Regl 15 fün filan sürüyor bu sorunu yaşayan var mı

helyumkiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
119
8
11
25
Merhaba kızlar. Bu regl kanamam normal değil 2 aydır. Stresten olabilir mi? Az az kanamalarım var artık çok kafama takmaya başladım. Doktora gittim bir şeyin yok dedi. Kadın doğum hapı verelim dedi ana yok dedim. Şu an regl gibi akıyor. Tam bitirmek için bir öay vs napabilirim

Bende şuan 12. Gündeyim stres içindeyim doktora gidicem aslında 4-5 gün sürerdi 5.günden sonra kahverengi olup bitmeye yüz tuttu sonra tekrar kırmızıya dönerek 12.güne geldi az miktarda geliyor ama adet kanı renginde

Bu ay benimde öyle oldu 5 gün sürerdi 10 gün oldu bitti temizlendim iki gün sonra geri başladı. Randevu bulamadım gidecektim ama başka şikayetim de yok ağrı pıhtı vs yok normal adetin 3.4. Günü gibi geliyor

Nedeni size göre ne tahmin olarak malum çok yazı yazıyor internette ? İlişki olduysa eş ile acaba etkisi olur mu bunu merak ediyorum doktora söylemek gerekir mi bu detayı acaba

Kontrol yaptı doktor vajinalultrason ile şükür korkulacak gibi değil hormonla ilişkisi olanilir diyerek birkaç adet hormon testi aldı sonuçlarına yarın bakacak mesai bitti

Hormonal olduğunu söyledi sonuçlara göre ilaç verdi bakalım birkaç güne tekrar kontrol edicek siz ne yaptınız ?

Merhaba benimde bugün 15.gün hala devam ediyor bir kaç gündrde sag yumurtlkta ve belden ağrım var adet gibi değil sanki siizinde öylemiydi

Ağrı olmadı ya da farkedemedim yerini ama 14-15 gün kanama diyebilirim başlayıp biten biten başlayan şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…