- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.481
mavi bugün 10. Günün mü?
Birde rahim kalınlığın kaçtı transfer sırasında ? Malum benim sorunum bu o nedenle herkese soruyorum.
arkadaşlar rabbime ne kadar şükretsem azdırhamileyiiiimm
değerim 93
maşallah benim bebeğime tutunmuş annesine kuzum...
daha yeni öğrendim dakikalarca ağladım...bu benim dördüncü hamileliğim inşallah bu kez tamamına ererim..sağlıkla kucağıma alırım...AMİİİNNN..bir iki damla kanamam olmuş çok korkuyorum...
NE OLUR DUA EDİN ARKADAŞLAR ÇOK İHTİYACIM VAR BUNA...
RABBİM İSTEYEN DİLEYEN HİÇ KİMSEYİ KUCAĞI BOŞ KOYMASIN İNŞALLAH...AMİİİİNNN...
değerim 93
daha yeni öğrendim dakikalarca ağladım...bu benim dördüncü hamileliğim inşallah bu kez tamamına ererim..sağlıkla kucağıma alırım...AMİİİNNN..bir iki damla kanamam olmuş çok korkuyorum...
cnm tüp yaptırdığım yerde yapılmıştı kürtajım, ama nasıl bir yöntemle yaptılar bilmiyorum, 60 gün kanamam durmamıştı hiç dr normal demişti, bilmiyorum artık ama kafama çok takılıyor bende gidiyimde bi rahatlıyım diyorum, belki banada histeroskopi yaparlar, hangisi daha iyi histeroskopimi yoksa rahim filmimi bilmiyorum, bakalım dr yönlendirir, yarın senin haberinide büyük bir heyecanla bekliyor olucam cnm, bilgisayarı yarın biraz geç açıcam çünkü hastaneye gidicem, döndüğümde burda seni mutlu hamileyim hamileyim yazınlarınla görmek istiyorum
değerim 93
msjını dün görmemişim canım evet dün 10. Günümdü...
Transfer sırasında doktor söylemedi valla heycandan bende sormadım ...ama çatlatmayı verdikleri gün 10mm demişti...
Yani baya bi iyiydi çok şükür...
Bu anlamda kendi rekorumu kırdım bu sefer...
sowaycım rahim filmi mi histereskopi mi iyi bilmiyorum demişsin..
tabiki histereskopi daha iyi rahim filminde gözükmeyen şeyler histereskopide gözükür...çünkü rahime kamerayla bakıyorlar sonuçta...gerek varsa müdahale ediyorlar...
filmde ise rahime sıvı verip filmini çekiyolar...küçük çapta yapışıklıklarıda açabiliyomuş bu film...
tabi histereskopi zahmetli ve pahalı narkoz alıyosun sınuçta....ben memorıalde oldum çok rahat geçti...1000 tl para verdik...
sen doktorunla görüş gerek görürse hangisini uygun bulursa yaptırırsın...
rabbim yolunu açık etsin canım...
değerim 93
Hhayırlısı olsun tatlım çok sevindim çok şükür zinciri kırdık sonunda bundan sonra inşallah çok güzel olacak herşey...
allahımmmm sana bin şükürler olsunnnn sonunda bizim başlıktada bir hamilemiz oldu.
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim canım çok sevindimmm, hayırlı uğurlu olsunnnn, değerin güzel güzel katlansınnnn, 9 ayın sağlıkla güle oynaya geçsin, hep iyi haberler ver bizlere inşallahhhhhhh.
bu başlığa takılanlar olarak bizlerin ya olmadı ya yarı yolda kaldık, şimdi sen bu zinciri kırdın. hepimiz peşine takılıcaz inşallah, benim böyle inançlarım var işte. o nedenle gerçekten çok sevindim hamile haberine.
o bir iki damla kana takma kafayı hep duyuyoruz onu.
diğerlerini neden kaybettin bilmiyorum ama o acılar bitti şimdi 9 ay mutlu mesut gün sayıcan artık .
haberlerini bekliyorum arayı açma sakın.
KIZLARRRRRRRRR mavi bize kısmet getirecek, kendi bebeklerimizin uğuru olacak inşallahhhhh.
fakirin umudumu dersiniz ne derseniz deyin artık..
10 mm rahim kalınlığı çok iyimiş canım, vallahi ben bu rahim kalınlığının kerametine kesinlikle inanıyorum. 10-11 mm olupta hamile kalmadım diyeni görmedim.
o nedenle arkadaşlar hepinize şişkin gürbüz katmer katmer rahimler diliyorum. (böyle bir dilek tarihe geçiyordur herhalde) sonra bu haberlerin çoğalmasını diliyorum.
güzel dileklerine kocaman amiiiiiiiiiinnnnnnnnn........inşallah herşey yolunda gider bu kez...ve sizleride peşimden tez zamanda bekliyorum canım...2011 hamilelik senesii olsuuunn....rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun....
diğer hamileliklerde kalp atışı alınamadı biride dış gebelik oldu...
bütün testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı bende...kan sulandırıcı kullanıyorum bu kez inşallah işe yarar..
gerçi bu kanamanın sebebi kan sulandırıcıda olabilir...amaaaaaaaan yarın doktorla konuşcam bakalım ne diycek...
benim bebeğim uğur getircek bu topiğe teyzesiiiiiiiiii....inşallahhhh...amiiiiiiiinnn....
rahim kalınlığı konusunda haklısın gerçekten önemli ama rabbim ol derse her şekilde olur ...
ben bu kalınlığını histereskopiye ve injurye borçlu olduğumu düşünüyorum...birde tedavi süresince hiç bişeyi kafama takmadım...allaha havale ettim..tedavim su gibi geçti çok rahattım...gerçi bu rahatlığımı transfer sonrasında sürdüremedim ama neyse...:89:
dileğinde çok komik
ama pamuktan döşeği daha çok tuttum ben...
güzel dileklerine kocaman amiiiiiiiiiinnnnnnnnn........inşallah herşey yolunda gider bu kez...ve sizleride peşimden tez zamanda bekliyorum canım...2011 hamilelik senesii olsuuunn....rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun....
diğer hamileliklerde kalp atışı alınamadı biride dış gebelik oldu...
bütün testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı bende...kan sulandırıcı kullanıyorum bu kez inşallah işe yarar..
gerçi bu kanamanın sebebi kan sulandırıcıda olabilir...amaaaaaaaan yarın doktorla konuşcam bakalım ne diycek...
benim bebeğim uğur getircek bu topiğe teyzesiiiiiiiiii....inşallahhhh...amiiiiiiiinnn....
rahim kalınlığı konusunda haklısın gerçekten önemli ama rabbim ol derse her şekilde olur ...
ben bu kalınlığını histereskopiye ve injurye borçlu olduğumu düşünüyorum...birde tedavi süresince hiç bişeyi kafama takmadım...allaha havale ettim..tedavim su gibi geçti çok rahattım...gerçi bu rahatlığımı transfer sonrasında sürdüremedim ama neyse...:89:
dileğinde çok komik
ama pamuktan döşeği daha çok tuttum ben...
canımmm benimmm mutluu haberiniiii okumakkk ne güzellll birr bebişş daha geliyorr maşallahh benim de il değerim 91 di inşallahhh birr paşa daha geliyoırrrrr
canım çok teşekkür ederim...inşallah kardeş geliyor teyzesii...belkide gelinin olur...
bize dua et ne olur herşey yolunda gitsin arkadaşım gerçekten hala inanamıyorum...
7 yıllık hasret bitecek mi yani şimdi....
rabbimin izni ile bitecek canımm hasretinn bu yazıları okuyup güleceğimiz günler gelecekk dualarımm seninle inşallah bebişininn minikk pıt pıtlarını duyupp ağlayacaksın sevinçtennnnnn ALLAHIM herkeze nasip etsin bu mutluluğuuuu evlatsızlıkk çokk zorr bunu ancakk yaşayann bilirrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy inşallah canım inşallah...inşallah rabbim sowayide sevindirecek...geçen sene üçümüzde yıkılmıştık...
hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin..hiç kimseyi bizim kadar bekletmesin inşallah...
ayyy inşallah canım inşallah...inşallah rabbim sowayide sevindirecek...geçen sene üçümüzde yıkılmıştık...
hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin..hiç kimseyi bizim kadar bekletmesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?