Cuma gidicez izmire ben balikesirde yasiyorum.doktorum ne zamana gun verirse olucam ameliyati. Gunu belli deil. Proflar ozelde yapiyo ve yaklaşık 15 bin lira istiyorlar anlasamazsak da ege universitesi hastanesine gidicem.Seni anlıyorum ben de rahmim alınacak diye cok korkuyodum hatta kendime geldiğimde ilk sorduğum soru o olmuş. Doktor söyleyince kanat etmiştim..
Iyi bir doktor ve kaliteli bi hastane olduktan sonra korkma cnm. Ameliyat ne zaman? Ameliyat sonrasi cok onemli kendine çok dikkat etmelisin...
Sgk ile anlasmali değilmi doktorun? Ben istanbulda özel bir hastanede oldum 6 bindi sanirim bizim tutar. (Belki de daha azdı hatirlayamadim) iyi bir hastaneydi ve iyiydi doktorum.Cuma gidicez izmire ben balikesirde yasiyorum.doktorum ne zamana gun verirse olucam ameliyati. Gunu belli deil. Proflar ozelde yapiyo ve yaklaşık 15 bin lira istiyorlar anlasamazsak da ege universitesi hastanesine gidicem.
Doktor ege univ de prof. Ameliyatlarini kent hastanesinde yapiyor. Hastanenin kendi doktoru olmadigi icin olmuyor. Hastaneyi aradim zaten kadin dogum servisinin sgk ile anlasmadi yok dedi.Sgk ile anlasmali değilmi doktorun? Ben istanbulda özel bir hastanede oldum 6 bindi sanirim bizim tutar. (Belki de daha azdı hatirlayamadim) iyi bir hastaneydi ve iyiydi doktorum.
Himm ondan o kadar tutmuş bizimkini de doktor yari yariya devlet karsiliyor demişti. Istanbula gitme imkanın yok mu? Eger varsa sana doktorumun adını verebilirim miyom ameliyatlarında tecrübeli bir doktor. ben ameliyat olali bir buçuk yıl oldu tabi fiyatlarda değişme olmus olabilir istersen telefon edip sorabilirsin.Doktor ege univ de prof. Ameliyatlarini kent hastanesinde yapiyor. Hastanenin kendi doktoru olmadigi icin olmuyor. Hastaneyi aradim zaten kadin dogum servisinin sgk ile anlasmadi yok dedi.
Istanbula da gideriz de ozelde fiyatlat yaklaşık boyle. Siz hangi hastanede oldunuz doktorunuz kimdi ?Himm ondan o hastanedeyimş bizimkini de doktor yari yariya devlet karsiliyor demişti. Istanbula gitme imkanın yok mu? Eger varsa sana doktorumun adını verebilirim miyom ameliyatlarında tecrübeli bir doktor. ben ameliyat olali bir buçuk yıl oldu tabi fiyatlarda değişme olmus olabilir istersen telefon edip sorabilirsin.
Ben sahsen o kadar parayi bulamazdimAllah yardimcin olsun
Benim eşim gitmeden telefon etmiş sormuş anlasmaniz varmi diye sgk ile anlasmali olan doktora yönlendirmisler. Yani Hastaneden ziyade doktorun sgk ile anlaşması vardı. Iyi bir doktor tavsiye ederim canımIstanbula da gideriz de ozelde fiyatlat yaklaşık boyle. Siz hangi hastanede oldunuz doktorunuz kimdi ?
Gittin mi doktora netice ne oldu cnm?
Allah yardımcın olsun cnm. Ameliyatin nasıl olacak Laparoskopi mi?4 tane doktor gezdim ve Yucel Karaman da karar kildim. Yarin sabah da ameliyatim var, beni epey bir korku sardi :/
Allah yardımcın olsun cnm. Ameliyatin nasıl olacak Laparoskopi mi?
Endiselenme cnm çabuk ayaklanirsin kapalı daha rahat oluyormus. Ben açık oldum iki haftada anca toparladimTesekkur ederim , evet laparoskopi.
Cnm bn de 2 kere ameliyt oldum ama dışa dgru buyuyosa miyom gebelik öneriyor lar bnmki gebeliğe engel rahim duvarına bski ypiyodu o yüzden oldm ameliyt.hala 3 miyomum vat tüp bebk yptrdm daha fzla ameliyt olamicam artk ınsaalh Allh hyrli evlatlar versnMerhaba,
Aranıza yeni katıldım ve aynı dertten benimde başım dertte. Rahmin dışında 6x7 cm çapında subseröz miyomum varmış dışa doğru büyüyen. Bu haberi çocuk yapmaya karar verdiğimizde doktor kontrolünde öğrendim. 2 doktor ameliyat dedi ancak en son gittiğim doktor ise hamile kalmamı bebekle miyomu birlikte takip edebileceklerini bu şekilde olan bir çok hastasının olduğunu söyledi. Miyomun gebeliğe bir engel olmadığını, ameliyatın ve miyomla hamile kalmanın risklerini açıkladı bana. Kafam çok karışık ameliyat olup ondan sonramı çocuk düşünsek yoksa bütün risklerine rağmen ameliyat olmadan gebeliği düşünsem mi? Aynı durumda olanlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım adına çok sevindim, tebrik ederim. Çok geçmiş olsun.Merhaba, size kendi hikayemi anlatayim miyomu olanlara moral olsun. Zamanında ben de cok ihtiyaç duymustum iyi biseyler okumaya.
36 yasindayim. Bes aylik evliydim ve artik bebek isteyince genel bir kontrol icin doktora gittigimde 11cm bir myomum olduğunu ogrendim. Ve bu miyomla hamile kalamayacagimi miyomu alinirsa da rahimin kaybedilebilecegini soyledi doktor. tahmin edebileceginiz gibi kahroldum gunlerce aglama krizlerine girdim. Sonra baska bir doktora gittik prof. O da evet ameliyatin cok riskli oldugunu ama hamile kalirsam da hamileligin sonlanabilecegini ama iyi dusunursek normal bir hamilelik gecirip bebeğini de dogurabilecegimi soyledi. Ya ameliyat olucaktim belki rahim de alinacak yada sadece miyom alinacak ama hamile kalmam da riske girecekti. Yada bu halde hamilelik deniycektik düşük riskinin yüksek oldugunu bile bile.
Biz ameliyattan önce hamileligi denemeye karar verdik. Ilk iki ay hamile kalamadim artik ameliyata karar verdik. Tamam dedik bu miyomla hamile kalamiycam. Miyomu aldiralim (rahim kaybedilebilir riskine ragmen) bi profdan randevumuzu aldik. Doktora gidecegimiz sabah gebelik testi yaptim reglim 3 gun gecmisti. Test pozitif cikti inanamadim hamileyim :)
7.haftamda bi kanama gecirdim ve cok sukur atlattık. Ama surekli rapor aldim calismadim dokuz ayimi doldurana kadar. Bu arada miyom 16cm oldu. Bebegi sıkıştıriyordu cok gergin günler gecirdim Bebeğimi kaybetmekten cok korkuyordum. Bu surecte cok memnun kaldigim cok ilgili bir doktor buldum ve surekli iletisim halindeydik . Ben balikesirde yasiyorum doktorum izmirde.
38. Haftami doldurdum ve doktorum artik bebegi alalim risk büyüyor dedi ve şükürler olsun kızıma kavustum.
Sezeryandan sonra kizima mucize bebek dediler miyom o kadar büyümüş ki kizim küçücük yerde sıkışık kalmis.
Miyom hala rahimde dogumda alamadilar cok buyuk oldugu için. Iki ay oldu dogum yapali insallah kizim biraz buyuyunce o miyomdan da kurtulacagim.
miyomunuz varsa ve alinmasi riskliyse once hamileligi deneyin derim. Ben once ameliyat olsaydim rahim alinabilirdi yada artik hamile kalamayabilirdim cunku rahimin buyuk kismi zarara ugrayacakti.
şükürler olsun Allahima bize bebeğimizi nasip etti. Bu süreçte esim cok destek cok korumaciydi hakkini asla ödeyemem.
Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Insallah bu yazı birilerine umut olur. Sevgilerle :)
Maalesef canım, çok geçmiş olsun. Dr.una danış derim.Kızlar selamlar..gecenin bu vakti yazıyorum çünkü miyom ağrısından uyuyamadim.12+4 günlük gebeyim ve rahmin dışında doğru olan sanırım 10 cm civarında bi miyomum var 3 gundur sşiddetli ağrılar cekiyorum WC de bile otururken zorlaniyorum hep yatmam gerekiyor yatinca da dönemiyorum bile...yarın Dr a gidicem korkuyorum inşallah bebegime bir şey olmamıştır. Progestan kullanıyorum..kafam çok.karışık. bu ağrılar nasıl diner..kaç gün çekerim.gebelik iilerledikçe ağrı azalır mi..binde öğretmenim calisamiyorum da rapor rapor..ağrıyı geçirecek bi yöntem bisi biliyor musunuz
Geçmiş olsun.bende de 10 cm lik miyom var.yucel kahramanı çok duydum ama ameliyat oldun mu?şimdi durumun nasıl? Bide ücretin bir kısmını da olsa SGK karsiladi mi?bilgi verirsen çok sevinirim4 tane doktor gezdim ve Yucel Karaman da karar kildim. Yarin sabah da ameliyatim var, beni epey bir korku sardi :/
Geçmiş olsun.bende de 10 cm lik miyom var.yucel kahramanı çok duydum ama ameliyat oldun mu?şimdi durumun nasıl? Bide ücretin bir kısmını da olsa SGK karsiladi mi?bilgi verirsen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?