Rahim kalınlığı niye olur?

ulkugul83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
26
0
86
41
İstanbul
Arkadaşlar bir sorum var rahim kalınlığı neyin belirtisidir?hamile olabilirmiyim sizce?ne olur ir cevap yazın

canım benim bildiğim kadarıyla rahim kalınlaşması gebelik belirtisi olarak kabul edilebilitor.ama seni yanlış yere umutlandırmakta istemem.inşallah doğru biliyorumdur.sen nerden biliyorsun rahiminin kalınlaştığını???allah gönlüne göre versin canım...

Eğer adet tarihin geçtiyse ve rahim kalınlığın artmışsa gebelikten şüphelenebilirsin.Ama adet döneminin tam ortasında kalın ise rahim gebeliğe hazırlanıyordur.Yani bu sırada birleşme olursa gebe kalma şansın artar.Ama bugünler dışında rahim kalınlığında bir artış varsa bir patoloji belirtisi olabilir hekime başvurabilirsin

Olabilirsin canım adet günün geçti mi.Benim adetim geçince dr.ilk söylediği şey rahmin kalınlaşmaya başlamış hamile olabilirsin demişti.Ve ben hamileyim inşallah seninde olur canım.

Yaaa kızlar beni mazur görün...
rahimin kalınlaştığını biz hissedebiliyomuyuz?
benimde adetim çok geçti ama anlayamıyorum ben?

Yaaa kızlar beni mazur görün...
rahimin kalınlaştığını biz hissedebiliyomuyuz?
benimde adetim çok geçti ama anlayamıyorum ben?

Anlayamazsın canım ultrasonla dr.söylüyor kalınlaştığını.Adetin geçtiyse idrar testi yapabilirsin yada kan testi.

Anlayamazsın canım ultrasonla dr.söylüyor kalınlaştığını.Adetin geçtiyse idrar testi yapabilirsin yada kan testi.

Teşekkür ederim cnm cevabın için...
Önümüzdeki hafta başına kadar olmassam yapıcam test...

bende adetime 5 gün kala kasık ağrısı şikayeti ile doktora gittiğimde rahimde kalınlaşma var hamile olabilirsin demişti. kan tahlilinde de sonuç tam sınırda çıkmıştı. doktor bile emin olammaıştı hamileliğim konusunda ama ben şimdi 14 haftalık hamileyim.

yumurtanın olgunlaştığı dönemdede rahim kalınlaşıyor. yumurta takibinde sürekli drum bana rahminde kalınlaşmış bu iyi dedi. gebe kalınabilirliği etkiliyormuş. iş yumoşlarla spermlere kalıyor. inşallah hepimiz hamile kalırız.

kardeşimin adeti 10 gün geçikti idrar ve kan testide yaptırdı bi şey çıkmadı doktor rahimde kalınlaşma var demiş testler çıkmadan bebekk var gibi deyip umutlandırmış bugun 12. günü hala adet görmedi
başka bir doktora gidicek inş hamiledir

Back
X