Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
evet ben serklajlıyım cnm.ilk gebeliğim 20+4 te sancıyla hastaneye gittim verahim tamamen açıktı.normal doğum bebeğimi kaybettim.3 ay sonra tekrar hamile kaldım doktorum 12. haftaa
muayene etti yetersizlik var dedi serklaj yapıldı bu günlere kdr geldim.inşallahsorunsuz bi şekilde sonuna kdr gidebiliriz.sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuşurum.ben ve burada ki bütün arkadaşlarım

canım inşallah 40 lı haftalara gelirsin. Benim kafamda sorular var, seni sıkmazsam bunları sorsam. şuan kaç haftalıksın. Birde serklaj yapılduktan sonra sürekli yatıyor musun. ? işten nasıl izin alıyorsun?

tabi ki de herşeyi sorabilirsin.şu anda 20 haftalığım sürekli yatmıyorum ama işde yapmıyorum işi bıraktım ben evdeyim özel sektörde çalıştığım için bide işim yorucu ayakta durmam gerekiyo.çalışamazdım.evden çıkmıyorum öyle gezme falan yok yani cinsel ilişki yok tabiki evde arada kalkıyorum öyle.daha bebeğim çok küçük şu 10 haftayı geçsem daha rahatlicam bende allahtan kardeşim yanımda kalıyo da bunalmıyorum canım.bildiğim kadarıyla böyle durumlarda rapor alıp istirahat edebiliyosun

Nidilat ,prepar gibi rahim kasılmalarını önleyici ilaçlara serklajdan hemen sonra mı başladınız?

Nidilat ,prepar gibi rahim kasılmalarını önleyici ilaçlara serklajdan hemen sonra mı başladınız?

hayır canım ben daha yeni baslıyorum.serkilajdan hemen sonra proloton depot iğneyi 4 hafta haftada bir kullanmıştım.ayda bir penisilinim var.magnesyum kullanıyorum.sen nasılsın transfer gercekleştimi

hayır canım ben daha yeni baslıyorum.serkilajdan hemen sonra proloton depot iğneyi 4 hafta haftada bir kullanmıştım.ayda bir penisilinim var.magnesyum kullanıyorum.sen nasılsın transfer gercekleştimi

Evet 1.kalitede olduğu söylenen 4 hücreli tek embriyo transferi oldu..

2.gün transferi....

bademcim allah sağlıklıı şekilde kucağına almayı nasib etsin canım.dr nidilat yazdı ama sancı başlarsa kullan dedi henüz başlamadım bende

ben dikişi ankarada yaptırıcam ailem orada şuan doktorum hakan şatıroğlu ve kendi merkezinde 2650 ye yapacakmış hiçbir kurumlada anlaşması yok yani doğumda sıkıntı ben ona 2 düşükten sonra septum ameliyatı oldum ameliyatta anlaşıldı rahim ağzı yetmezliği olduğum .senin doktorun kim

Teşekkür ederim arkadaşlar..şimdiden mağnezyuma başladım bile...hamile olup olmadığımı bilmeden...edam ecrin canım senin serklajın olmuştu demi? herhangi bir ilaç vermişmiydi dr?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar, ben rahim ağzı yetmezliği yüzünden iki bebeğimi kaybettim. şimdi 14 aylık bir kızım var. bu konuda yardıma ihtiyacı olanlara elimden gelen desteği vermek isterim.

canım çok geçmişolsun ve başın sağolsun. senin doktorunu duymuştum profösör olduğu için sana baya masraf çıkarmışlar. şimdi hamilemisin. ben 1. kaybından sonra gittim bu doktoruma. hamile kalmadan önce. eğer hamile değilsen ve dokror konusunda kafan karışıksa kesinlikle doktorumu tavsiye ederim. istersen birkere muayene ol. memnunkalmazsan kendi doktoruna gidersin. profösör olmasada çok bilgili ve hastalarına karşı çok ilgili onunla konuştuğum zamn çok rahatlıyorum. sigortayla anlaşmalı ama ameliyat ve doğumlarda karşılamıyo. ama elinden gelen indirimide yapıyo.
muayenede fark ücreti alıyor. sigorta karşılıyor geri kalanını. lina kadın sağlığı merkezi internetten araştırırsan bulursun
burda dr. mine hanım benim doktorum. 3 doktor işletiyo kliniği. benim amekliyatmı diğer doktor arkadaşıyla birlikte yapacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve iyi doktorlarla karşılaştrsın gerçekten bu çok önemli.:Saruboceq:

Son düzenleme:
Tamam canım, bilgilendirirsen çok sevinirim. senin 2 hafta sonramı dikiş atılacak...Dikişi nerde attıracaksın...devlet hastanemi yoksa özel hastanemi.
evet canım az kaldı 1 temmuzda atılacak inşalah. ben özelde attıracam. devlet hastanesine bukonuda doğrusu güvenemedim. şimdi serklajdan sonrası için korkmaya başladım. ben çalışıyorum raporla idare edecem ama doktorum raporluk bi durum yok çalış derse ozamn neyaparım onun düşüncesindeyim şimdi.

Bademcim ewet benim serklajım vardı.prepar kullanıyordum 12. haftadan sonra.iltihap önleyici de bir iğne oluyordum ayda bir.ama sancım geldi.zaten sürekli kasılmalarım oluyordu.3 gün hastanede sancıyla yattım.alttan açılma hiç olmadı.ama sancı durdurulamayınca dikiş alında ve doğum oldu.

Prepar yani sancıyı durdurmakta etkili değil mi ?:bbo:

bazı arkadaşlar tractocil serumdan bahsetmişler..kaçıncı haftanda doğum oldu canım?

arkadaşlar, ben rahim ağzı yetmezliği yüzünden iki bebeğimi kaybettim. şimdi 14 aylık bir kızım var. bu konuda yardıma ihtiyacı olanlara elimden gelen desteği vermek isterim.

maşallah kızına canım.allah bizlerede gösterrsin o günleri.sende yattınmı ilaç kullandınmı kasılma önleyici canım

canım ben martta serkilaj oldum o zamandır raporluyum.bence doktor sanada verir rapor cünkü ben hep yatıyorum.istirahat cok önemli diyor doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…