rahimde kalp şeklinde perde olanlar ve hamile kalanlar yaşadıklarınızı yazalm sohbete

canım cok merak etmistim seni bizim rahim agzı yetmezligi topigine de yazmıstın
cok uzuldum bebegin icin,Allah sabır versin ve bir daha yasatmasın insallah
iyi haberlerini de okumak kısmet olur insallah

canım allahım sana sabır versin ne denir ki böyle durumlarda çok üzüldüm rabbim kimseye yaşatmasın göstermesin

arkadaşalaaaaarrrr bende salı günü düşük yaptım 5 haftalık hamile idim. sebebi rahimdeki perde imiş.bu yüzden rahim çift imiş. dr hafta içi rahim filmi çekecek.gerekiyorsa operasyonla perdeyi alacak imiş. rahimdeki perdeyi aldırıp hamile kalabilen var mı????

Merhabalar benimde rahimimde perde var , rahim kalp şeklinde. Bu hamile kaldığımda anlaşıldı ve şu anda 2,5 yaşında bir oğlum var. Ben ilk 3 ay ve son 3 ay her hafta düşük olmasını engelemek için iğne vuruldum. Çalışıyor olmama rağmen çok şükür bir problem olmadı ama bebeğim 34 hafalık dünyaya geldi , zor bir dönemdi. Bence doktorun deneyimli olaması çok önemli. Benim doktorum erken doğum ihtimaline karşı bebeğin ciğerlerini geliştiren iğneler yapmıştı ve sağlıklı dünyaya geldi. Ama esas sıkıntı başkaydı, bebek anne karnında sıkışmıştı , üstelik dönememişti. Dünyaya geldiğinde başı çok yamuktu hasar almış olma riski vardı. Çok şükür şu an sağlığı yerinde ama o dönemde bizi çok korkuttu. Şimdi ikinci bir bebek için bende ameliyat olmayı düşünüyorum, bile bile bu riski alamam. Bebeğin rahimde tutunabilmesi kadar , sağlıklı bir şekilde gelişebilmeside çok önemli bence..

canım yukarıdaki gibi benimde perde vardı rahmimde 2 tane bebeğin kalbi durdu aldılar.son çare ameliyat oldum ekimde 2 ay tedavi oldum sonra korunmadık ilk ay olmadı şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür. laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum canım.

canım inş benimde ameliyatla olcak bişeydir yaa. tek duam perde olsun ki alsınlar. perde değilse çift rahimse çok zor işim. hamile olmana çooookkk sevindim. allah kucağına almayı nasip etsin inş sağ salim. hayırlısı olsun

Kızlar ne kadar negatif,üzücü seyler yazmışsınız.Bu kadar negatif olmayın,yazılanları okuyunca benimde moralim bozuldu cok.Benimde rahmim kalp seklindeymiş hamile kaldıktan sonra öğrendim ben.10. hafta ile 13. hafta arasında kanamalarım oldu.Şimdi durdu şükürler olsun,bebegim iyii..İnsallah Rabbim iyi gider diye dua ediyorum,hep dua ediyorum.Doğacak insallah sağlıklı doğacak bebegim..İnsallahhhh.............

sağol canım ameliyatını ol rabbim sanada versin tombiş bebek inşllh

canım senin gibi olanlar var rabbim sağlıklı bişekilde kavuşmanı nasip etsin.her bünyede farklı bende olmadı.kalp şeklinde olup 3. çocugunu doğuranları duydum rabbim ol diyince oluyor.bu benim sınavımdı diye düşünüyorum 2 yıldırda uğrasıyordum. moralini bozma çok fazlada yazılanlara takılma ben çok takmıştım takmamak lazım.

bana uteris bicornis yani çift rahim teşhisi kondu. emar ve rahim filmi sonucuma göre

Canımın içi üzülme sakın,bende de perde varmış bayagı büyük.ama doğal yoldan hamile kaldım.Ayrıcaaaa asıl söyleyeceğim şu benim annem 3 cocugunu doğurduktan sonra dördüncüye hamileyken doktor demişki senin rahmin cift.Sen nasıl hamile kaldın?böyle mümkün degil sen hamile kalamazdın demiş.Üzülmeee Allahh herşeye kadirdir.Sakın üzülme,içimden bir ses iyi olacak diyor senin için herşey..

inşallah canım çok sağol çooook teşekkür ederim. Allah büyük diyorum. nasibimde ne varsa onu yaşayacağım.

bende de perde varmış. azartesi öğrendim. çok şaşırdım. benim 5 yaşında 1 kızım var. ama 6. hafta ve 13. haftada kanamam olmuştu çok yoğun. sonraki 2 hamileliğim de 6. hafta kanamalarım ldu. bu septus kanama mı yapıyor arkadaşlar. benim son 2 bebeğim kalp durması yüzünden alındı. şu sıralar da korunmayı bıraktık. ama bir de septus çıktı. burda yazılanları okuyunca korktum. pek önemsemedim septusu, doktorum da önemsemedi. ama şimdi kafama çok takıldı. kan pıhtılaşması da var. iğne kullanmaya başladım. kafam karıştı şimdi. ama ben yıllardır alttan ultrasona girdim hiçbir doktor bunu bana söylememişti....
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum. bu rahimdeki perdeyi her doktor fark edemeyebiliyor. ama perde var ise yani septum ise onun çözümü çok kolay. kısacık bir operasyonla perdeyi alıyorlar. bence aldır derim. bi dahaki hamileliklerinde zorluk yaşamazsın. bende rahimimdeki perde olsun diye çok dua ettim fakat benim perde değil çift rahimmiş. ikisi birbirine çok benzeyen ayrımı zor yapılan şeylermiş. doktorum hem rahim filmi hem de rahim emarı istedi onun sonucunda kesin birşey söyleyebildi. malesef benim çift rahim. yani ''uretus bicornis'' ameliyatı hiç şeyi mümkün değil malesef. 15 gün öncede 5 haftalık bir hamileliğim düşükle sonuçlandı bu yüzden.

çok geçmiş olsun. hepimizin değişik değişik problemleri var. inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda sağlıklı bebekleri olur.

benımde rahmımde kalp şeklınde kese var ama doktorum bişey olmaz bebegın gayet saglıklı dedı ve suan 11. haftamdayım. yazdıklarınızı okuyunca cok korktum aynı şeyler benım bebegımede olabılır mı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…