rahimde kalp şeklinde perde olanlar ve hamile kalanlar yaşadıklarınızı yazalm sohbete

Bende de aynı sorun vardı. Moralini bozmak istemem ama 3. Bebeğimi de kaybettim. Daha sonra rahimdeki septumun alınması icin histereskopi oldum. Şükürler olsun simdi 4. Ye hamileyim ve guzel gidiyor.

Bende de aynı sorun vardı. Moralini bozmak istemem ama 3. Bebeğimi de kaybettim. Daha sonra rahimdeki septumun alınması icin histereskopi oldum. Şükürler olsun simdi 4. Ye hamileyim ve guzel gidiyor.

allah ümit kesilmez diyorum canım ya bebeğim sağlıklı olsunda 9 ay yatayım ona razıyım.seninkiler nasıl oldu anlatırmısın düştümü?

Canım ilk gebeliğimde öğrenir öğrenmez kanamam başladı Dr a gittim kese bozuk düşer dedi ve gercekten 5. Haftada düştü.
İkinci gebeliğim 7. Haftada kanama başladı, kalp atışları vardı , ama yine 8. Hafta gibi kaybettim.
Üçüncü gebeliğim 6-7 haftada kanama başladı Dr istirahat verdi, bebegin kalp atımı vardı, sorun yoktu kanama dısında. Ben tuvalet dısında hic kalkmadım. Sonra hastanede yatmaya başladım ancak kanama bir duruyo bir devam ediyordu. Hastanede 5. Günde bebeğimi yine kaybettim.
Rahim filmine gönderdi Dr, kürtaj oldugum icin hem yapışiklik oluşmuştu hem septum vardı.
Ayrıca pihtilasma problemi çıktı. MTHFR heterizigottu.
Bı cok Dr a gittim rahim filmi ve sonucları gösterdim. Cogu Dr un görüşü bu septumla hamile kalsan yine düşük yaparsın oldu. Ve hic tereddüt etmeden histerskopiye karar verdim. Histereskopi oldum, biraz psikolojik toparlansın derken 1,5 yıl gecti. Ben tekrar hamile kaldım.
Simdi 22. Haftamdayim yine ara sıra kanama oldu ama normal hayatıma devam ediyorum, çalışıyorum da. Sdc 1 hafta dinlendim. Allah im ins doğumunu da nasip eder. Simdi gem de kan sulandirici iğne kullanıyorum.
Senin durumun tam olarak ne bilmiyorum ama bence septumla hamile kalmayı deneme.
Bana bir Dr bebek septumdan uzak bı yere tutunursa devam edebilir gebeligin. Ama bu da sansa kalmış istersen bekle , belki bir kac düşük daha yaparsın snra olur dedi. Bu bana cok saçma geldi ben deney tahtası değilim bı daha aynı seyleri yaşayanım dedim ve histereskopiye karar verdim

canım sendeki problemin aynısı bendede var yalnız bende bebek oluyor ama kromozon bozukluğu yüzünden kalbi yavaş atıyor.1 gebeliğimi düşük yaptım daha bebeği göremedim bile 2 gebeliğimde kese sadece vajinal ultrasonla görünüyordu kese düzgün değildi dktrm sağlıklı olmayabilir dedi ve bebeklerim ikizdi 5haftada biri düştü diğeri tutunmaya çalışıyordu.gitmediğim doktor kalmadı bi doktor down sendromlu olur dedi kalbi yavaş atıyordu. 9. haftada kalbi durdu ki gelişimi 6 haftalıkmış hiç büyümemiş kürtaj oldum. doktora perdeyi aldırmaya gittiğimde öğrendim 3.ye hamile olduğumu aldırmayı bile düşündüm diğerleri gibimi olacak diye kıyamadım vicdanım el vermedi.doktorum karnımdan baktı keseyi gördü iyi yere yerleşmiş dedi kesede sağlıklı dedi şuan 6 haftalığım ama 5haftalık çıktı ultrasonda oda sıkıntılı.vajinadan progeston alıyorum kanamalarım yok çok şükür.kan pıhtılaşması sınırda çıktı doktorum coaspirin verdi onu kullanıyorum. tek istediğim diğer hamileler gibi çalışıp gezebilmek istediğim.doktorum problem olmazsa 12.haftada dikiş atacağım dedi hiç kalkmadan yatak istirati verdi.çalışan bir insanım ve işten bile çıkmayı düşünüyorum herşey bebeğim için

Ben isimi de askıya aldım, gezip tozmayi da. 22. Haftamdayim son 2-3 haftadır dışarı çıkmaya başladım. Kendini cok yorma eve de cok kapanma insallah Rabbim sana bağışlar canım. Eğer bebegin septumdan uzak yerde konulmamışsa sorunsuz atlatabilirsin ins da öyledir.

slm arkadaşlar ben de 2010 da 8 haftalık hamileyken dış gebelik oldum ve ameliyatla alınması gerekiyodu dr o zaman farketti herkesin rahimi armut senin ki kalp şeklinde demişti:18: çok şaşırmıştık çünkü ilk kez duyduğum bişeydi hatta dr bi kağıda çizip göstermişti rahimim ameliyat sırasında düzelmiş zaten belki dış gebeliğim de o yüzden oldu bebeğim rahime düşemedi inşş artık bundan sonra bende sağlıklı bi gebelik yaşabilirim bebeğim tekrardan yinr bana merhaba der

İns canım, Allah hepimize evlat nasip etsin. Ben ameliyatı oldum ve iyiki olmuşum diyorum, ins gebeliğim böyle guzel devam eder, ameliyatın gerekliliğine tamamen inanacam

geçmiş olsun canım inşllh en kısa zamanda güzel haberini duyarız.

inşllh canım gelişmeleri size yazacağım devamlı temmuzun 7sinde kontrolüm var ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum. rabbim yüzümü güldürür inşllh bu sefer.

sağol bitanem allah razı olsun rabbim o güzel haberleri hepimize söylemeyi nasip etsin inşallah

arkadaşlar çarşamba günü akşam birden ani kanamam oldu ve acile gittim doktorum tatildeydi ve telefonla ulaşıldı.prulotun depot vurdular kan pıhtılaşmam vardı aspirini bıraksın demiş.bıraktım ertesi gün hastaneye gittim apar topar yatış yaptılar sabah akşam iğne vurdular ve kan pıhtıları dökülüyordu kesin düşük yapıyorum dedim doktor ultrasonla baktı ve gayet sağlıklı dedi 1 gün hastanede kaldım ve çıktım dün üni. hastanesine gittim kan pıhtılaşmam vardı ve hala ilaç kullanmıyordum oradaki asistan ultrasonla baktı ve kalbinin atmadığını söyledi dünden beri hayat durdu sanki devamlı yatıyorum ve doktordan habersin aspirine başladım belki tekrar atar diye inşllh bebeğimi kaybetmemişimdir bu 3.gebeliğim

başından böyle bişey geçen varmı arkadaşlar????
son çaree yardımm((

canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm senin adına allahım sabır versin rabbim şifa versin biliyorumn neler hissetiğini neler yaşadığını bu durumun ne tesellisi olur ne de yazacak bişeyi inşş asistan yalnış görmüştür rabbim bebeğini sana bağışlasın
ama canım keşke dr aspirine başladığını söyleseydin

pıhtılaşmam vardı ve doktorum söylemiyor hiç bişekilde adam tenezzül edip aramıyor bile bana yatış yapan doktorada söyledim duymazdan geliyor sanki adam bende kendimce aspirine başladım inşllh faydası olur

Canım Allah şifanı versin, beneğini sana bağışlasin insallah.ben hem aspirin hem iğne kullanıyordum. Kanamam olunca aspirini kesti Dr um kanamam kesilmesine rağmen hala başlatmadı sdc iğne kullanıyorum. Keske sen de bı danışıp ona gore baslasaydin. Allah hayırlısını versin insallah

arkadaşlar bitti bebeğimi dün aldılar kalbi durmuş 3 hafta sonra septum ameliyatı olacağım sonra doktorumu değiştirip testlerimi yapacağım inşllh hsyırlısı olur işimide bıraktım kendimi dinlenmeye çektim.gelişmeleri yazacağım buraya ki başkalarınada bilgi olsun ben gibi test yapmayan doktora gitmesin

Canım Allah sabır versin. Zor bir süreç ama geçecek emin ol. Benim yaşadıklarımı yasıyorsun. Ben de 3. Düşükten sonra ısı bıraktım, dinlenecem dedim. Hem kafa hem beden dinlendi. Septum ameliyatlarını oldum hic acele de etmedim yaklaşık 1,5 yıl sonra hamileliği düşündüm allahım nasip etti şükür.
Senin de olacak hic üzülme kafana takma, acele etme. Senin de benden bı farkın yok sdc septum düşüklere neden oluyor. Ameliyatını iyi bir Dr da yaptir, sonrası Allah Kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…