Rapor ve izin konuları hk.

Zazie

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
18
1
Herkese merhaba,

Ameliyat olduktan sonra 10 gün işe gidemiyormuşuz anladığım kadarıyla. Estetik ameliyat olduğu için rapor da geçmiyor sanırım? Ücretli ya da ücretsiz izin mi almak gerekiyor? Sizler nasıl bir yol izlediniz? Bir de 10 gün şart mı? Daha erken işe döneniniz oldu mu?

Şimdiden teşekkürler.

merhaba ben işyerimden rşca ettim 3 gün izin aldım bayram izni ile birleşince 1 haftalık iznim oldu o 1 haftayı kullandım. 8 gün önce ameliyat oldum şuan işteyim :) 3. günden snra kndinizi ii hissediyosunuz ama alçı ve tampon çıktıktan snra çalışmaya başlarsanız daha iyi olur :)

Ya yillik izin kullanin ya da bayrama denk getrmeye calisin. Mesela kurban bayramina denk getirebilirsiniz.Eylulun 19 unda ameliyat olsaniz isten de 2,5 gun izin istersiniz eder size 10 gun... En az 1 hafta-10 gun istirahat gerekiyor.Yuzunuz gozunuz odemli olabilir, halsiz de olabilirsiniz gerci bunyeye ve doktora bagli...

Yıllık iznim 5 gün kalmıştı, 4 gün de ücretsiz izin kullanıp 10. Gün iş başı mı yapsam diyorum. Raporu saydıramıyoruz değil mi?

Yıllık iznim 5 gün kalmıştı, 4 gün de ücretsiz izin kullanıp 10. Gün iş başı mı yapsam diyorum. Raporu saydıramıyoruz değil mi?
Evet estetik ameliyati oldugu icin rapor sayilmiyor maalesef sgk karsilamiyor ik oyle soylemisti ama Ben sirketten izin almistim maasimi da insiyatif kullanip tam yatirmislardi.yillik iznmden de kesilmemisti hatta :KK70: sirketimi seviyorumm :p zaten 5 gun izniniz varsa cumartesiyle birlikte 6 gun dusmuyor mu kanunen? -1 gun fazladan izin almis olursunuz...

Sizin şirket süpermiş valla. Benimki cuma izin kullandığında 2 gün sayan acımasız cinsten ne yazık ki. :/ ameliyatım bir çarşamba günü, o hafta için 4, bir sonraki hafta için de ya 4 gün daha kullanıp cuma iş başı yapacağım, ya da cumayı ve dolayısıyla cumartesiyi de izne dahil edip toplam 10 gün izin almış olacağım. Yıllık izinde -5'i görmem demek bu da.

Sizin şirket süpermiş valla. Benimki cuma izin kullandığında 2 gün sayan acımasız cinsten ne yazık ki. :/ ameliyatım bir çarşamba günü, o hafta için 4, bir sonraki hafta için de ya 4 gün daha kullanıp cuma iş başı yapacağım, ya da cumayı ve dolayısıyla cumartesiyi de izne dahil edip toplam 10 gün izin almış olacağım. Yıllık izinde -5'i görmem demek bu da.
cuma veya cumartesi olma sansiniz yok mu ameliyati? 1-2 hafta erteleyin doktor yakin zamnlarda haftasonu bos degilse... hem izniniz gtmemis olur bosa...

cuma veya cumartesi olma sansiniz yok mu ameliyati? 1-2 hafta erteleyin doktor yakin zamnlarda haftasonu bos degilse... hem izniniz gtmemis olur bosa...

Emre Bey'e ameliyat olacağım. Ona da yakın tarihli gün bulmak mucize biliyorsunuz. O yüzden tarih/gün değişikliği şansım yok ne yazık ki. :/

Emre Bey'e ameliyat olacağım. Ona da yakın tarihli gün bulmak mucize biliyorsunuz. O yüzden tarih/gün değişikliği şansım yok ne yazık ki. :/
anladim ozaman mecburen ya yillik izniniz - ye dusecek ya da ucretsiz izin alacaksiniz...ik departmani ile konusup ona gore ayarlarsiniz.

ben sgklı değilim emekli sandığına baılıyım kendim
farkedecegini sanmiyorum...estetik ameliyatlari keyfi birsey oldugu icin gcerli olmuyor. heyet rapor verirse saglik icin bu sart vs diye ancak oyle olabilir. mesela kbbciye ameliyat olcaksaniz deviasyon var seklinde rapor alirsiniz bilmiyorum tam bu isleri ama...yani zorunlu saglik icin yapilan bi ameliyatsa ok fakat keyfi estetik ameliyatlar icin alinan raporlar pek gcerli olmuyor...

farkedecegini sanmiyorum...estetik ameliyatlari keyfi birsey oldugu icin gcerli olmuyor. heyet rapor verirse saglik icin bu sart vs diye ancak oyle olabilir. mesela kbbciye ameliyat olcaksaniz deviasyon var seklinde rapor alirsiniz bilmiyorum tam bu isleri ama...yani zorunlu saglik icin yapilan bi ameliyatsa ok fakat keyfi estetik ameliyatlar icin alinan raporlar pek gcerli olmuyor...
neyse bi yolunu bulurum artık ben

X