Ramazan diyet günlüğü

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
Arkadaşlar bu sene sınav stresinden fazlaca kilo aldım şuan 14 kilo fazlam var. Ramazaanda çoğu kişi kilo alıyor ama biz düzgün diyet ve egzersizle ramazanı avantaja çevirebiliriz. Ramazana kadar benimle olmak isteyen arkadaşlar kilo boy ve hedeflerini yazabilir mi? Benim hedefim 64 kilodan 50 kiloya düşmek boyum 161.
Ve ramazanda en az 10 kilo vermek istiyorum.

merhaba bende ramazanda kilo vermek isteyenlerdenim. Boyum 163 kilo 72-73 arasıyım hedefim uzun.. 55 en az... süre ise 6 ay içinde yani 17 kilo fazlam var ramazanda 7 kiloya kadar vermek istiyorum

Bir ayda 10 kilo vermenin saglikli olmadigini doktorlarin ayda en fazla 2 kilo verin demesinden anlayabiliriz. En azindan sunu biliyoruz bir ayda 10 kilo yağ yakamayiz...

merhaba bende ramazanda kilo vermek isteyenlerdenim. Boyum 163 kilo 72-73 arasıyım hedefim uzun.. 55 en az... süre ise 6 ay içinde yani 17 kilo fazlam var ramazanda 7 kiloya kadar vermek istiyorum
yazıyorum listye :)

Bir ayda 10 kilo vermenin saglikli olmadigini doktorlarin ayda en fazla 2 kilo verin demesinden anlayabiliriz. En azindan sunu biliyoruz bir ayda 10 kilo yağ yakamayiz...
spor hocam var ve karatay ablamızın dediğine göre 1 ayda 10 kilo vereiliriz nasıl yediğimize ve nasıl egzersiz yaptığımıza bağlı. ayda 2 kilo çokgülünç

yazıyorum listye :)

spor hocam var ve karatay ablamızın dediğine göre 1 ayda 10 kilo vereiliriz nasıl yediğimize ve nasıl egzersiz yaptığımıza bağlı. ayda 2 kilo çokgülünç
Tamam o zaman şöyle gülelim, ayda 10 kilo 10 kilo verirsen tıbben birkaç ay sonra ortadan kalkman lazım :-) :-) komik degil mi?

Ramazanda nasıl bi diyet yapsakki benimde boyum 165 kilom 70-72 arasında

ben eğlenerek zayıflama kitabını aldım kızlar size de tavsiye ederiimm :) ben de kısa sürede çok kilo aldım ve ramazan da başlamak farz oldu:KK34: okuduğum kadarıyla söyliyim 8 bardak su içimini iftarla sahur arasında halletmemiz gerekiyormuş he bi de çorbayla başlayıp biraz beklemekte fayda varmış. okudukça yazıcam :KK73:umarım hep beraber fit günlerimize kavuşuruz :):)

X