• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B Beyzanur53 B baby0101 -Yagmur- -Yagmur- S Spagetti bolonez Larka Larka Luna277 Luna277 X xnobodyx Nosking Nosking A Akasya10
Merhaba kızlar, üşenmedim konuya yazan herkesi etiketledim, 😅 rahim filmi çektirmek istiyorum. Özel hastaneler cok pahalı gerçkten devlette çektirmeyi dusunuyorum ama her devlet cekmiyor sanirim. Istanbul avrupa yakasinda rahim filmi hangi devlet hastaneleri çekiyor? :KK64:
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuç. Ben Çerkezköy'de özelde çektirdim 845 tl anestezili. Devlet hastanesi hiç araştırmadım açıkçası hem randevu bulamıyorum hem ilgilenmiyorlar.

B Beyzanur53 B baby0101 -Yagmur- -Yagmur- S Spagetti bolonez Larka Larka Luna277 Luna277 X xnobodyx Nosking Nosking A Akasya10
Merhaba kızlar, üşenmedim konuya yazan herkesi etiketledim, 😅 rahim filmi çektirmek istiyorum. Özel hastaneler cok pahalı gerçkten devlette çektirmeyi dusunuyorum ama her devlet cekmiyor sanirim. Istanbul avrupa yakasinda rahim filmi hangi devlet hastaneleri çekiyor? :KK64:
Merhaba canm turkiyede degilim ama ecomar diye bir yer var ozel mi degil mi bilmiyorum youtube da gormustum burda da orda yapip memnun kalan var

Back
X