- 22 Kasım 2023
- 33
- 13
- 8
- 30
- Konu Sahibi tawatchai123
-
Amin Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip olur inşallahÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım haberdar et bizideAmin Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip olur inşallah
Bugün ki sonuç 271 çıktı 2 katı olmadıAmin canım haberdar et bizide
İki günde bir 2 katı olması lazım. Siz zaten 1 gün arayla vermediniz mi ? Birde güzel artıyor yani kimyasal olsa değerin düşmesi lazımBugün ki sonuç 271 çıktı 2 katı olmadı
7 Kasım'da 89 9 Kasım'da 184 11 Kasım'da 271 2 gün arayla verdimİki günde bir 2 katı olması lazım. Siz zaten 1 gün arayla vermediniz mi ? Birde güzel artıyor yani kimyasal olsa değerin düşmesi lazım
Normalde %60-100 arası artması lazım. İlk iki gün yüzde yüzden fazla artmış ama son iki gün %50 civarı. Bence bu da kötü düşündürülecek bir şey değil ama 2 gün sonra mutlaka kan vermeye devam et canım7 Kasım'da 89 9 Kasım'da 184 11 Kasım'da 271 2 gün arayla verdim
Canım dün doktor dedi salı kan ver Çarşamba kontrole gel dedi bakalım ne diyecek yarın gideceğimNormalde %60-100 arası artması lazım. İlk iki gün yüzde yüzden fazla artmış ama son iki gün %50 civarı. Bence bu da kötü düşündürülecek bir şey değil ama 2 gün sonra mutlaka kan vermeye devam et canım
Haber ver inşallah güzel sonuçlar olsunCanım dün doktor dedi salı kan ver Çarşamba kontrole gel dedi bakalım ne diyecek yarın gideceğim
İnşallah ümidimi kesmedim beklemedeyimİnşaAllah sağlıklı ilerler ben aynı şekilde haziranda yaşadım ilk kan testlerim 2 kat ilerledi sonra yavaşladı dış gebelik yaşadım.İnşaAllah sizin ki öyle değildir.
Canım düşme yok düşerse sıkıntı güzel düşün güzel olsun bebişin seninle canımBugün ki sonuç 271 çıktı 2 katı olmadı
İnşallah canımCanım düşme yok düşerse sıkıntı güzel düşün güzel olsun bebişin seninle canım
Günaydın naptın cnm haberdar et bizi de doktora gidinceİnşallah canım
Gittim canım değerler gayet iyi artması da iyiymiş şuan yapacak bişey yok folik asit kullan 2 hafta sonra gel keseyi görürüz inşallah dediGünaydın naptın cnm haberdar et bizi de doktora gidince
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGittim canım değerler gayet iyi artması da iyiymiş şuan yapacak bişey yok folik asit kullan 2 hafta sonra gel keseyi görürüz inşallah dedi
Allah razı olsun canım sizce yarın tekrar kan versem miÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bence kafanı bulandırma güzel düşün stresten uzak dur bolca yat dinlen sağlıklı beslen kafanı dağıt pozitif düşün kanama vs olmadıktan sonra sıkıntı yok ama illa için rahat etsin istiyorsan son kez yarın yaptırAllah razı olsun canım sizce yarın tekrar kan versem mi
Yarın yaptiracagim ya içim rahat olurBence kafanı bulandırma güzel düşün stresten uzak dur bolca yat dinlen sağlıklı beslen kafanı dağıt pozitif düşün kanama vs olmadıktan sonra sıkıntı yok ama illa için rahat etsin istiyorsan son kez yarın yaptır
Haberdar et canım bizi güzel haberlerYarın yaptiracagim ya içim rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?