Randevuda ne gibi sorular sormalıyım?

cimcime12

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
57
0
316
Balıkesir
merhabalar doktor ile randevum var.Doktora ne gibi sorular sormam gerekiyor? Daha önce ameliyat yaptığı kişilerin fotolarını isticem ? başka neler sorayım.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

bir kere nefes alabilecek miyim diye sor. tecrübelerime dayanarak söylüyorum. öyle havalı plastik cerrahlar var ki havalı ama hiç bir işe yaramaz burun yapıyorlar. bence en önemlisi de bu hasta resimleri dosyalkarında oluyor gösterir tarzın değil havalıysa kendini kasma çık derim. benim kardeşimi dr. hüseyin altun yaptı çok memnundur. boru gibi nefes alıyor çok da estetiktir burnu.

resimlere bakın bakarken beğendiğiniz beğenmediğiniz yanları söyleyin işte diyin ben böyle istiyorum ama ucu şöyle olsun sırtı şöyle olsun vsvs
onun dışında iletişim çok önemli doktorunuz çok ameliyat yapmışsa zaten sizin yüzünüze uygun bir görüntü belirginleşir kafasında size durumu anlatır sizin kaygılarınız varsa onları dile getirin

Ameliyatlarını hangi hastanede yaptığını sor.Hepimiz günlük hayatta bazı burunları beğeniriz şöyle olsun böyle olsun isteriz ama sen doktoruna sor benim yüzüme nasıl bir burun yakışır diye;)Benim doktoruma ameliyattan önce sormadığım içimde kalan bir soru vardır mesela burun delikleri arasındaki bölümde ameliyattan sonra sarkma olur mu ?Forumda okumuştum bazı doktorlar o bölgeye dokunmuyormuş sarkma oluyormuş.

Back
X