Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Maalesef klomene başladım ilk defa doktor günde bir tane dedi eczacı iki doktoru dinledim tabiSiz Nasıl başardınız zor işmiş

Bende klomen 6 ay kullandım ama hiç bir işe yaramadı..rahim filmi çekildim o ay hamile kaldım üstelik ilaçsız..kısmet canım...
Rahim filmi çekilmen iyi olmuş en azından tedaviye başladığında yumurtlaman olduğunda kanallarında sorun olmayacak..Bu arada eşinde problem yok degilmi??

Bende klomen 6 ay kullandım ama hiç bir işe yaramadı..rahim filmi çekildim o ay hamile kaldım üstelik ilaçsız..kısmet canım...
Rahim filmi çekilmen iyi olmuş en azından tedaviye başladığında yumurtlaman olduğunda kanallarında sorun olmayacak..Bu arada eşinde problem yok degilmi??
Eşim de. Problem yok bende de görülen herhangibir problem yok umarım klomeni senin kadar uzun sure kullanmam

merhaba ben yeni katıldım aranıza benimde iki tüpümde hsgd tıkalı çıktı dotor diğer ay adetten sonraki gün ameliyat dedi
tıkalı olupta açılan var mı ?

Kızlar Merhaba,
Öncelikle Hamile arkadaşlarımıza Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, Bekleyiş içinde olanlara da (Ben dahil :))
Rabbim" Çok şükür oldu" sevincini yaşatsın...
Bende 2 ay önce HSG çektirdim, ancak ben de çikolata kisti var ve 9 aylık evliyim, 33 yaşındayım
Dr, HSG sonrası hamilelik şansının yüksek olabileceğini ve bu nedenle bir kaç ay bekleyelim olmazsa aşılama yoluna gidebileceğimizi söyledi.

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.. Lütfen cevap verin. Atlamayn beni :KK43: rahim filmi(hsg) cekildim 9gün oldu ve ogünde bugüne kasıklarmda batma belimde agrı ve rahimde baskı ve agırlk gibi. Antibiyotik verdi hsg cekildiğim yer doktorum içebilirsin dedi içtim ama arada ihmal ettim aşırı bir idrar yolu enfeksiyonum var oyuzdn vermişlerdi. Zaten tüpkerdede hidrosalpenks cıktı. Ama korkuyorum ya neden böyle sancı m varki benim oturup kalkarken özellikle daha cok agrıyor sanıyelık iğne batması gibi sancılar bilginiz varmı yardmcı olun lütfen buarada 2. Hsg cwkilişim ilki çok kanamalı oldu ilk gün cok sancı m oldu geçti bu sefer hiç kanaması olmadı ve 9.günüm sancm var

Antep te rahim filmini nerede çektirdiniz acaba ? Bana önerir misiniz ve fiyat ne

Merhaba Arkadaşlar,
Benim gibi Aralık ayında rahim filmi çektirip tedavi sürecine girecekler kimler ??? bu topikte toplanıp beraber yol alalım.
Doktorum regl bekle 3. gün gel iğneye başlıcaz dedi..öncesinde klomen kulandım yumurtam oluştu fakat sonuç alamadık..Daha sonrası 1 Aralıkta rahim filmi çekildi iyiki çekilmişim sağ tüpüm tıkalı cıktı ilaç sayesinde açılmış:)
Şimdi akıntım vardı onun için ilaç kullanıyorum..ilacım bitsin soğan suyuna başlıcagım..
Sizler nasıl bir yol izliceksiniz?

******Arkadaşlar yukardaki mesajı 7 aralıkta yazmıştım..Şimdi 11 haftalık hamileyim..Rahim filmini cekildigim ay hiç bir tedavi görmeden hamile kaldım üstelik pkoluyum..Eger eşinizde bir sorun yoksa vede benim gibi pkolu ve ayrıca 6 ay klomen kullanmanıza rağmen hamile kalamadıysanız lütfen rahim filmini ihmal etmeyin..Allahım herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın..Amin.

Kızlar selam rahim zarı ince olup çare bulan var mı yardımcı olur Musunız bende 1 yıldır hamile kalamıyorum tüplerim kapalıymış laparoskopi oldum tüpler açıldı şimdi de rahim zarı ince bu şekilde gebe kalamazmışım ilaç kullanıyorum estrofem ama yine aynı 1 hafta daha kullanıcam ilacı bakalım böle sorunla karşılaşan oldu mu

Back
X