Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

arkadaşlar rabbime ne kadar şükretsem azdır :52::52:hamileyiiiimm:52::52:
değerim 93 :nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah benim bebeğime tutunmuş annesine kuzum...:69:
daha yeni öğrendim dakikalarca ağladım...bu benim dördüncü hamileliğim inşallah bu kez tamamına ererim..sağlıkla kucağıma alırım...AMİİİNNN..bir iki damla kanamam olmuş çok korkuyorum...
NE OLUR DUA EDİN ARKADAŞLAR ÇOK İHTİYACIM VAR BUNA...
RABBİM İSTEYEN DİLEYEN HİÇ KİMSEYİ KUCAĞI BOŞ KOYMASIN İNŞALLAH...AMİİİİNNN...

cnmmmmmm harika bi haber bu çok harikaaa.....çok sevindim bütün arkadaşlarım gibi..sınav öncesi böyle güzel bi haber duymak çok harika...dualarım seninle..bebeğin o pamukdan yatağına gömülsünde büyüsün inşşş...9 ay hep seninle 9 ay sonra sağlıkla kuacağına almak nasip olsun.....
DARISIDA BU FORMUN DİĞER GÜZEL ANNELERİNE OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: Canım benim seni çok çok tebrik ediyorum minişinle beraber sağlıklı hamilelik diliyorum :)) Doğum haberlerinide alırız inşş :))

çok teşekkür ederim canııımmm...allah razı olsun ve darısı tez zamanda başına olsun inşallah....:29:
yaşadıklarından sonra bu kadar güçlü olabilmene hayranım biliyomusun...ama doğru yoldasın güçlü olup pes etmeyenler kazanıyor bu yolda...rabbimden gelene razı oldun ve isyan etmedin bunun karşılığını göreceksin...buna gönülden inanıyorum...

cnmmmmmm harika bi haber bu çok harikaaa.....çok sevindim bütün arkadaşlarım gibi..sınav öncesi böyle güzel bi haber duymak çok harika...dualarım seninle..bebeğin o pamukdan yatağına gömülsünde büyüsün inşşş...9 ay hep seninle 9 ay sonra sağlıkla kuacağına almak nasip olsun.....
DARISIDA BU FORMUN DİĞER GÜZEL ANNELERİNE OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

çok teşekkür ederim ...darısı başına canım...:29:
o güzel dileklerine amiiiinnnn diyorum...
sınavında başarılar inşallah güzel sonuçlar alırsın...
inşallah bu topikteki herkes tez zamanda gönül muradına kavuşur..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...:61:

çiğdemmm

seninde sınava çok az kaldı kendine güven inanıyorum çok mutlu döneceksin o sınavdan..
mahkemeden haber yok dimi?

cnm sınavım yarın :(( çok heycanlıyım ama bir an önce olsun bitsin istiyorum artık inşşş güzel sonuçlarla.. henüz adli tıpın kararı bekleniyor ona göre belirlenecek galiba..oda yaz tatiline girer gibi geliyor bana geç olsun güç olmasın ama dimi :) bakalım hayırlısı...

güzel dileklerine kocaman amiiiiiiiiiinnnnnnnnn........inşallah herşey yolunda gider bu kez...ve sizleride peşimden tez zamanda bekliyorum canım.:4::4:..2011 hamilelik senesii olsuuunn....rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun....:emir_bebek:

diğer hamileliklerde kalp atışı alınamadı biride dış gebelik oldu...
bütün testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı bende...kan sulandırıcı kullanıyorum bu kez inşallah işe yarar..
gerçi bu kanamanın sebebi kan sulandırıcıda olabilir...amaaaaaaaan yarın doktorla konuşcam bakalım ne diycek...

benim bebeğim uğur getircek bu topiğe teyzesiiiiiiiiii....inşallahhhh...amiiiiiiiinnn....:nazar::nazar:

rahim kalınlığı konusunda haklısın gerçekten önemli ama rabbim ol derse her şekilde olur ...
ben bu kalınlığını histereskopiye ve injurye borçlu olduğumu düşünüyorum...birde tedavi süresince hiç bişeyi kafama takmadım...allaha havale ettim..tedavim su gibi geçti çok rahattım...gerçi bu rahatlığımı transfer sonrasında sürdüremedim ama neyse...:89:
dileğinde çok komik :60::60:
ama pamuktan döşeği daha çok tuttum ben...:33::33:

sorun kan pıhtılaşması ise ve bu da bulunduysa artık korkacak birşey yok buna inanıyorum. :nazar:
uğur getirsin tabiiiiii :emir_bebek: buna çokkkk ihtiyacımız var. isteğimiz dileğimiz sadece anne baba olmak ...... bu yolda da çok çaba sarfettik artık üzülmeyelim ağlamayalım ... minicik bir canla mutlu olalım..... çok şey istemiyoruzki...

senin dondurulmuş muydu? normal tüpmüydü ? hatırlmadım yazmışmıydın?
tedavinde ne uygulandı anlatırmısın?

cnm sınavım yarın :(( çok heycanlıyım ama bir an önce olsun bitsin istiyorum artık inşşş güzel sonuçlarla.. henüz adli tıpın kararı bekleniyor ona göre belirlenecek galiba..oda yaz tatiline girer gibi geliyor bana geç olsun güç olmasın ama dimi :) bakalım hayırlısı...

canım sakin olmaya çalış çok emek verdin karşılığını da alacaksın . başarılar diliyorum...v
bencede adli tatile girerler , hayırlısı olsun hakkında.

yıldız dahada şenleneceğiz inanıyorum ben buna ben artık her an burda olurum sınavı atlatıyorum ya :))) kaçakları yakalarız :))
inşallah canım şenlenelim artık haberler peşpeşe gelsin , senin tedavi programın ne zamandı ?

canım sakin olmaya çalış çok emek verdin karşılığını da alacaksın . başarılar diliyorum...v
bencede adli tatile girerler , hayırlısı olsun hakkında.

inşallah canım şenlenelim artık haberler peşpeşe gelsin , senin tedavi programın ne zamandı ?

cnm önce güzel bir tatil yapmak istiyorum inan öle sıkıldımki 1 senedir rehin aldı dersler dershane beni...ramazandan sonrası için düşünüyorum birşeyler bakalım sınav sonucumada bağlı biraz..ama sonbahar kış gibi olur..
önce şu rahim inceliği konusunda gideceğim dr a tekrar histeroskopi düşünüyorum ama dr konusunda çok kararsızım..bu konuları çok ertelemişim çok uzaklaşmışım bunlardan nasıl dönüş yapacağım bende inan bilmiyorum..bekliyorum bakalım şimdilik..
sen ne düşünüyosun tahliller normale dönerse hemen transfer işlemini yapacakmısın?

canım çok teşekkür ederim...inşallah kardeş geliyor teyzesii...belkide gelinin olur...:1::1:
bize dua et ne olur herşey yolunda gitsin arkadaşım gerçekten hala inanamıyorum...
7 yıllık hasret bitecek mi yani şimdi....:66::66:

sevgili mavi.....

hamileliğini tebrik ederim..allah tamamına erdirsin..kucağında da torununla da gör inşallah....hayırlısı ile:emir_bebek::nazar:

sevgili mavi.....

hamileliğini tebrik ederim..allah tamamına erdirsin..kucağında da torununla da gör inşallah....hayırlısı ile:emir_bebek::nazar:

çok teşekkür ederim denizverdi....amiiiiiiinn inşallah canım...
rabbim seninde gönlüne göre versin...ben senin gizli takipcinim ...:69::69:
rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...AMİİİİİİİNNNN...

sorun kan pıhtılaşması ise ve bu da bulunduysa artık korkacak birşey yok buna inanıyorum. :nazar:
uğur getirsin tabiiiiii :emir_bebek: buna çokkkk ihtiyacımız var. isteğimiz dileğimiz sadece anne baba olmak ...... bu yolda da çok çaba sarfettik artık üzülmeyelim ağlamayalım ... minicik bir canla mutlu olalım..... çok şey istemiyoruzki...

senin dondurulmuş muydu? normal tüpmüydü ? hatırlmadım yazmışmıydın?
tedavinde ne uygulandı anlatırmısın?

inşallah tek sorun pıhtılaşmadır...
o minicik canı güzel allahım hepimize nasip edecek inanıyorum ben...

canım benim normal tedavi bebeği...donuk bebek değil yani...
4 tedavi gördüm hiç dondurulmuşum olmadı benim...o kadar şanslı olamadım yanii...
tedavinin başında histereskopi ve ınjury yapıldı...yazmıştım zaten...
normal kısa protokol uygulandı...eşimin morfoloji % 1 olduğu için de ımsı tekniği uygulandı...
bunun dışında normal tedavi şeklinde oldu...1 tane birinci kalite embriyom oldu diğerleri donmaya layık görülmedi...
1 tane 1. kalite 1 tanede 2. kalite transfer edildi...

mavicim nasıl gidiyor hamilelik umarım bi sorun yoktur bişey soracağım ama ımsı için nekadar ücret ödediniz tedaviye ve nekadara mal oldu size bizde bidahaki tedavide bu yöntemi düşünüyoruzda bide dna hasar kırıklığı yada yalnış yazıyo olabilirim dna hasar tespit testi gibi bişey varmış siz yaptırdınız mı...

çiğdemcim umarım sınavın iyi geçmiştir

kızlar umarım sizde iyisinizdir benim yine pek keyfim yok...

mavi testini tekrarladın mı?

çiğdem nasıl geçti sınavın?

tekrarladım canım herşey yolunda çok şükür:nazar:
ama endişeler bitmiyor...kalbini duyabilecekmiyim acaba..takmış durumdayım buna...daha anneme bile söyleyemedim hamile olduğumu...insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum...

mavicim nasıl gidiyor hamilelik umarım bi sorun yoktur bişey soracağım ama ımsı için nekadar ücret ödediniz tedaviye ve nekadara mal oldu size bizde bidahaki tedavide bu yöntemi düşünüyoruzda bide dna hasar kırıklığı yada yalnış yazıyo olabilirim dna hasar tespit testi gibi bişey varmış siz yaptırdınız mı...

iyi gidiyor canım çok şükür bi problem yok...sadece evde tıkılmaktan sıkıldım....:31:
ımsı ücretsiz canım gerek görülen hastaya uygulanıyor...bundan öncekinde uygulanmamıştı bize bu tedavide uygulandı..
zaten bizim doktor eşimin spermlerinde bi sorun olmadığını söyleyip duruyordu...o yüzden o dediğin testi yaptırmadık...
aslında normalde morfoloji düşük ama tüp bebek için sorun olmuyo galiba...
tedavimde toplamda histereskopi de dahil 6000-6500 tl civarında bişey tuttu...ama biz başladıktan sonra zam gelmişti memorıalde...
rabbim yardımcın olsun gönlünü ferah tut..herşeyin hayırlısı..

arkadaşlar rahim kalınlığı problemi olan varmı? rahim kalınlığı 9. gün 5.1 olarak ölçüldü. tedavi iptal edilebilirmiş. rahim kalınlığını artırıcı bir öneriniz varmı?
tedavi iki gün daha sürecek. 2 günde ne kadar artabilirki? birden kalınlaşma ümidi varmı?

konu açılalı çok olmuş ..ilaç önerenler olmuş...doğal ve lezzetli yoldan benim çözümüm bir ay boyunca günde bir bardak %100 nar suyu için ....
hamileler gebeliğin ilk üç ayında fazla nar tüketmemelilermiş buda dip not.....i.saraçoğlu bilgileri bunlar...

mavi testini tekrarladın mı?

çiğdem nasıl geçti sınavın?[/QUOT

arkadaşlar çok moralim bozukdu 2 gündür..sınav hiç beklediğim gibi geçmedi sorular çok saçma sapandı resmen ters köşe yapmışlar okadar çalışmam emeğim boşa gitti gibi :(( yarın açıklanacak galiba sorular bakacağaım bakalım...benden pek güzel haber yok anlıycağınız..
sizler nasılsınız nasıl gidiyor..
pınar cnm neden ii değilsin tatile gittinmi gidecekmisin yada..
yıldız sen gidecekmisin tatile..
mai cnm sen nasılsın dikkat et kendine umarım pır pır atan kalp sesini bir an önce duyarsın..

tekrarladım canım herşey yolunda çok şükür:nazar:
ama endişeler bitmiyor...kalbini duyabilecekmiyim acaba..takmış durumdayım buna...daha anneme bile söyleyemedim hamile olduğumu...insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum...

maşallah diyorum, 9 ay güzel geçecek, sorunsuz olacak bu sefer inşallah
kalbini duyacaksın elbette, madem tedbirli davranmak istiyorsun kalp atışlarını duyduğunda paylaşırsın müjdeni.

arkadaşlar çok moralim bozukdu 2 gündür..sınav hiç beklediğim gibi geçmedi sorular çok saçma sapandı resmen ters köşe yapmışlar okadar çalışmam emeğim boşa gitti gibi :(( yarın açıklanacak galiba sorular bakacağaım bakalım...benden pek güzel haber yok anlıycağınız..
sizler nasılsınız nasıl gidiyor..
pınar cnm neden ii değilsin tatile gittinmi gidecekmisin yada..
yıldız sen gidecekmisin tatile..
mai cnm sen nasılsın dikkat et kendine umarım pır pır atan kalp sesini bir an önce duyarsın..

şanssızlık olmuş doğrusu, o kadar emek heba olmamıştır inşallah, çok üzme kendini diyorum, baktın mı sorulara? belkide yapmışsındır.

benim tatil planlarım şu ara belli değil, belki küçük kaçamaklar olur, eylülde belki 1-2 hafta..
şayet rahim kalınlaşırda transferim oluverirse, o zaman 1 hafta kullanırım belki... o da zaten bu ayda tedavide değilim.
bu aralar çok kötü üşütmüşüm evde dinlenmedeyim.

Back
X