmış hiçbir kurumlada anlaşması yok yani doğumda sıkıntı ben ona 2 düşükten sonra septum ameliyatı oldum ameliyatta anlaşıldı rahim ağzı yetmezliği olduğum .senin doktorun kim
evet canım az kaldı 1 temmuzda atılacak inşalah. ben özelde attıracam. devlet hastanesine bukonuda doğrusu güvenemedim. şimdi serklajdan sonrası için korkmaya başladım. ben çalışıyorum raporla idare edecem ama doktorum raporluk bi durum yok çalış derse ozamn neyaparım onun düşüncesindeyim şimdi.Tamam canım, bilgilendirirsen çok sevinirim. senin 2 hafta sonramı dikiş atılacak...Dikişi nerde attıracaksın...devlet hastanemi yoksa özel hastanemi.
Bademcim ewet benim serklajım vardı.prepar kullanıyordum 12. haftadan sonra.iltihap önleyici de bir iğne oluyordum ayda bir.ama sancım geldi.zaten sürekli kasılmalarım oluyordu.3 gün hastanede sancıyla yattım.alttan açılma hiç olmadı.ama sancı durdurulamayınca dikiş alında ve doğum oldu.
arkadaşlar, ben rahim ağzı yetmezliği yüzünden iki bebeğimi kaybettim. şimdi 14 aylık bir kızım var. bu konuda yardıma ihtiyacı olanlara elimden gelen desteği vermek isterim.
evet canım az kaldı 1 temmuzda atılacak inşalah. ben özelde attıracam. devlet hastanesine bukonuda doğrusu güvenemedim. şimdi serklajdan sonrası için korkmaya başladım. ben çalışıyorum raporla idare edecem ama doktorum raporluk bi durum yok çalış derse ozamn neyaparım onun düşüncesindeyim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?