Ramazanda nasıl bir program uyguluyorsunuz?

cadikedi

Hayvanlı Sirklere GİTME!
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
2.158
326
Kızlar merhaba. Geçen kasım ayında spor salonuna yazılmıştım. Başlarda hiç aksatmadık eşimle. Haftada 2 gün zumba. Geri kalan günler de kardiyo yapıyordum ya da yüzüyordum. Ocakta biyopsi oldum sonra ablam evlendi alış veriş falan derken düzenli gidemedim. En son nerdeyse bıraktım sporu. Şimdi 1 aylığına dondurdum üyeliği. 4 kilo vermiştim geri aldım. Skkılaşmıştım. Geri sarktım:110: razamazanda iftar soneası yapacağım diyorum ama yemekten sonra çok halsiz oluyorum. Kolumu kaldıracak gücüm olmuyor. Ramazan sonu şehir dışına gideceğim sonra da yurtdışına. Ve yurt dışına gitmeden en azından göbek ve selülit derdinden kurulmak istiyorum. 20 gün neler yapabilirim? Siz neler yapıyorsunuz?

iftardan sonra 30 günlük squat programı var onu uyguluyorum. Ardından basen ve kalca eritme hareketleri yapıyorum hepsi toplamda 1 saat bilemedin 1.5 saat sürüyor kendi mi cok iyi hissedersem arada zumba da yapiyorum .

iftardan sonra 30 günlük squat programı var onu uyguluyorum. Ardından basen ve kalca eritme hareketleri yapıyorum hepsi toplamda 1 saat bilemedin 1.5 saat sürüyor kendi mi cok iyi hissedersem arada zumba da yapiyorum .
Bir program var cebe iniyor squat o mu bahsettiğiniz?

X