ramazan ayinda tup bebek..

belinda87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
959
867
Iyigunler arkdaslar benim kafama takilan birsey var haziran ayinda tup bebek tedavisine baslasak transfer ramazan ayina denk gelse oruc tutmamiza engel olur mu ya da oruc tutmak sureci olumsuz etkiler mi? Izin zamanlarim haziran ayina denk geliyor isten izin almamak adina bu ayda denemek istiyorum ama..

Iyigunler arkdaslar benim kafama takilan birsey var haziran ayinda tup bebek tedavisine baslasak transfer ramazan ayina denk gelse oruc tutmamiza engel olur mu ya da oruc tutmak sureci olumsuz etkiler mi? Izin zamanlarim haziran ayina denk geliyor isten izin almamak adina bu ayda denemek istiyorum ama..
Gecen yil.bende ramazanda yaptirdim oruc tutamadim cunku kullanman gereken.ilac igne birde opu transfer gunu zaten tutamiyorsun ramazanda zor simdi.oruc borcum var nasil tutacam diyorum

merhaba, ben de izinlerimden dolayı mecbur haziranda yaptırcam ama bunu düşünüp duruyodum. ilk denememde sadece iğne vuruluyodum akşamları yine aynı olursa orucumu tutarım transfere kadar diye düşünüyorum canım

sevindim bu topiğin açılmasına bende 12 nisanda opu oldu ohss riski yüzünde ertlendi 3 adet dönemi buda ramazan geliyor kısmet artık bende ramazan ibadetimden geri kalmak istemiyorum sonrası zor oluyor o yüzden kısmetse ramazandan sonra ama sizin durum biraz zor izin günlerinin o güne denk gelmesi rabbim yardımcımız olsun ama günler geçmiyor bir an önce ramazan gelse bitse transferim olsa ama çok var çokk

sevindim bu topiğin açılmasına bende 12 nisanda opu oldu ohss riski yüzünde ertlendi 3 adet dönemi buda ramazan geliyor kısmet artık bende ramazan ibadetimden geri kalmak istemiyorum sonrası zor oluyor o yüzden kısmetse ramazandan sonra ama sizin durum biraz zor izin günlerinin o güne denk gelmesi rabbim yardımcımız olsun ama günler geçmiyor bir an önce ramazan gelse bitse transferim olsa ama çok var çokk
insan bi an önce başalamak istiyor gerçekten. ben de aralıkta negatifi aldım ama hala neden tutmadığına dair gidip görüşemedim ankaraya. şimdi adetimi bekliyorum olursam kontrole gidicem nasip olursa da haziranda denemek istiyorum

benimde ramazana geliyor ne yazıkki günler kısa olsa tutulur ama günler uzun olduğundan ve iğneleri akşam 5 ile 8 arasında vurdurmak gerektiğinden tutamayabilirim diye düşünüyorum. Rabbim tekrardan nasip etsin borcumuz borç tutacaz artık.

benimde ramazana geliyor ne yazıkki günler kısa olsa tutulur ama günler uzun olduğundan ve iğneleri akşam 5 ile 8 arasında vurdurmak gerektiğinden tutamayabilirim diye düşünüyorum. Rabbim tekrardan nasip etsin borcumuz borç tutacaz artık.
aynen kızlar hayırlısı olsun hakkımızda inşallah mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olur da tedavimizden olumlu sonuç alırız inşallahh

Allah hepimizin yardimcisi olsun.. ben muhtemelen haziranin 10u gibi hastalanacam yani igne tedavim oruca pek gelmicek ama transfer ramazana girecek kesin hani transferdn sonra oruc tutmak yanlis mi olur bilemedim bir yanimda isten izin alirsin ramazandan sonra yaptir diypr ama isyerindekiler bilsin istemiyorum birde birsuru stres izin al vs dertleri.. doktorum ohss riskli gpruyo ayni zamanda beni yani dozu cok iyi ayarlamalilarmis ama ona ramen yije de olabilirmisim bu durumda da transfer ertelenir offf ay hrsy cok karisik yaa:KK43:((

X