- 2 Haziran 2019
- 242
- 246
- 23
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Olursa zaten bende uyumayı tercih etcem yoksa cesaret edemem. Dediğiniz doğru aslında o kadr zorluğu çekicez sonra ufak bir film çekilmediğinden olmasa insan daha bi üzülür yıpranırBu arada birçok doktor rahim sorunu yok dedi var diyeb de oldu yok diyen de gittim rahim filmi çektirdim gerçekten varmış. Öyle korkulacak bir işlem değl sizi 10 dk uyutup yapıyrlar gayet konforlu
Ya nasıl olacak bu iş geç kalmak istemiyorum kapanırsa merkezler 1 seneyi bulurBende siz gibi ikilemde kalmışım sonuçta tüp bebek için tüplere gerek yok kapalı olsa da sorun olmaz ki kafam karışık Ve korkuyordum da çektirmeye. Bakalım ne dicekler bende ona göre bir daha düşüneyim
Ya ama bana öyle terslikler olsaydı mutlaka bilinirdi ultrason görüntüsünde diye söyledi bende doktorla irtibata geçmeyi düşünüyorum tekrardanMutlaka çekilin. Spontane üç gebelik sonrası tüp bebeğe girdik rahim filmi çekilmemişti. Çift embriyo transferi yapıldı teki tuttu onu da ileri hafta kaybettim doktorum sezaryen sırasında görmüş rahmimde anomali varmış yarım rahimliymişim. Ve bu rahime aslaaa çift embriyo transferi olmamalıymış. Önceden bilsek pgd li embriyomun tekini harcamazdık.
Film en fazla bir ay adetinizden sonra çekin çok zaman almaz ki bi sorun varsa onu halledr sonra yaparsınız en azından. Baktınız temiz çıktı diğer ay hemen tüp bebeğe başlayınYa nasıl olacak bu iş geç kalmak istemiyorum kapanırsa merkezler 1 seneyi bulur
5/1000 olan bir ihtimal benim başıma geldi işte.Ya ama bana öyle terslikler olsaydı mutlaka bilinirdi ultrason görüntüsünde diye söyledi bende doktorla irtibata geçmeyi düşünüyorum tekrardan
Merhaba ben rahim filmi cektirdim doktor sol tüpümün kapali olduğunu soyledi.Kesinlikle çekilmelisin. Bazen kapalı bile olsa hafif sızıntılar olabiliyor bunları doktor görüyor zaten böyle bi durumda tutsa bile düşer mesela. Ya da yapışıklık olabilir belli olmuyor. Benim sok tüpüm tıkalıydı mesela hep sağa koydu embriyoyu. En son kendi çekti açık çıktı orası da düzeltme yaptı filan şükür tutundu. İlkinde ayıktım ama ikinci anestezili oldu. Korkulacak bşy yok çoğu merkez zaten filmi görmeden yapmıyor artık.
Bilmiyorum onu canım. Benim kapalı değilmiş histeroskopide dediği açıkmış çok dardı sadece. Bi arkadaşım iki düşük yaptı mesela onda sıvı birikmesi vardı laparoskopi yapıldı onaMerhaba ben rahim filmi cektirdim doktor sol tüpümün kapali olduğunu soyledi.
Kaoali olan tarafta sivi birikmesi gibi birdey söylemedi raporayazmamis zaten. Rahim filmindensivi birikmesi gozukmezmi ki acaba
Anladım canim. Acaba ozelde histeraskopi yada laparoskobi fiyati nedir bilgin varmiBilmiyorum onu canım. Benim kapalı değilmiş histeroskopide dediği açıkmış çok dardı sadece. Bi arkadaşım iki düşük yaptı mesela onda sıvı birikmesi vardı laparoskopi yapıldı ona
Histeroskopiyi 2bine oldum ben ama her hastane farklıdır arayıp fiyat al benceAnladım canim. Acaba ozelde histeraskopi yada laparoskobi fiyati nedir bilgin varmi
Sagol canim bilgi verdigin icinHisteroskopiyi 2bine oldum ben ama her hastane farklıdır arayıp fiyat al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?