- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
- Konu Sahibi zeynepcicek
-
Tup bebek fiyatlari cok pahali 1. Denedim daha borcu bitmedi.
Benim 1 tane var 2.icin 3 yildir ugrasiyoruz bu kist olayi.evet öyle cammm maleseff maaf ettı bızıde
Benim 1 tane var 2.icin 3 yildir ugrasiyoruz bu kist olayi.
çocugunmu ne guzel hayırlısıyla bendmde bırtane olsaydıı
Sukurler olsun . Sizin neyiniz var yas kac olur insallah tup denediniz mi.
Merhaba inş. sorunsuz bi gebelik gecirirsin Rabbim bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsinnsuan hamıleyımmmm ama buna barı bırsey olmasın yaa 3.tupum ve hep özelde yaptırdım dusun arrtık gıden parayı
suan hamıleyımmmm ama buna barı bırsey olmasın yaa 3.tupum ve hep özelde yaptırdım dusun arrtık gıden parayı
Merhaba inş. sorunsuz bi gebelik gecirirsin Rabbim bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsinn
inşallah daha yenı canımm yaa bugun 9.gnm transfermn dun kan testı yaptırdım asıl gunum pazartesiMerhaba inş. sorunsuz bi gebelik gecirirsin Rabbim bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsinn
Keske benimde olasdi deyince .ne mutlu hamilelik super.
Ozelde ne kadar tuttu.
Benim cocugum oldugu icin raporsuz devlet hastanesinde ocak ayinda yani zamlanmadan ilac ve hastaneye 5 bin verdim fsh yuzunden tutmadi.
Allah sizede nasip etsin.
inşallah daha yenı canımm yaa bugun 9.gnm transfermn dun kan testı yaptırdım asıl gunum pazartesi
canm ben 2 sene önce 6000 verdm sonra 2 kere dondurduk onlara 800 verdm bırını sene gecmeden kullndm 1ne 500 daha verdk dondurduk sımdıde 2000e donmus dendk ıkıncı donmud yanı toplam11500verdık oda testler vs harıc
İnş. cnm testin p.tesiye kadar katlanır guzel haberler alırsın
insallah canm cok saol sen ne durumdasn
Ben 12 yıldır beklemwdeyim cnmm bole giderse daha cok bekleyecem gibi gorunuyo cnm
allah korusun deme öyle yaa sıkıntı ney canmm
Biz acıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz cnm yani görünürde hicbi problem yok zor demem sürekli tedavimin aksaması bu ay tüp denemeyi düşünüyorduk ama olmadı artık ne zaman olur hic bilemiyorum
Ben 12 yıldır beklemwdeyim cnmm bole giderse daha cok bekleyecem gibi gorunuyo cnm
offfffffff nefret edıyom su sebebsız lafından yaa allah yardımcn olsn canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?