Rahim Yapışması Her Kürtajdan Sonra(Aşerman Sendromu)

mrb. Benim 3.5 yaşında oğlum var ikinci bebeğimi 25 ekimde 9 haftalıkken kalp atışı olmaması nedeni ile küretajla aldılar sonrasında adet göremedim hayatım boyunca hep düzenli adet görürdüm dr ma gittim bana tarlusal verdi adet sökmedi 1 kutuda yasmin kullandım adet göremedim başka bir dr a gittim bana yumurtlama olmamış rahim zarı ince dedi ve hormon testi yapmadan hormon ilacı verdi ultrasonla iki dr da baktı.... Enfeksiyon var dedi 2. Gittiğim dr antibiyotik fitil kullandım adet olamadım içim rahat etmedi başka dr. A gittim hormon tetkikleri yaptırdım normal çıktı menapozla ilgisi yok dedi bana estrofem verdi günde 3 aldım bitti adet söktürü kullandım adet görmedim. Daha sonrasında bu işte iyi olduğunu öğrendiğim dr buldum bana aserman sendromu tanısı koydu hsg çekti hafif yapışıklık olduğuğu tüplerimin açık olduğu söylendi ardından histereskopi ile biraz daha açtılar birazda rahim duvarında düzensizlikler var tekrar bir ameliyat gerekiyor dedi bu arada 3 gün sonra kanamam oldu sanırım adet gördüm ve 1 ay hormon tedavisi görecem sonrasında yine ameliyat....çocuğum olurmu bilmiyorum bekleyip göreceğiz allahtan benin zaten bir çocuğum var allah ona ömür versin sadece ona kardeş için çabam. Allah sizlerede yardımcı olsun herkese allah çocuk kokusunu tatdırsın herşeyin hayırlısını dilemek lazım.... Sağlıcakla kalın....
merhaba canım yazalı epey olmuş ama ben şansımı deneyip yazka istedim. Ne oldu hamile kalabildin mi sonrasında ?

Back