aaa o kadar kötüü oldunuz demek.
bizim dişler rahattı çok şükür,iştahsızlıgı hep vardı hani o döneme baglayamam.
ama kusmamız bizim o yaşlarda çok fazlaydı.motilium filan etki etmiyodu bende deli gibi çekiyordum.
ama söylediğinşeye hiç şaşırmadım hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibiler
bizimkide ögütemezdi.mide tembelliği vardı.hep blendır yaptım

3 yaşına kadar geçen seneye kadar blendırlı yiyebildi.
yoksa ögürüyordu,ve pütürlüde çok az yiyordu.blendır olunca yedirebiliyordum
agzındada çok bekletirdi o 2 yemek kaşıgı yemek yarım saat sürerdi.
o söylediğin ilacı bilmiyorum.bakacagım netten.
bizim kullandıgımız zantac ve zatidende büyüklerin kullandıgı ilaç ama öncesinde test yapılıp ona göre veriliyor?karaciger enzimleri testi.yoksa yüksekse bu ilaçlar dahada yorabiliuor.yok düşüksede gnül rahatlıgıyla kullanabiliyorsun.için rahat ediyor hani bununda çözümü var.
dert etme kendine bir şey olmaz inş...
kötüye yormaa.herşey düzelir inş kısa zamanda.
minik kelebek bi gitsin bakalım dra.23ünde gidecekti aklım dualarım onda.önce Allah sonrada şifasını derdinin dermanını bulur -hepiniz bulursunuz inşallah.
eger oda hemen gözlemler yol alırsa nelere para verilmiyor atlar gelirsin,yardımcı olurum.götürüm,karşılarım dert etme.yeterki düzelsin onun kusmadan geçirdiği günler içn neler yapılmaz verilmezki demi?
ama kötü düşünme.bende öyle dşünüyordum.alerjimizde vardı üstelik herşeye
çölyaktan öyle düşünüyordum.
dr dert etme boyu uzuyan çocuk saglılıdırrrrrrrr diyordu....kiloyu dert etme diyordu.
enfksiyon olsa ateş olarak gösterir hemen anlarsın herşeyin çözümü var diyordu.
sende öyle düşün.mide ile ilgili problemi var oda reflü adı konmuş.sadece sizdede yok bak kişiyiz.
sizde atlatırsınız ben inanıyorum.umutsuzluga kapılma.bizimki kolay reflü,millet ne dertlerle ugraşıyor.
onların vucudu çok küçük drunda dediği gibi başka şeyi olsa vucut tepki veriyor sende anlarsın şüphelenirsin mutlaka.kendi saglıgınıda bozma lütfen.ona sen lazmsın