- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi zeynep3446
-
merhaba kızlar ben 1 gün önce rahim flimi çektirdim. Doktorum 3 ay bekleyelim çekim sonrasında hamile kalabilme ihtimalim olduğunu söyledi. birazda ben araştırdım hamile kalanlar çok sayıda varmış gercekten. bu konuyla alakadarlı yaşadıklarınızı yazın lütfen. benim gibi bekleyenler yada hamile kalabilenler varmı? hadi kızlar dertleselim :)
peki filim sonucun ne çıkmıştı? benim iki tüpümde açık çıktıMerhaba ben de rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldim. Üstüne üstlük 4 yıldan sonra. Progesteron seviyem yerlerdeydi pkoluydum ayni zamanda. Şimdi Allah bağışlarsa 4 aylik bir oğlum var.
Benimde tuplerim açıktı bir sorun yoktu. Allahım en kisa zamanda sana da nasip etsin. Çok takılı kalma bu konuya. Hep derlerdi ben beceremezdim. Hiç aklıma gelmeyen bir ayda hamile kaldım. Bebegin geleceği zamanı kendi biliyor merak etme.peki filim sonucun ne çıkmıştı? benim iki tüpümde açık çıktı
Ve benim doktorumun söylediği rahim filmi küçük yapisikliliklari aciyo o yüzden hamile kalma şansı yüksek demişti dedgi gibide oldu ama iste yine üzülmüyorum en azından hamile kalabildigimi gordum diyorumDusuk sebebim i bilmiyorum ama bnde rahim filminin bir sene denedik baktık olmuyo herşey normaldi ondan sonra cektirdim kimyasal gebelik yaşadım yani gelişmedi vücut kendiliğinden sancılı bir kanamayla atti.hcg 111 geçmedi öyle yani dusuk yapalı 6ay oldu dün klomene başladım inş. Tutar
Hayırlı olsun canım :) peki filimden kaç ay sonrasında hamile kaldın?Ben de rahim filminden sonra hamile kaldım. Allah a şükürler olsun iki yıl bekledik bu günler için.Allah herkese nasip etsin inşallah. Mucizesi bizimle rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. 3.5 aylık hamileym. Bol bol dua edin rabbim geri cevirmez kullarını.
sonucun nasıl çıktı pekiİki ay önce bende çektirdim bir umut bekliyorum ama gelen giden yok
Canım bende pko luyum daha once dıs gebelık geçirdim tüpümü aldılar sonra rahım fılmı cekındım bır ay sonra hamile kaldım su an hamıleyım. Ins sende kalırsın hayrlısıylamerhaba kızlar ben 1 gün önce rahim flimi çektirdim. Doktorum 3 ay bekleyelim çekim sonrasında hamile kalabilme ihtimalim olduğunu söyledi. birazda ben araştırdım hamile kalanlar çok sayıda varmış gercekten. bu konuyla alakadarlı yaşadıklarınızı yazın lütfen. benim gibi bekleyenler yada hamile kalabilenler varmı? hadi kızlar dertleselim :)
Ne güzel :) insallah bende senin sevincinin aynısını yaşarım. peki filimden sonra 1 kere adet gördükten sonramı hamile kalabildin yani dediğine göre ikinci ayda gebe kalmışsın heraldeCanım bende pko luyum daha once dıs gebelık geçirdim tüpümü aldılar sonra rahım fılmı cekındım bır ay sonra hamile kaldım su an hamıleyım. Ins sende kalırsın hayrlısıyla
Sanırım adet gormüştüm fılm cekılmeden oncw bıdaha görmedim diye hatrlıyorum canım ya 23.haftam btirdim tam umudunu kaybettn an geluyo ya[/QUOTE]="zeynep3446, post: 46967946, member: 766319"]Ne güzel :) insallah bende senin sevincinin aynısını yaşarım. peki filimden sonra 1 kere adet gördükten sonramı hamile kalabildin yani dediğine göre ikinci ayda gebe kalmışsın heralde
ozaman sen filimden sonra hemen hamile kalmıssın. anladım canım[/QUOTE]Sanırım adet gormüştüm fılm cekılmeden oncw bıdaha görmedim diye hatrlıyorum canım ya 23.haftam btirdim tam umudunu kaybettn an geluyo ya
Galıba öyle olmusdu canım ıns allah isteyen herkese nasip etsın sag salım elımıze almayı da[/QUOTE]ozaman sen filimden sonra hemen hamile kalmıssın. anladım canım
amin canım. bu ay hamile kalıp buraya yazmak nasip olur inşallah :)[/QUOTE]Galıba öyle olmusdu canım ıns allah isteyen herkese nasip etsın sag salım elımıze almayı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?