RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım fulya tüp bebek merkezindeki dr.a sordum kk'da araştırma hastanelerinin testleri güvenilirdir dedi. Emre beyin yolu gözüktü o zaman bize canım eşim bira zor gider ankaraya çünkü şu durumda şu karyotip çıksın sonra gidelim diyorum doğru mu düşünüyorum bilmiyorum canım yaaa

feryalcim bana da 50 tane yaz canım, bir de beni her dua listesi olan otomatik olarak ekleyebilir listesine herkese 50 tane okuyacağım

sağol canım Allah kabul etsin.Kızlar ayetel kürsi okudukça insan kendini bir güvende huzurda hissediyor bu alışkanlığı kazandırdığı için başta RAinbow ablamdan ve hepinizden Allah razı olsun.

sağol canım Allah kabul etsin.Kızlar ayetel kürsi okudukça insan kendini bir güvende huzurda hissediyor bu alışkanlığı kazandırdığı için başta RAinbow ablamdan ve hepinizden Allah razı olsun.
günde 7 kere ayetel kürsi okyanın ve cevresindekilerin etrafına tel örgü örülürmüş koruyucu olurmuş

feryalim kime okunuyor bilmiyorum ama 100tane yazar mısın karıştı kafam bi listede ebal gördüm bi listede ayen kafam karıştı

Ebal16

Ayet-el Kürsi

Alminna:300

savaş 5482: 50

kiraztepe:50

rainbowcolors:50

nartanesi:50

asbelove:100

Kalan:401

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .. nerdesinizzz bea .. tahlili yaptım 2. cisi silik çıkdıııııııııııııı
Allahımm Allahımmmmmmm nasıl heycanlandımmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yarın öbürgün yine yapıcam fazla aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…