merhaba arkadaşlar ben kamu da çalışıyorum eşim se özel sektör kendi işi, bütün tatillerim yanıyor evde doğu da bi ile gelin geldim ankaradan, ve burdan nefret ediyorum eşimin memleketi aynı zmanda bura,
bütün tatillerimi evde geçiriyorum çünkü çıkıp yapacak bişey yok kafamı dağıtacak bişey yok, işlerim burda çok ama çok yoğun boğuluyorum
3 yıllık evliyim ve istanbuldaki evli bi arkadaşım beni 19 mayısta davet etti yıllardır arkadaşız onla, onun eşi de özelde ve çok çok yoğun,
gitmek istediğimi bi aydır eşime söylüyorum ses etmiyor gülüp geçiyor vs vs
dün artık alalım bileti her defasında rezervem yanıyor dedim gitgide pahallı oluyor dedim
ben razı değilim napıyosan yap dedi,
çok moralim bozuldu çok sinirlendim dört gün ne var yani üç yıldır hapis gibiyim annemler hariç bi yere tek gitmedim hiç.
ne var arkadaşımla kafamı dağıtsam ne var yani??
bütün tatillerimi evde geçiriyorum çünkü çıkıp yapacak bişey yok kafamı dağıtacak bişey yok, işlerim burda çok ama çok yoğun boğuluyorum
3 yıllık evliyim ve istanbuldaki evli bi arkadaşım beni 19 mayısta davet etti yıllardır arkadaşız onla, onun eşi de özelde ve çok çok yoğun,
gitmek istediğimi bi aydır eşime söylüyorum ses etmiyor gülüp geçiyor vs vs
dün artık alalım bileti her defasında rezervem yanıyor dedim gitgide pahallı oluyor dedim
ben razı değilim napıyosan yap dedi,
çok moralim bozuldu çok sinirlendim dört gün ne var yani üç yıldır hapis gibiyim annemler hariç bi yere tek gitmedim hiç.
ne var arkadaşımla kafamı dağıtsam ne var yani??