Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef klomene başladım ilk defa doktor günde bir tane dedi eczacı iki doktoru dinledim tabiSiz Nasıl başardınız zor işmişMerhaba hanımlar güzel gelişmeler varmı ??
Ben iki tane kullaniyorsun hep canım tedavi aşamasında .. devlette mi tedavi görüyorsun yoksa özelde miMaalesef klomene başladım ilk defa doktor günde bir tane dedi eczacı iki doktoru dinledim tabiSiz Nasıl başardınız zor işmiş
Yarın adet günüm 21.gun progesteron testi yaptirmistim yumurtlama olmamıştı .. bakalım adetimi bekliyorum sonra tedavi insaAllahMerhaba hanımlar güzel gelişmeler varmı ??
Maalesef klomene başladım ilk defa doktor günde bir tane dedi eczacı iki doktoru dinledim tabiSiz Nasıl başardınız zor işmiş
Eşim de. Problem yok bende de görülen herhangibir problem yok umarım klomeni senin kadar uzun sure kullanmamBende klomen 6 ay kullandım ama hiç bir işe yaramadı..rahim filmi çekildim o ay hamile kaldım üstelik ilaçsız..kısmet canım...
Rahim filmi çekilmen iyi olmuş en azından tedaviye başladığında yumurtlaman olduğunda kanallarında sorun olmayacak..Bu arada eşinde problem yok degilmi??
Yarın adet günüm 21.gun progesteron testi yaptirmistim yumurtlama olmamıştı .. bakalım adetimi bekliyorum sonra tedavi insaAllah[/QUO. Dün gittim doktora perşembe aşılama yapacaz dedi şok oldum
Antep te rahim filmini nerede çektirdiniz acaba ? Bana önerir misiniz ve fiyat neBende klomen 6 ay kullandım ama hiç bir işe yaramadı..rahim filmi çekildim o ay hamile kaldım üstelik ilaçsız..kısmet canım...
Rahim filmi çekilmen iyi olmuş en azından tedaviye başladığında yumurtlaman olduğunda kanallarında sorun olmayacak..Bu arada eşinde problem yok degilmi??
Merhaba Arkadaşlar,
Benim gibi Aralık ayında rahim filmi çektirip tedavi sürecine girecekler kimler ??? bu topikte toplanıp beraber yol alalım.
Doktorum regl bekle 3. gün gel iğneye başlıcaz dedi..öncesinde klomen kulandım yumurtam oluştu fakat sonuç alamadık..Daha sonrası 1 Aralıkta rahim filmi çekildi iyiki çekilmişim sağ tüpüm tıkalı cıktı ilaç sayesinde açılmış:)
Şimdi akıntım vardı onun için ilaç kullanıyorum..ilacım bitsin soğan suyuna başlıcagım..
Sizler nasıl bir yol izliceksiniz?
******Arkadaşlar yukardaki mesajı 7 aralıkta yazmıştım..Şimdi 11 haftalık hamileyim..Rahim filmini cekildigim ay hiç bir tedavi görmeden hamile kaldım üstelik pkoluyum..Eger eşinizde bir sorun yoksa vede benim gibi pkolu ve ayrıca 6 ay klomen kullanmanıza rağmen hamile kalamadıysanız lütfen rahim filmini ihmal etmeyin..Allahım herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın..Amin.