Rahim kalınlığı kaç ml ile transferiniz yapıldı

Nissara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
758
605
23
35
Arkadaşlar günlerdir bunu araştırıyorum geçen ay rahim 6 ml min üstüne çıkmadığı için tedavi iptal oldu bu ayda 7 ile 8 arası ama yine yeterli değil diyo dr çok çaresiz kaldım daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı önceki tedavilerimde doktorlar hiç böyle bi sorunum olduğunu söylemediler söylemedikleri içinde bende hiç sormadım daha önceki rahim kalınlıklarım nekadardı bilmiyorum ama şimdiki doktorum bu şekilde olmaz diyor çok üzgünüm napıcağımı şaşırdım sizler kaç ml ile transfer oldunuz lütfen yardımcı olurmusunuz

Slm canim bugun ikinci kontrolum vardi 3 ocak regli tarihim bugün 9. Gundeyim rahim kalinligim 10 mm ...haftaya transfer olacak dedi doktorum buyuk ihtimalle...ben de 7 mm 10 mm arasi normal diye biliyorum

Slm canim bugun ikinci kontrolum vardi 3 ocak regli tarihim bugün 9. Gundeyim rahim kalinligim 10 mm ...haftaya transfer olacak dedi doktorum buyuk ihtimalle...ben de 7 mm 10 mm arasi normal diye biliyorum
Ooooo süper yaaa çok iyi şimdi daha tecrübelisin cnm transferdede rahat ol olacak bu sefer Allahın izniyle

11.9 du çok güzel dedi doktor.bilmiyorum artık

Doktorun doğru söylemiş cnm çok iyi nezaman transfer olmuştun adetiyin kaçıncı gününde
Adetin 17.günü yani dün oldu transfer canım.inşallah sana da nasip olsun arkadaşım.nar suyu kalınlsştırıyor diye biliyorum doğal nar suyu içmek lazım

Adetin 17.günü yani dün oldu transfer canım.inşallah sana da nasip olsun arkadaşım.nar suyu kalınlsştırıyor diye biliyorum doğal nar suyu içmek lazım
Ayyy ne güzel yaaa maşallah inşallah cnm nar suyu pek fayda etmedi bende pazartesi kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum hayırlı olsun bu arada transferin cnm inşallah güzel sonuçlar almanı nasip eder

Ayyy ne güzel yaaa maşallah inşallah cnm nar suyu pek fayda etmedi bende pazartesi kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum hayırlı olsun bu arada transferin cnm inşallah güzel sonuçlar almanı nasip eder
Teşekkür ederim amin inşallah :)Bir de soya lesitin kalınlaştırıyor diye okumuştum.önceden araştırıyordum hep.istersen bir bak canım.

Merhaba transferi beklerken hangi ilaçları kullandınız bende transfer bekliyorum bu arada hayırlı olsum

Evet canım soya lesitinide duymuştum nerde satılıyor acaba
Solgarın fln kapsül olarak eczanelerde oluyor.o şekil işe yarıyor mu bilmiyorum da.pazartesi ise kontrolün daha çabuk etki etcek birşeyler bulmalı.ben de bir araştırayım

Solgarın fln kapsül olarak eczanelerde oluyor.o şekil işe yarıyor mu bilmiyorum da.pazartesi ise kontrolün daha çabuk etki etcek birşeyler bulmalı.ben de bir araştırayım
Pazartesi günü tedavim iptal olabilir cnm bu ay geçti artık eğer tedavim iptal olursa bidahaki hazırlık aşamasında kullanabilirim bunları bende baktım biraz nettende işe yarayanlar olmuş

Selam kızlar benim de 5 doktorum rahim zarı çok ince dedi ve balon işlemi yaptı yani rahim zarının orda balonla şişiriyor genişletme işlemi yaptı işe yarasını bilmiyoruz adetimde gelmemi söyledi ama ağrılı bi işlem rahim filmi gibi aynı adet sancısı gibi karnı kötü oluyor insanın ama 3 dk lık bi iş kalınlaşması için doktorunuz size ilaç verdi mi benim doktorum vermedi nar suyu okudum nar suyu aldım bide arı sütünü okudum oda kalınlaştırma da işe yarıyormuş arı sütü yiyorum balla karıştırdım sabahları aç karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…