- Konu Sahibi melegimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
benımde rahmımde kalp şeklınde kese var ama doktorum bişey olmaz bebegın gayet saglıklı dedı ve suan 11. haftamdayım. yazdıklarınızı okuyunca cok korktum aynı şeyler benım bebegımede olabılır mı yanı
Selam hanimlar biri birseyler soykesin lutfen 3,5 yillik evliyim dr bize tup bebek demisti okunanlar sayesinde su an 5.5 gunluk hamileyim oncesinde rahmimde sorun olmamasina ragmen rahimde perde oldugu ortaya cikti bebisle birlikte dr dusugu tetikler dedi bugun kanamam geldi dr gittik 100 luk progestani 200 luk yapti ve ignesinide verdi bebegin kalp atisinida duydu ama bugun kanamam geldi yinede bebwgim terketmeyebilirde bizi degilmi
canım kalp şeklinde ise hiç korkma bişey olmaz Allahın izni ile. benim kalp bile değil direk olarak Y şeklinde. dr bana bile hamile kalıp doğum yapabilirsin dedi.senin kalp şekli ise rahim içi daha geniştir o yüzden hiç bir sakıncası olmaz bence.benim düşük riskim çok yüksek mesela. sen gene de dikkat et kendini hiç yorma ve bolca istirahat et derim.
insallah peki sizin nr kadarlik simdiHayır hayır korkma hic birşey olmaz insallah.Benimde perdem var 10 ve 13. haftalarda cok yogun kanamalarım oldu bebeğim saglıklı cokkkkkk cokk sükür..Seninde öyledir.Her rahimde perde olumsuz sonuçlanacak diye birşey yok.İyi düşünün...
Hayır hayır korkma hic birşey olmaz insallah.Benimde perdem var 10 ve 13. haftalarda cok yogun kanamalarım oldu bebeğim saglıklı cokkkkkk cokk sükür..Seninde öyledir.Her rahimde perde olumsuz sonuçlanacak diye birşey yok.İyi düşünün...
Hayır hayır korkma hic birşey olmaz insallah.Benimde perdem var 10 ve 13. haftalarda cok yogun kanamalarım oldu bebeğim saglıklı cokkkkkk cokk sükür..Seninde öyledir.Her rahimde perde olumsuz sonuçlanacak diye birşey yok.İyi düşünün...
merhaba bende bişey sormak istiyorum.drumda bana rahim duvarında eğim var dedi.eğer kalp şeklinde olsaydı ameliyat olman gerekecekti dedi.ameliyatlık boyutta değil dedi.ama erken doğum veya düşük riskin olabilir dedi.bennde tedirginim acaba bişey olurmu diye.bi bilgin varmı bu konuda.
arkadaşlar rahiminizde perde varsa mutlaka bunu aldırın derim. yoksa hamilelikte çok zorlanırsınız ve sorun yaşarsınız. dr çok kısa bir operasyonla alıyor onu. zaten bayıltarak yapılıyor. bi de alttan yapıyor bu operasyonu. dikiş filanda olmuyor. o yüzden rahiminde perde olan mutlaka aldırsın o perdeyi derim. böylece kurtulursunuz bu stresten.bende çift rahim varmış bu yüzden hiç bir çaresi yok mesela. keşke perde olsaydı diye az dua etmedim ama kısmette ne varsa o oluyor işte.
Merhaba arkadaşlar
Rahimde perde yani septum uterus bende de vardi ve Ben hamile kalmadan kontrolde ogrendim. Doktorlar ilk dusuk ya da deneme olmadan Almaya pek yanasmiyorlar. Benim rahim filmic sonrasi cok derin oldugunu ogrendik ve ameliyat olmalisin dendi. Ameliyat Oldum hafif bombe birakmis doktor yirtilma riski olmadan diyeneyseeeee hamile kaldim 5 ve 8 haftalar arasi lekelenmelerim oldu. Progesterone igneler Kullandik, gecti ve 21. Haftaya kadar Hersey iyiydi ve bigun cok akintim oldugunu farkettim ve cok hafif kanama geldi sonrasinda megersem bu oldugunu ameliyat rahim agzi yetmezligine sebep olmus ve hamileligim 12 15 haftalarinda dikis atilmasi ve yatak istirahati verilmesi gerekiyormus tabi yapilmadi Benim salak doktorum yuzunden. Bebegimi kaybettim yani bu rahimde perde olayini cok iyi avast iris ameliyat me bursa yaptirin ve sonrasi hamilelikte de vajinal rahim agzi ve uzunlujgu olumu yaptirin rahim agzina dikis attirin
Merhaba arkadaşlar
Rahimde perde yani septum uterus bende de vardi ve Ben hamile kalmadan kontrolde ogrendim. Doktorlar ilk dusuk ya da deneme olmadan Almaya pek yanasmiyorlar. Benim rahim filmic sonrasi cok derin oldugunu ogrendik ve ameliyat olmalisin dendi. Ameliyat Oldum hafif bombe birakmis doktor yirtilma riski olmadan diyeneyseeeee hamile kaldim 5 ve 8 haftalar arasi lekelenmelerim oldu. Progesterone igneler Kullandik, gecti ve 21. Haftaya kadar Hersey iyiydi ve bigun cok akintim oldugunu farkettim ve cok hafif kanama geldi sonrasinda megersem bu oldugunu ameliyat rahim agzi yetmezligine sebep olmus ve hamileligim 12 15 haftalarinda dikis atilmasi ve yatak istirahati verilmesi gerekiyormus tabi yapilmadi Benim salak doktorum yuzunden. Bebegimi kaybettim yani bu rahimde perde olayini cok iyi avast iris ameliyat me bursa yaptirin ve sonrasi hamilelikte de vajinal rahim agzi ve uzunlujgu olumu yaptirin rahim agzina dikis attirin
arkadaşlar bu sayfayı açan benim. durumumu merak eden varsa ameliyat oldum histereskopi ve laparoskopi ikisini birden 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 30 haftalık hamileyim keşke doktorumu dinleseydim dedim en başında ameliyat olsaydım 2 tane bebeğimi kaybetmezdim.perde sorunu olan varsa mutlaka iyi bir doktora ameliyat olsun.perde olunca kanamalar sorunlar bitmiyor.gerçi ameliyat oluncada bitmiyor ama en azından kanamam olmadı progestonun hapını iğnesini vuruldum 4 ay bu şekilde önlem alındı.rabbim olmayan herkese evlat nasip etsin en kısa zamanda versin inşllh...
Rahminiz kalp şeklinde mi? Bebeğinizi sağ salim dünyaya getirdiniz mi?benımde rahmımde kalp şeklınde kese var ama doktorum bişey olmaz bebegın gayet saglıklı dedı ve suan 11. haftamdayım. yazdıklarınızı okuyunca cok korktum aynı şeyler benım bebegımede olabılır mı yanı
selam canım.. uzun zaman olmuş ama sen böyle yazınca cevaplamak istedim.. kalp şeklinde rahim var bendede oğlum 4 yaşında ve ikinciye hamileyım..Rahmi kalp şeklinde olup bebeğini sağ salim dünyaya getiren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?