• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

h2cwb.gif
h2cwb.gif

sol baştan sayıyom bunlar biziz; özlem, yehan, rainbow ablam, feryal, asbelove, gümüş, gamyoncu, sevdem, missyaman, raginda(tülaaaaaaaayyy:52:), rimel, nagihan, fatmaipek, neşe77, alppin, scorpiiiiiii,elfida, savas, sunbal, rochak,lex, hayatımsınav,seaside, kiraztepe, zeynep

anam ne çokmuşuz yaz yaz bitmedi :52::52::52::52:

Günaydın,nasılsınız şekerler?

Ben iyi değilim gerginim,duygusalım,karnım ağrıyor...Sabah ilk doktor muayenemize gittik.Doktor hnm kar yağışından dolayı geç geldi.geldiğindede suratından düşen binparça.İlk sıra benmdi çağırdılar girdim içeri.ortam yumuşasın biraz tebessüm etsin diye nasılsınız dedim.Teşkkrler dedi ama yüz ifadesi aynı.Ultrasona geçtik.baktı kese gözüküyor bebek daha oluşmamış 5+4 'e göre normal dedi.haftaya aynı gün gelin bebeği görebiliriz.dedi bende kesin gözükür mü dedim doğal olarak sonuçta ilk hamileliğim.Aynı yüz ifadesiyle Onu Allah bilir ben bilsem kesin gözükür derdim zaten dedi:47:Sinirlerimi bozdu ya sabah sabah.işe geldim iştede kendini bilmezin biri kızdırdı beni.zaten sinirliydim tuz biber oldu sabah sabah ağlattı beni.Benim günüm böyle kötü başladı umarım böyle devam etmez.İnşallah sizin gününüz çok güzel geçer

Tatlım günüm şöyle geçti: sabah takıldım yeni aldığım mont yırtıldı,şemsiyem kırıldı,eldivenlerimi unuttuğum için ellerim dondu,üç saat yol gittikten sonra işin ertelendiğini öğrendim:((((((((

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50

Toplam:800

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

WelFalt:100

Toplam:750

Toplam:1001

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
iki arkadaş için 20şer tane yazar mısınız?

geçmişi okudumda geldm
:54::54::54::54::54:gumuscugum habibtemmmm tsk ederim ilgilendigin icin..esimle konusmuyoruz bu aralar bakalim neler olacak zaman gosterecek...optmmm seni habibt
hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda liseli aşıklar gibi olun inş:16:
tamam canım kolay gelsinn ah bihter ahhhh
cok ağlattı beni
aslında bugün çok kötü bişey oldu ablamın kızı 4 yaşında yatağın aleziinn lastiğine boynunu dolamış nefesi kesilmiş morarmış sadece yarım anne diyebilmiş yavrum ablam yetişmiş çok şükür hayatımda en cok sevdiğim nisamı kaybetcektm allah korusun düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ablam yetişmese cenazesi olcaktı bugün cok korkunc çok şükür allahım yavrumuzu bağışlamış bize:5::5:

Gumus canım benim güle güle kullan hepsini sağlıkla huzurla bebişlerinle otur inşAllah.Amin

Elfida canım şansına suratsız dr.a denk gelmişsin insanın psikolojisini çok etkiliyor bu durumlar ama haftasına göre herşey çok iyi maaşallah :nazar: içini ferah tut cnm.

Firarcığım dr.un bekle diyorsa beklemekte yarar var cnm hem ruhen hemde psikolojik olarak kendini hazır hissedince Mevlam sağlıkla nasib etsin inşAllahhh.

Fatmacığım canım heyecanla sonuç bekliyorum senden cnm :118:

lex'ciğim dün sana yazmayı unuttum cnm sende saçlarını sarıya boyamışsın sanırım eminim çok yakışmıştır:nazar:

Bir de kısacık kestirdim tatlım, olumlu yorumlar aldım ama alışmak zaman alacak:))

h2cwb.gif
h2cwb.gif

sol baştan sayıyom bunlar biziz; özlem, yehan, rainbow ablam, feryal, asbelove, gümüş, gamyoncu, sevdem, missyaman, raginda(tülaaaaaaaayyy:52:), rimel, nagihan, fatmaipek, neşe77, alppin, scorpiiiiiii,elfida, savas, sunbal, rochak,lex, hayatımsınav,seaside, kiraztepe, zeynep

anam ne çokmuşuz yaz yaz bitmedi :52::52::52::52:

hoşgeldin şekercimmmmmmmm

kızlarr herkese merhaba
giremedim dün.işte yanımda birisi var yılbaşına kadar.akşamda annemlerdeydim giremedim.

birazdan geçmişe göz atarım:10::10::10::10:
beni soracak olursanız dün .dra gittim ama daha ksemizi göremedik:19::19::19:değerin 1500 olması gerekiyormuş ultrasonda çıkması için.bende teleşlandım neden çıkmadı diye korktum.bence boşa panik yapıyorsun ama için rahatlayacaksa kan testi yaptır dedi.bizde rahatlamak için gittik.

c.tesi akşamı 108 di.4 akşam sonra 702 olmuş hamd olsun.demekki kese için birkaç günümüz daha var.ama ben 1 hafta yada 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum..

Son düzenleme:
Rimel84

rochak:50
Muhat:20

Toplam:780

Zerbas

WelFalt:100
muhat:20

Toplam:730

Toplam:1001

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

kızlarr herkese merhaba
giremedim dün.işte yanımda birisi var yılbaşına kadar.akşamda annemlerdeydim giremedim.

birazdan geçmişe göz atarım:10::10::10::10:
beni soracak olursanız dün .dra gittim ama daha ksemizi göremedik:19::19::19:değerin 1500 olması gerekiyormuş ultrasonda çıkması için.bende teleşlandım neden çıkmadı diye korktum.bence boşa panik yapıyorsun ama için rahatlayacaksa kan testi yaptır dedi.bizde rahatlamak için gittik.

c.tesi akşamı 10 di.4 akşam sonra 702 olmuş hamd olsun.demekki kese için birkaç günümüz daha var.ama ben 1 hafta yada 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum..

hoşgeldin tatlım çok şükür güzel haberlerle birlikte gelmişsin bir kaç güne belli olur Allahımın izniyle kesendeee bi daha ki gittiğinde görürsün :16:

Back
X