- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.561
asbeloveciğim cnm evet st.dayım.
Türkiyede 2 doktor var en başarılı Biri kaan bey diğeri emre bey.
kaan beyin muaynesi 300 tl
emre bey in 150 tl
Ben yerinde olsam yapacağım şey.Önce mutlaka ama mutlaka bir tüp bebek merkezinde spermiyogram yaptırmak olurdu.Sonrasında bu teste göre hareket etmek.
feryalcim bana da 50 tane yaz canım, bir de beni her dua listesi olan otomatik olarak ekleyebilir listesine herkese 50 tane okuyacağım
günde 7 kere ayetel kürsi okyanın ve cevresindekilerin etrafına tel örgü örülürmüş koruyucu olurmuşsağol canım Allah kabul etsin.Kızlar ayetel kürsi okudukça insan kendini bir güvende huzurda hissediyor bu alışkanlığı kazandırdığı için başta RAinbow ablamdan ve hepinizden Allah razı olsun.
sağol canım Allah kabul etsin.Kızlar ayetel kürsi okudukça insan kendini bir güvende huzurda hissediyor bu alışkanlığı kazandırdığı için başta RAinbow ablamdan ve hepinizden Allah razı olsun.
ayeninkileri ben topluyorum rainbow sıra sende bugünden itibaren topla demişferyalim kime okunuyor bilmiyorum ama 100tane yazar mısın karıştı kafam bi listede ebal gördüm bi listede ayen kafam karıştı
rainbowcum bi de teoman cem kadıoğlu buldum netten ama acaba nasıldır infertilite de bilmiyorum tabi
ayeninkileri ben topluyorum rainbow sıra sende bugünden itibaren topla demiş
bende bilemedim
neyse o tamamlansın sonra başlayalım ozaman
cnm sıkıldı sayfayı yükle yükle kota doldu vallayazarlar merak etmee gümüş :))
tmm cnmaynı anda okunabilir sakıncası yok sen devam et toplamaya.
Canı memorieldeki dr. sanırım bu.Emin olamadım ama memorieldekinede iyi diyorlarr..
iki kişiye okunuyor cnm.
ebal ve ayen.
benden 50şer yazın lütfennn
arkadaşlar Özlem yarın sabah buradaaaaaaaaaaaa :118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?