rahim duvarı

nameemine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
89
4
32
2.5 yıldır çocuk için tedavi görüyoruz bikaç aydır yeni yeni rahim duvarında kalınlaşma çıktı civan perçemi macunu coban çantası aslan pençesi civan perçemi melisa karışımıyla çayını içiyorum arı sutu polen propolis kullanıyorum günlük bunlar tedavide etkili olurmu

2.5 yıldır çocuk için tedavi görüyoruz bikaç aydır yeni yeni rahim duvarında kalınlaşma çıktı civan perçemi macunu coban çantası aslan pençesi civan perçemi melisa karışımıyla çayını içiyorum arı sutu polen propolis kullanıyorum günlük bunlar tedavide etkili olurmu
Mrb tedavi goruyorsan eger o kadar kürü kullanma kalinlasma icin ne diyor doktor

Tarrusal verdiydi 4 ay adet gormediydim adete etki etmeyince progeston verdiler onu kullanınca adet gördüm gecen cuma bitti dun yine başladı adetim pazartesi tekrar gideceğim

Kalınlaşma düzelmiş bu kezde şeker çıktı diyetisyene gitmemi söyledi bugünde ona gideceğim bakalım ne çıkar

3 ay sonraya gün verdiler şeker için tahminimce eşimden dolayı şeker yükseldi ballı arı sutu ballı polen propolis mesur macunu ballı civan perçemi yediriyordu günlük 2 kaşık şekeri bunlar yukseltmiş olabılır

Merhaba arkadaşlar rahim duvarı kalinlasması ya adet olacağın zaman ya da hamileyken olurmuş sanırım peki adetten ne kadar önce olur bilen var mı ben adet olamıyorum diye doktora gittim doktor muayene etti rahim duvarın kalınlasmis olacaksın yakinda dedi 10 gün oldu ama hala yok tekrar gideyim mi yoksa bekleyeyım mi daha kararsız kaldım

Merhaba arkadaşlar rahim duvarı kalinlasması ya adet olacağın zaman ya da hamileyken olurmuş sanırım peki adetten ne kadar önce olur bilen var mı ben adet olamıyorum diye doktora gittim doktor muayene etti rahim duvarın kalınlasmis olacaksın yakinda dedi 10 gün oldu ama hala yok tekrar gideyim mi yoksa bekleyeyım mi daha kararsız kaldım
Test yap belki hamilesindir

Test yap belki hamilesindir
doktora gitmeden 2 hafta önce kan testi yaptırmıştım negatif ti doktor gebelik ihtimali var mı dedi 2 hafta önce negatif ti dedim yumurtlama günün geceli çok oldu o zaman negatif se sonra kalman imkansız dedi kistlerim varmış ama adet olman yakın rahim duvarı kalın dedi cuma günü 2 hafta olcak rahim duvarın kalın diyeli

X