- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi ogretmen61
-
Selam canim.. Bence bekleme basla rahim filminden sonraki ay gebelik ihtimali artıyor verilen ilacdan dolayi ama aşılama zor bi tedavi degil zaman kaybetmeKızlar geçen ay rahim filmi çekildim temiz çıkmıştı, bende pko var ama adetlerim düzenli ve yumurtluyorum her ay. Eşimin ileri hızlı sperm oranı düşük, ileri yavaş yüksek. Sizce rahim filminden sonra 2-3 ay beklemeli miyim yoksa aşılamaya geçelim mi? 1 yıl olacak nerdeyse denemeye başlayalı
Önümüzdeki hafta cavit beye gitmeyi düşünüyoruz önden bi konuşmak için canım, aşılamada ihtimal düşük ya ondan emin olamıyorum yaSelam canim.. Bence bekleme basla rahim filminden sonraki ay gebelik ihtimali artıyor verilen ilacdan dolayi ama aşılama zor bi tedavi degil zaman kaybetme
Aynen aşılama yaptirmadan cavit hocaya bi gorun keske bende zamaninda oyle yapsaydim gec kaldim ona gitmekte. Oda ayni seyi söylerse vakit kaybetme yaptir. Evet asilamada ihtimal düşük ama hic belli olmaz aşılamaya uygun gorurse seni denemeye deger hem maliyeti az hem daha hafif bi tedaviÖnümüzdeki hafta cavit beye gitmeyi düşünüyoruz önden bi konuşmak için canım, aşılamada ihtimal düşük ya ondan emin olamıyorum ya
Arayıp randevu alınıyor mu yoksa sabah mı gitmem gerekiyor? 1-2 tanıdığımdan duydum ilk aşılamaları tutmuş cavit hocada ondan ümitlendim birazAynen aşılama yaptirmadan cavit hocaya bi gorun keske bende zamaninda oyle yapsaydim gec kaldim ona gitmekte. Oda ayni seyi söylerse vakit kaybetme yaptir. Evet asilamada ihtimal düşük ama hic belli olmaz aşılamaya uygun gorurse seni denemeye deger hem maliyeti az hem daha hafif bi tedavi
Rapor alabiliyorsun galiba benimde vardi galiba 300 tl gbi bi rakam vermiştik. İlk kez randevu alacagin icin oldukca erken gitmen lazim gunde en fazla 20-30 hasta bakiyor ben sabah altida gitmistim. Sira makinasından sira alip 8 de sekreterin gelmesini beklemiştim 2. Siradaydim. Bu ilk randevu icin hastasi olduktan sonra daha gecte gidebiliyorsun cok yogun bi doktor yakalamak neredeyse zorArayıp randevu alınıyor mu yoksa sabah mı gitmem gerekiyor? 1-2 tanıdığımdan duydum ilk aşılamaları tutmuş cavit hocada ondan ümitlendim birazBir de aşılamada rapor alınıyor mu
Umarım memnun kalirsin bi tanidiga tavsiye etmiştim gitti memnun kalmadi çok ciddi bi doktor dediArayıp randevu alınıyor mu yoksa sabah mı gitmem gerekiyor? 1-2 tanıdığımdan duydum ilk aşılamaları tutmuş cavit hocada ondan ümitlendim birazBir de aşılamada rapor alınıyor mu
Sabah 6 mıRapor alabiliyorsun galiba benimde vardi galiba 300 tl gbi bi rakam vermiştik. İlk kez randevu alacagin icin oldukca erken gitmen lazim gunde en fazla 20-30 hasta bakiyor ben sabah altida gitmistim. Sira makinasından sira alip 8 de sekreterin gelmesini beklemiştim 2. Siradaydim. Bu ilk randevu icin hastasi olduktan sonra daha gecte gidebiliyorsun cok yogun bi doktor yakalamak neredeyse zor
Yok tatlim ya farabinin en kotu yani o randevu sistemleri yok normal doktorlar icin yok hocalara ulaşmanın zorluğunu sen düşün. Aynen bende oyle diyorum bana lazim olan bilgisi faydasi dokunsunda gerisi onemli degilSabah 6 mıTelefonla alınmıyor mu yas bi şansımı denesem? Ya doktor Faydalı olsun da ciddi olsun önemli değil benim için ☺
OffYok tatlim ya farabinin en kotu yani o randevu sistemleri yok normal doktorlar icin yok hocalara ulaşmanın zorluğunu sen düşün. Aynen bende oyle diyorum bana lazim olan bilgisi faydasi dokunsunda gerisi onemli degil
Etmeden birakmazOffPeki gittiğimde alttan muayene eder mi acaba ramazan olacakya
İlk defa erkek doktora muayene olcam bakalımEtmeden birakmazsaka bi yana eder diye düşünüyorum daha net anlamak için. Orucazarar verirmi acaba sonuçta Sağlık kan aldirmakta bozmuyo diyolar buda onun gibi sayilir
Bende hic kadin jinekolaga gitmedim erkek doktorlarla daha iyi anlasiyorumİlk defa erkek doktora muayene olcam bakalım
Dilek hanım iyiydi hakkını yiyememBende hic kadin jinekolaga gitmedim erkek doktorlarla daha iyi anlasiyorum
Dilek hanimi duymuştum. Hamilelik takibi icin olabilir cok iyi doktorlar var fakat bizim gbi sıkıntılı hastalar icin tup bebek ve kisirlik alanında uzman doktorlar daha iyi.Dilek hanım iyiydi hakkını yiyememama öncekiler
Aynen öyle canım haklısınDilek hanimi duymuştum. Hamilelik takibi icin olabilir cok iyi doktorlar var fakat bizim gbi sıkıntılı hastalar icin tup bebek ve kisirlik alanında uzman doktorlar daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?