Ooooo süper yaaa çok iyi şimdi daha tecrübelisin cnm transferdede rahat ol olacak bu sefer Allahın izniyleSlm canim bugun ikinci kontrolum vardi 3 ocak regli tarihim bugün 9. Gundeyim rahim kalinligim 10 mm ...haftaya transfer olacak dedi doktorum buyuk ihtimalle...ben de 7 mm 10 mm arasi normal diye biliyorum
Doktorun doğru söylemiş cnm çok iyi nezaman transfer olmuştun adetiyin kaçıncı gününde11.9 du çok güzel dedi doktor.bilmiyorum artık
Adetin 17.günü yani dün oldu transfer canım.inşallah sana da nasip olsun arkadaşım.nar suyu kalınlsştırıyor diye biliyorum doğal nar suyu içmek lazımDoktorun doğru söylemiş cnm çok iyi nezaman transfer olmuştun adetiyin kaçıncı gününde
Ayyy ne güzel yaaa maşallah inşallah cnm nar suyu pek fayda etmedi bende pazartesi kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum hayırlı olsun bu arada transferin cnm inşallah güzel sonuçlar almanı nasip ederAdetin 17.günü yani dün oldu transfer canım.inşallah sana da nasip olsun arkadaşım.nar suyu kalınlsştırıyor diye biliyorum doğal nar suyu içmek lazım
Teşekkür ederim amin inşallah :)Bir de soya lesitin kalınlaştırıyor diye okumuştum.önceden araştırıyordum hep.istersen bir bak canım.Ayyy ne güzel yaaa maşallah inşallah cnm nar suyu pek fayda etmedi bende pazartesi kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum hayırlı olsun bu arada transferin cnm inşallah güzel sonuçlar almanı nasip eder
Merhaba transferi beklerken hangi ilaçları kullandınız bende transfer bekliyorum bu arada hayırlı olsumSlm canim bugun ikinci kontrolum vardi 3 ocak regli tarihim bugün 9. Gundeyim rahim kalinligim 10 mm ...haftaya transfer olacak dedi doktorum buyuk ihtimalle...ben de 7 mm 10 mm arasi normal diye biliyorum
Folik asiti 1 ay once basladim...regli olunca ikinci gun coraspin ve estrofem basladim..yarin tetradox prodnol ve progestan basliycam...18 ocak transfer yapilcakMerhaba transferi beklerken hangi ilaçları kullandınız bende transfer bekliyorum bu arada hayırlı olsum
Evet canım soya lesitinide duymuştum nerde satılıyor acabaTeşekkür ederim amin inşallah :)Bir de soya lesitin kalınlaştırıyor diye okumuştum.önceden araştırıyordum hep.istersen bir bak canım.
Solgarın fln kapsül olarak eczanelerde oluyor.o şekil işe yarıyor mu bilmiyorum da.pazartesi ise kontrolün daha çabuk etki etcek birşeyler bulmalı.ben de bir araştırayımEvet canım soya lesitinide duymuştum nerde satılıyor acaba
Pazartesi günü tedavim iptal olabilir cnm bu ay geçti artık eğer tedavim iptal olursa bidahaki hazırlık aşamasında kullanabilirim bunları bende baktım biraz nettende işe yarayanlar olmuşSolgarın fln kapsül olarak eczanelerde oluyor.o şekil işe yarıyor mu bilmiyorum da.pazartesi ise kontrolün daha çabuk etki etcek birşeyler bulmalı.ben de bir araştırayım
Inşallah güzel sonuçlar alırsın.Folik asiti 1 ay once basladim...regli olunca ikinci gun coraspin ve estrofem basladim..yarin tetradox prodnol ve progestan basliycam...18 ocak transfer yapilcak
Sagol cnm insallahInşallah güzel sonuçlar alırsın.
Canım bugün kontrolüm vardı neupogen diye bi ilaç varmış demiştimya onu rahimin içine sıktı çarşamba günü tekrar gel bakalım faydası olmuşmu dediNissara nasılsın canım netleşti mi tedavi?
Coraspirin folbilol dekort estrofem ve cylo prognova kullanıyorum cnm sen başladınmı ilaçlaraMerhaba transferi beklerken hangi ilaçları kullandınız bende transfer bekliyorum bu arada hayırlı olsum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?