- 13 Ocak 2021
- 6.272
- 18.456
- 31
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.911
Benim de canım o kadar acımıştı ki 1 senede anca kendime gelebildim tam kızımı kaybettiğim ay yeni bebeğin haberini aldım şu an bunu yazarken bile hala gözlerim doluyor Allah sabır versin hiç kolay değil ama bence 6 ay bekleyin toparlayın toparlanın güzelce bir sonraki hamilelikte inşallah güzel olacak her şeyŞifa o klinikte rabbim ol dedi ve şifayı oraya koydu. Onlar bizim şefaatçi meleklerimiz. O kadar saf güzelleri rabbim kendine sakladı onları. Benimde 2 tane erken haftada kaybım bde 21 haftada kaybım var. Zor ama sınav dünyası inşallahhh sınavı agır ama mukafatını da büyük verecek rabbim eminim.. Bide canım bişey daha sorcam bu kayıplardan ne kadar sonra hamile kaldınız min 3 ay ama 6 ay öneriyoruz diyorlar ben hemen istyrm 3 ay erken mi ki

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-12-2022
Hamileliğimin 15. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 175 gün kaldı.
Bebeğinizin gelişiminin bu noktasında bacak ve ayaklarında dikkat cekici bir hareketlilik vardır. Tekme atabilir, ayaklarını içe dışa döndürebilir. Önümüzdeki 3-4 hafta içinde alt karın, kalça, uyluk ve göğüslerinizde hızlı gerilme sebebiyle çatlaklar görülebilir. Çatlaklar ilk başlarda kırmızımsı veya mavimsi bir halde iken ilerleyen zamanlarda gümüş-beyaz renge dönüşür.Bazı kadınlar hamilelik sırasında karpal tünel sendromu yaşarlar. Eğer ellerinizde ve bileklerinizde kas ağrıları yaşarsanız doktorunuzla konuşun.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 74 gr. - Yaklaşık boyu : 87 mm. (Baştan Popoya)