- Konu Sahibi melegimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
arkadaşlar bitti bebeğimi dün aldılar kalbi durmuş 3 hafta sonra septum ameliyatı olacağım sonra doktorumu değiştirip testlerimi yapacağım inşllh hsyırlısı olur işimide bıraktım kendimi dinlenmeye çektim.gelişmeleri yazacağım buraya ki başkalarınada bilgi olsun ben gibi test yapmayan doktora gitmesin
arkadaşlar bitti bebeğimi dün aldılar kalbi durmuş 3 hafta sonra septum ameliyatı olacağım sonra doktorumu değiştirip testlerimi yapacağım inşllh hsyırlısı olur işimide bıraktım kendimi dinlenmeye çektim.gelişmeleri yazacağım buraya ki başkalarınada bilgi olsun ben gibi test yapmayan doktora gitmesin
arkadaşalaaaaarrrr bende salı günü düşük yaptım 5 haftalık hamile idim. sebebi rahimdeki perde imiş.bu yüzden rahim çift imiş. dr hafta içi rahim filmi çekecek.gerekiyorsa operasyonla perdeyi alacak imiş. rahimdeki perdeyi aldırıp hamile kalabilen var mı????
arkadaşalaaaaarrrr bende salı günü düşük yaptım 5 haftalık hamile idim. sebebi rahimdeki perde imiş.bu yüzden rahim çift imiş. dr hafta içi rahim filmi çekecek.gerekiyorsa operasyonla perdeyi alacak imiş. rahimdeki perdeyi aldırıp hamile kalabilen var mı????
canım yukarıdaki gibi benimde perde vardı rahmimde 2 tane bebeğin kalbi durdu aldılar.son çare ameliyat oldum ekimde 2 ay tedavi oldum sonra korunmadık ilk ay olmadı şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür. laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum canım.
canım inş benimde ameliyatla olcak bişeydir yaa. tek duam perde olsun ki alsınlar. perde değilse çift rahimse çok zor işim. hamile olmana çooookkk sevindim. allah kucağına almayı nasip etsin inş sağ salim. hayırlısı olsun
Kızlar ne kadar negatif,üzücü seyler yazmışsınız.Bu kadar negatif olmayın,yazılanları okuyunca benimde moralim bozuldu cok.Benimde rahmim kalp seklindeymiş hamile kaldıktan sonra öğrendim ben.10. hafta ile 13. hafta arasında kanamalarım oldu.Şimdi durdu şükürler olsun,bebegim iyii..İnsallah Rabbim iyi gider diye dua ediyorum,hep dua ediyorum.Doğacak insallah sağlıklı doğacak bebegim..İnsallahhhh.............
Bende de aynı sorun vardı. Moralini bozmak istemem ama 3. Bebeğimi de kaybettim. Daha sonra rahimdeki septumun alınması icin histereskopi oldum. Şükürler olsun simdi 4. Ye hamileyim ve guzel gidiyor.
bana uteris bicornis yani çift rahim teşhisi kondu. emar ve rahim filmi sonucuma göre
Canımın içi üzülme sakın,bende de perde varmış bayagı büyük.ama doğal yoldan hamile kaldım.Ayrıcaaaa asıl söyleyeceğim şu benim annem 3 cocugunu doğurduktan sonra dördüncüye hamileyken doktor demişki senin rahmin cift.Sen nasıl hamile kaldın?böyle mümkün degil sen hamile kalamazdın demiş.Üzülmeee Allahh herşeye kadirdir.Sakın üzülme,içimden bir ses iyi olacak diyor senin için herşey..
Canımın içi üzülme sakın,bende de perde varmış bayagı büyük.ama doğal yoldan hamile kaldım.Ayrıcaaaa asıl söyleyeceğim şu benim annem 3 cocugunu doğurduktan sonra dördüncüye hamileyken doktor demişki senin rahmin cift.Sen nasıl hamile kaldın?böyle mümkün degil sen hamile kalamazdın demiş.Üzülmeee Allahh herşeye kadirdir.Sakın üzülme,içimden bir ses iyi olacak diyor senin için herşey..
bende de perde varmış. azartesi öğrendim. çok şaşırdım. benim 5 yaşında 1 kızım var. ama 6. hafta ve 13. haftada kanamam olmuştu çok yoğun. sonraki 2 hamileliğim de 6. hafta kanamalarım ldu. bu septus kanama mı yapıyor arkadaşlar. benim son 2 bebeğim kalp durması yüzünden alındı. şu sıralar da korunmayı bıraktık. ama bir de septus çıktı. burda yazılanları okuyunca korktum. pek önemsemedim septusu, doktorum da önemsemedi. ama şimdi kafama çok takıldı. kan pıhtılaşması da var. iğne kullanmaya başladım. kafam karıştı şimdi. ama ben yıllardır alttan ultrasona girdim hiçbir doktor bunu bana söylememişti....
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.
canım öncelikle geçmiş olsun diyorum. bu rahimdeki perdeyi her doktor fark edemeyebiliyor. ama perde var ise yani septum ise onun çözümü çok kolay. kısacık bir operasyonla perdeyi alıyorlar. bence aldır derim. bi dahaki hamileliklerinde zorluk yaşamazsın. bende rahimimdeki perde olsun diye çok dua ettim fakat benim perde değil çift rahimmiş. ikisi birbirine çok benzeyen ayrımı zor yapılan şeylermiş. doktorum hem rahim filmi hem de rahim emarı istedi onun sonucunda kesin birşey söyleyebildi. malesef benim çift rahim. yani ''uretus bicornis'' ameliyatı hiç şeyi mümkün değil malesef. 15 gün öncede 5 haftalık bir hamileliğim düşükle sonuçlandı bu yüzden.
çok geçmiş olsun. hepimizin değişik değişik problemleri var. inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda sağlıklı bebekleri olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?