Merhaba. Sırf bu konuda bilgi almak için üye oldum lütfen en ufak bilgisi olan yazabilir mi. Çok zor bi durum çünkü. Çok sevdiğim 12.5 yaşında bir kız çocukta yumurtalık olmadığını rahmin de işlevsiz olacak kdr gelişmediğini öğrendik. Yıkıldım bittik.. bu yüzden göğüs gelişimi vs de yok. Bu durumu yaşayan tedavi olup sonuç alan nasıl bir süreç olduğu vs lütfen yazar mısınız…
Yarına randevu aldık ama sanki dünya başımıza yıkıldı gibi. Belki böyle olanlar vardır diye yazdım buraya. Ne bilim adet göremez çocuğu olamaz evlenebilir mi o da ayrı bişey of ne zor
Yarına randevu aldık ama sanki dünya başımıza yıkıldı gibi. Belki böyle olanlar vardır diye yazdım buraya. Ne bilim adet göremez çocuğu olamaz evlenebilir mi o da ayrı bişey of ne zor
Benim bildiğim sadece meme gelişimi için hormon verirler ama doğuştan rahim yoksa adet göremez yumurtalık yok üreyemez öncelikle bunlara kendinizi hazırlayın
Bence bir kaç doktora gidin bir yerle sınırlı kalmayın özele devlete her yere götürün.
Şehir hastanelerine araştırma hastanelerine.
Bana da rahmin üstten basık yumurtalıklarını zor gördüm bilmem ne dedi özelde ameliyat dendi ağlayarak çıktım şehir hastanesine gittim yok öyle bişey dediler bi sorun da olmadı sonra
Bence bir kaç doktora gidin bir yerle sınırlı kalmayın özele devlete her yere götürün.
Şehir hastanelerine araştırma hastanelerine.
Bana da rahmin üstten basık yumurtalıklarını zor gördüm bilmem ne dedi özelde ameliyat dendi ağlayarak çıktım şehir hastanesine gittim yok öyle bişey dediler bi sorun da olmadı sonra