Saç Kesim Şekilleri rastadan hoşlanan var mı ??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

shady

Meşfik..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
867
285
123
merhabalar,saçlarım için rasta düşünüyorum,balmumuyla yapıldığını filan duydum,hiç yaptıran var mı??

Ben Gülben Ergen'e yakıştırmıştım
Beğenmiştim
Ama bi bilgim yok açıkcası

Evet çok hoşlandığım bir şey. Hemen yaptır derim ama haftada bir saç kontrollerini yaptır derim. Böylece saçında kir veya koku sorunu yaşamazsın. Birde işinde profesyonel olan birine yaptır. Sonradan pişman olmazsın. :66:

ben de seviyorum, ama herkes de iyi durmuyor kimisi pek kötü oluyor..
ama yakışana da gerçekten çok yakışıyor yani..
ayrıca saçı çok yıprattığını duydum..

saçım pek gür değil aslında,yani saç dibimin görünmeside hoş durur mu bilmem :S

saç derin görünürse pek hoş olmayabilir açıkcası :50:
ben lise zamanında kendi çapımda yapıyodum ve yalancı rasta demiştik arkadaşlarımla ona :33:
saçlarımı burardım jöleyle sabitlerdim üstüne düzleştiriyle iyice preslerdim sabitlenirdi o öyle.. çok zamanımı alırdı o benim ya deli miydim acaba o zamanlar ben :27: ama çok güzel oluyodu. anında görüntü show diyorum ve paylaşıyorum o zaman :42:
pek belli olmasa da böyle olur idi :68:

Eklentiler

• $~AcRoqoLicK~1067.webp
    $~AcRoqoLicK~1067.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 129
bu burularak sanırım canlarım :)) bir de örülerek yapılanlar var ya onlar nasıl peki ???

Benimkiler de aynen böyle :1: Saçın inceyse çok ince rasta yaptır tatlım benim gibi. O zaman saçının dibi gözükmez :66: Resimdeki gibi uçlarını da beyaza boyatırsan bence süper durur :1:
$Adsız.webp

bu fikir için de teşekkür ederim:))) beyaz yerine renkli bişiler nasıl olur peki???

saçlarımın doğal rengi koyu sarı,üzerinde küllü sarı balyajlar var,bal rengi oldu o da...:54::54:

rastaya bayılırım ama saçın gür olması lazım ... dibi gözükür açısından demiyorum, benim bildiğim saçı çok yıpratıyor

kücükken cok istemistim ama rastadan kurtulmak icin kestirmek gerekiyomus sonra sacları öyle duymustum

Ben de çok severim ama denemedim hiç cesaret edemedim. zaten memur olunca her şeyi de yapamıyorsun. ama rahat edebilir miydim bilmiyorum. bir de 5-6 ay aynı saç, sıkılırdım heralde.

bende heves etmiştim bir ara ama daha sonra saçın çok yıprandığını duydum bir iki kişiden
kulaktan dolma tabi
acaba yıpranma payı nedir

ilk zamanlar güzel fakat gün geçtikçe bakımsız temiz değilmiş saç tellerinin içi yıkanamadığı için pismiş gibi gelir hep bana.mümkünse düşünülmemesi rica edilir :21:

hatta arkadaslar ben rastalı saçta bitlenmenin fazla olduğunuda duymustum ama sadece duydum ne kadar doğru bilemem bunları iyice araştırarak yapın

hatta arkadaslar ben rastalı saçta bitlenmenin fazla olduğunuda duymustum ama sadece duydum ne kadar doğru bilemem bunları iyice araştırarak yapın

doğruluk payı bence çok yüksektir.o kadar kirli ve pasaklı geliyorki görünüm itibariyle ve ayrıca çok itici :84:

Back
X