Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar hepinize cok gecmis olsun, size akil danismaya ihtiyacim var, yardimci olursaniz sevinirim. birincisi bebgimin kalbi durduktan sonra on haftalikken kurtaj oldum. 32 gun sonra regleyim su an, cok afedersiniz ama kanamam biraz daha fazla gb tuvalete gidince geliyor ve kan rengi kirli gb. cok ozur dilerim boyle yazdigim icin ama merak ettim, sizde nasil olmustu, daha ucuncu gunu biraz azaldi sanki, yapisiklikta tersine regle azalmasi yasaniyor ama renginden huylandim tuhaflik orda.
ikincisi de ben daha hamile kalmadan doktorum histereskopi yapmak istemisti, rahim filmine temiz demesine ragmen aciklanamayan infertelite grubundaydim, sonra dogal yoldan hamile kaldim ama sanirim yine yapmak istiyor, yapisikliktan mi endise ediyorsunuz demistim daha hamile kalmadan hayir ama sebepsiz infetelitede bakmak en iyisi diye aciklamisti. islemin nasil yapildigini, caninizin aciyip acimadigini sormak istedim. yani biliyorum luks bir soru, yasadiklarimizdan sonra acisa ne olur ama bende hamilelikte baslayan hic olmayan bir ultrason korkusu basladi, elimde degil artik agliyorum doktora gidince, canimin aciyacagi umrumda degil aslinda; yani aciyorsa da yazin bilince daha rahat gidiyorum benimkisi baska pskilojik bir sey su an. hepinize cok gecmis olsun, Insallah en yakin zamanda hamilelik haberlerinizi okurum burdan, benim cok zor 21 ayda hamile kalabilmistim, yine bekleyecegim biliyorum(
sevgili arkadaşım endişelerini çok iyi anlıyorum.arkadaslar hepinize cok gecmis olsun, size akil danismaya ihtiyacim var, yardimci olursaniz sevinirim. birincisi bebgimin kalbi durduktan sonra on haftalikken kurtaj oldum. 32 gun sonra regleyim su an, cok afedersiniz ama kanamam biraz daha fazla gb tuvalete gidince geliyor ve kan rengi kirli gb. cok ozur dilerim boyle yazdigim icin ama merak ettim, sizde nasil olmustu, daha ucuncu gunu biraz azaldi sanki, yapisiklikta tersine regle azalmasi yasaniyor ama renginden huylandim tuhaflik orda.
ikincisi de ben daha hamile kalmadan doktorum histereskopi yapmak istemisti, rahim filmine temiz demesine ragmen aciklanamayan infertelite grubundaydim, sonra dogal yoldan hamile kaldim ama sanirim yine yapmak istiyor, yapisikliktan mi endise ediyorsunuz demistim daha hamile kalmadan hayir ama sebepsiz infetelitede bakmak en iyisi diye aciklamisti. islemin nasil yapildigini, caninizin aciyip acimadigini sormak istedim. yani biliyorum luks bir soru, yasadiklarimizdan sonra acisa ne olur ama bende hamilelikte baslayan hic olmayan bir ultrason korkusu basladi, elimde degil artik agliyorum doktora gidince, canimin aciyacagi umrumda degil aslinda; yani aciyorsa da yazin bilince daha rahat gidiyorum benimkisi baska pskilojik bir sey su an. hepinize cok gecmis olsun, Insallah en yakin zamanda hamilelik haberlerinizi okurum burdan, benim cok zor 21 ayda hamile kalabilmistim, yine bekleyecegim biliyorum(
cnm öncelikle çok geçmiş olsun..şunu bilmelisinki rahimde yapışma olursa ya adet azalır yada hiç olamazsın. histeroskopi çok ağrılı bir işlem değil ve sadece yapışıklık olduğunda histeroskopi yapılmaz. filimde belli olmayan rahim anormallikleri belli olur histeroskopiyle. ve kesinlikle rahim filminden çok ağrısız bir işlem tanı amaçlı yapılırsa eğer.ama dr un isterse lokal yada genel anesteziyle yapılabilir.bence hiç düşünme yaptır derim.rahminde bir sorun varsa bebeğin olmasını yada yaşamasını engelleyen bu durum belkide ortadan kalkabilir. adet olman bence çok sevindirici. ben çok özledim adet olabilmeyi sadece spiral varken adet olabiliyorum. pztesi bende histeroskopi olacağım bakalım dr neler söyleyecek. çok heycanlıyım merak ediyorum. inş çok olumsuz şeyler duymam.gerçekten çok zor yaşadıklarımız ama sınavımız bu deyip katlanmaya çalışıyoruz.inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.ALLAH ın şu mubarek günde sesimizi duysun inşşşş...
Arkadaşlar ben de mayıs ayında bir düşük yaşadım ardından bhg yüksek çıktı mol gebeliği şüphesiyle tekrar biyopsi için kürtaj yapıldı mol gebeliği çıkmadı fakat 3 ay adet görmedim prolaktin yüksek falan derken doktor 3 ay sonra benim yapacağım bişey kalmadı dedi tıp fak histeroskopiye gönderdi oradaki doktorda vajinal ultrasonda baktı ve kan birikmesi var asherman sendromu dedi malum hepimizin bildiği rahim yapışıklığı. 9 eyülde histeroskopi yapılacak. Çok korkuyorum doktor kürtajlar yüzünden olabilir dedi ve bhg yüksek çıkması içerde parça kaldığı için olabilirmiş. OFFf biz bu doktorlara nasıl güvenicezzz bilmiyorum ki.. Çok üzülüyorum çektiğim acılardan değil ama bebeğim olmamasından çok korkuyorum. Eşim de kalp hastası ona bişey belli etmemeğe çalışıyorum üzülmesin diye ama daha ne kadar güçlüolabilirim bilmiyorum. Bu histeroskopi de rahim delinmesi de olabliyormuş doğrumu?
kızlar merhabalar size sunu sormak istiyorum ben 3 yıl önce dusuk yaptım ardından kürtaj oldum adet kanamalarım gayet iyiydi ama hamile kalamıyorum klomen tedavisi falan gördüm sürekli vajinal ultrasonda oluyorum biraz pko var ama son 3 aydır gayet yogun olan adet kanamam azaldı ve ilk defa sancılar cekıyorum doktoruma gittim tekrar vajinal ultsason baktı bisey yok dedi.size sorum eger yapısıklık olsaydı ultrasonda görürmüydü yoksa muhakak filmlemi anlasılıyor
kızlar merhabalar size sunu sormak istiyorum ben 3 yıl önce dusuk yaptım ardından kürtaj oldum adet kanamalarım gayet iyiydi ama hamile kalamıyorum klomen tedavisi falan gördüm sürekli vajinal ultrasonda oluyorum biraz pko var ama son 3 aydır gayet yogun olan adet kanamam azaldı ve ilk defa sancılar cekıyorum doktoruma gittim tekrar vajinal ultsason baktı bisey yok dedi.size sorum eger yapısıklık olsaydı ultrasonda görürmüydü yoksa muhakak filmlemi anlasılıyor
geçmiş olsun canım.Arkadaşlar ben de mayıs ayında bir düşük yaşadım ardından bhg yüksek çıktı mol gebeliği şüphesiyle tekrar biyopsi için kürtaj yapıldı mol gebeliği çıkmadı fakat 3 ay adet görmedim prolaktin yüksek falan derken doktor 3 ay sonra benim yapacağım bişey kalmadı dedi tıp fak histeroskopiye gönderdi oradaki doktorda vajinal ultrasonda baktı ve kan birikmesi var asherman sendromu dedi malum hepimizin bildiği rahim yapışıklığı. 9 eyülde histeroskopi yapılacak. Çok korkuyorum doktor kürtajlar yüzünden olabilir dedi ve bhg yüksek çıkması içerde parça kaldığı için olabilirmiş. OFFf biz bu doktorlara nasıl güvenicezzz bilmiyorum ki.. Çok üzülüyorum çektiğim acılardan değil ama bebeğim olmamasından çok korkuyorum. Eşim de kalp hastası ona bişey belli etmemeğe çalışıyorum üzülmesin diye ama daha ne kadar güçlüolabilirim bilmiyorum. Bu histeroskopi de rahim delinmesi de olabliyormuş doğrumu?
Çiğdem42'cim öncelikle çok çok geçmiş olsun. Gittiğin doktoru tanımıyorum fakat güvenilirliğinden eminmisin malum bu devirde doktorlara güvenmek çok zor. Benim yapışıklık durumum dotorlar yüzünden bazen geriye dönüşü olmayan hasarlar bırakabiliyorlar malum. En azından bir kaç doktora daha danışsan belki daha umutlu şeyler söylerler. Tekrar etmek isterim doktorun belki de çok iyidir hiç bir bilgim yok sadece yardımcı olmak ve hatırlatmak istedimm tekrar geçmiş olsun.