- 22 Temmuz 2015
- 89
- 4
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb tedavi goruyorsan eger o kadar kürü kullanma kalinlasma icin ne diyor doktor2.5 yıldır çocuk için tedavi görüyoruz bikaç aydır yeni yeni rahim duvarında kalınlaşma çıktı civan perçemi macunu coban çantası aslan pençesi civan perçemi melisa karışımıyla çayını içiyorum arı sutu polen propolis kullanıyorum günlük bunlar tedavide etkili olurmu
Progestan yerine neden baska bir ikac vermedi onu anlamadimTarrusal verdiydi 4 ay adet gormediydim adete etki etmeyince progeston verdiler onu kullanınca adet gördüm gecen cuma bitti dun yine başladı adetim pazartesi tekrar gideceğim
Bence doktorunu degistirmelisin neden 1 hafta ara ile oldugunu arastirmaliAdet gormeyince verdiydi şimdide 1 hafta arayla adet goruyorum
Insulin direncin mi var acaba umarim cok birsey cikmazKalınlaşma düzelmiş bu kezde şeker çıktı diyetisyene gitmemi söyledi bugünde ona gideceğim bakalım ne çıkar
bunu bana mı yazmıştın doktor rahim duvarın kalınlasmis adet olman yakın dediği halde 4 ay sonra mı adet oldun ?Ben 4 ay olmadım
Test yap belki hamilesindirMerhaba arkadaşlar rahim duvarı kalinlasması ya adet olacağın zaman ya da hamileyken olurmuş sanırım peki adetten ne kadar önce olur bilen var mı ben adet olamıyorum diye doktora gittim doktor muayene etti rahim duvarın kalınlasmis olacaksın yakinda dedi 10 gün oldu ama hala yok tekrar gideyim mi yoksa bekleyeyım mi daha kararsız kaldım
doktora gitmeden 2 hafta önce kan testi yaptırmıştım negatif ti doktor gebelik ihtimali var mı dedi 2 hafta önce negatif ti dedim yumurtlama günün geceli çok oldu o zaman negatif se sonra kalman imkansız dedi kistlerim varmış ama adet olman yakın rahim duvarı kalın dedi cuma günü 2 hafta olcak rahim duvarın kalın diyeliTest yap belki hamilesindir