rahim filimi çektirip hamile kalanlar buraya

Hayırlı olsun canım :) peki filimden kaç ay sonrasında hamile kaldın?
Filmden sonra 1 defa adet gördüm.sonra yaklaşık iki hafta sonra bir gece ansızın mide bulantısı ile kalktım. Dışarıda pizza yemistik eşimle z ehirlendim sandım pizza yüzünden diye olmadık lafı saydım pizzacilara sonra aradan 1 haftalik geçti eşim acilen ameliyat olmak zorunda kaldı ben hastanede ağlaya ağlaya mahvoldum kendime bir anlam veremedim.gözlerimin yaşı sel oldu resmen sonra 5 gün hastanede kaldık eve geldik bir hafta sonra adet olmadığımı farkettim. Eşime ilac yağdırmaya gittik test aldım pozitif çıktı.daha önce bos gebelik oldu ben de yine korktuk.biraz bekleyelim hemen gitmeyelim doktora gittik.yoğun sonra bir kanama ben ve eşim doğru doktora ben yine ağla ağla. Doktor 1 hafta sonra gelin dedi geçmedi günler tâbi.sonra gittik bos değil var bebek dedi.tabi ben kanamadan sonra iğneyi yedim bir ay acısını çektim. 2 haftalik sonra tekrar gittik kalp atışını duyduk ve gördük r abbime şükürler olsun.du ancak iyi ve büyüyor. Uyku ve yorgunluk var ama değer. Herşeye deger

Allah hayırlısıyla kucağina almayıda nasip etsin inşallah :)

Bende bir ay sonra rahim filmi cekecem filmden hemen sonra iliski oluyormu hemen o ay hamile kaliniyormu acaba

Tüplerim açık, hormon tahlilide yaptırdım oda ğayet normal olmaması için hiçbir sebep yok ama yok olmuyor
olur inşallah canım :) Allahtan umut kesilmez. sende herşey normalse eşine 3 ay çakşır suyu içir. deneyip hamile kalanlar çok. bende eşime uyguliycam

kızlar bende muayeneye gitmeyi düşünüyorum.. devete 4.5 ay önce gitti ultrasonla baktı sadece yumurtalıklar iyi rahim düzgün dedi ne test ne birşey yapmadı..tekrar gitsem gene aynı şeyi yapıp yollucak ki asıl sorum şu devlet hastanelerinde hsg var mı ?

Var arkadaşım var orda da var bosuna özelde para harcama derim

var ama 4-5 ay sonrasına randevu veriyorlar. ben özelde çektim diger tahlilleri devlette yaptım. benim gideceğim devlet hastanesi dışardan çekilmiş hsg yi kabul ediyorlar. ben beklemek istemediğim için özelde yaptırdım canım :)

Mrb canım yazını görünce yazmak istedim ben bir yıldır bebek istiyoruz olmuyordu nisanda rahim filmi çekildim bişey çıkmadı ve şimdi bu ay artık iyice umudumu kaybetmişken adetim gecikti bugün kanda baktırdım pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir hamileliktir canım rabbim sanada nasip etsin inşallah

Kızlar bunu yeni duyuyorum bakalım bende bi gidicem doktora inşallah dediğiniz gibi belki böyle olur ...

hayırlı olsun canım benim :) Seninde çekimden sonra ikinci ayda olmus. genelde çektirenlerde öyle oluyor. inşallah bende senin sevincini yaşarım

rahim filminden sonra doktor korunmamamı gebelik şansının arttığını söylemişti 1 mayısta film çekildi şuan 7+1 hamileyim
Doğrudur her konuda olduğu gibi bu konudada fikir çok.. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizede dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…