ramazanda mide bulantisi

adya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
492
301
36
Arkadaşlar kendim için değil Esim için actim bu konuyu. Belki aranizda benzer sıkıntiyi yasayan ve çözüm bulan vardır. Esim oruç tutmakta zorlaniyor. Sahurda niyetleniyor ve sabah kusuyor afedersiniz. Var mi onerisi olan :KK43:

Benim esimde de migde sorunu var iftarı açtığımızda fazla yedimi cikariyordu normalde de hassastır migdesi bu sene tutmuyor tutsan iyiydi dedim ama tutmadı asiri zayif birde temelli hicbirsey yemiyor üstünede gitmedim Nescafe kahve çok fazla çay asitli içecekler icmiyor doktor yasakladi bunları bırakınca da rahatladı çok fazla sulu şeylerde bulanti yapar

Benim esimde de migde sorunu var iftarı açtığımızda fazla yedimi cikariyordu normalde de hassastır migdesi bu sene tutmuyor tutsan iyiydi dedim ama tutmadı asiri zayif birde temelli hicbirsey yemiyor üstünede gitmedim Nescafe kahve çok fazla çay asitli içecekler icmiyor doktor yasakladi bunları bırakınca da rahatladı çok fazla sulu şeylerde bulanti yapar
İftardan sonra bulansa yine neyse tutardi. Her gun sahur yapiyor. Her sabah ogurtuyle uyaniyor. Çok üzülüyorum. Kola meyve suyu benim eşime de yasak. Ama sigara dan bi turlu kurtulamıyor bunlar hep onun marifeti. Ama kabul etmiyor. :KK43:

İftardan sonra bulansa yine neyse tutardi. Her gun sahur yapiyor. Her sabah ogurtuyle uyaniyor. Çok üzülüyorum. Kola meyve suyu benim eşime de yasak. Ama sigara dan bi turlu kurtulamıyor bunlar hep onun marifeti. Ama kabul etmiyor. :KK43:
Ayni benimkide sigara içiyor çok içtimi yediğini de çıkarıyor bi ara bıraktığında içecekleride icmedi icmediginde de kurtulmustu şimdi aynı yine kendi canlarina kendileri yapiyor

Ahh ahh. Kendimizi biraktik onlari düşünüyoruz amma ne fayda kardeşim. İnsan kendini dusunmedikten sonra. :KK43:

X